Merete Weng hadde egentlig avsluttet barmarkssesongen, men så fant hun Bringenatten Opp i Kondis sin terminliste på nett og meldte seg på, skriver arrangøren i en pressemelding. 

Dette ble en svært lukrativ handling for Weng som vant pengepremie både for seieren og løyperekorden i tillegg til en uttrekspremie. 

– Jeg prøvde å henge med gutta best mulig oppover, men måtte slippe mot slutten, sier hun om løpet som holdt til en syvendeplass totalt blant 170 startende. 

Luci Jancus ble nummer to på tida 24.40, mens Ingvild Vedde kom på tredjeplass med tida 25.22.

 

innspurt_SKV5380.jpgHard fight mot mål: Her er Kristen Mikkelsplass i starten av et ordentlig «magadrag» hundre meter før mål og er i ferd med å passere Sjur Lien Sagabråten og har fått los på hælene til Eivind Røe Gullingsrud. Foto: Arrangøren

 

Generasjonssifte i familien Mikkelsplass

Kristen Mikkelsplass, Bromma IL, i M16-17 ga alt opp de 425 høydemeterne langs den 4,2 km lange grusveien og  gikk i mål med et seiersbrøl på 21.04. Med det slo han Kristen Aaby sin offisielle løyperekord fra i fjor på 21.17.

Mikkelsplass senior, Pål Gunnar, som selv ble nummer tre i fjoråret løp, tok generasjonsskiftet på pallen med fatning.
– Det er vel slik det skal være, sa han etter løpet som markerte et definitivt generasjonsskifte i familien. Pål Gunnar Mikkelsplass viste at han fortsatt holder seg i god form etter skikarrieren for lengst er over med tida 22.52.

På andreplass kom Eivind Røe Gullingsrud på tida 21.06, mens Sjur Lien Sagabråten tangerte den gamle løyperekorden på 21.17 og kom på tredje. 

 

Fullstendige resultater kan lastes ned her.
 

Liv Berg_SKV5406.jpg
Motbakkedronningen i Hallingdal: Live Berg er her i ferd med å passere løperne i trimklassen. Hun vant Skue motbakkecup. Foto: Arrangøren