RESULTATER

TOTALT KVINNER/MENN

103 deltagere var med i den kontrollmålte 10 km løypa på Haga.

I herreklassen løp 3 løpere under 35 minutter. Best var som vanlig Kristian Monsen med tiden 33:48 foran Bendik Steinland Myhren som løp ned sin pers på distansen med 56 sekunder til 34:00. På 3.plass kom Knut Eraker Hole med 34,41. Gode tider på en kald vinterdag med 11 minusgrader.

Best i kvinneklassen var Ingunn Mjelde med 47:12 foran Haga IFs Hilde Johansen som på hjemmebane løp på 48.57.

Monsen i tet etter 150 meter

Ingunn Mjelde rett etter start. Vi ser også Hilde Johansen med nr 16 - som på hjemmebane ble nummer to av kvinnene.

Kristian Monsen fikk en flott gjennomkjøring henholdsvis en og to uker før EM og VM i vintertriatlon der han er tatt ut på det norske laget. Bak Monsen ser vi Bendik Steinland Myhren som satte pers med nesten ett minutt på 10 km.

Knut Eraker Hole ble nummer tre totalt med den fine tiden 34.41. I november perset han på maraton med en tid under 2.40 på Jessheim.

Publikumstilstrømningen var stor på Haga. Her ser vi Bjarne, Aslak og Kompis (jada, hunden lyder det kameratslige navnet).

Sverre Brunstad var fjerdemann totalt og klassevinner i M40-44. Litt tidligere i januar ble han nummer 6 (klassevinner M40) i et fjellmaratonløp i Hong Kong, se egen sak på kondis.no/romerike.

Are Birkeli løper for samme klubb som Eraker Hole, dvs Hadeland FIK. Are var 2 plasser bak kamaraten - på en 5.plass totalt.

Øystein Rognes var 8.mann totalt og 2.mann i M35-39.

Ull/Kisa's Geir Ulekleiv var suveren i M55-59 og kom inn på 9.plass totalt. I forrige løp på Fetsund var han 5.mann totalt.

Thomas Schmidke, Coop. 4.plass i M35-39.

Gunnar Andersen, Lørenskog FIL, på vei til 4.plass i nyopprykket klasse (M55-59).

Kjell Martinsen smiler godt av de usaklige tilropene fra tilskuer Bjarne på sidelinja. Kjell ble nummer 4 i M50-54.

Bjørn Hytjanstorp har tid til å hilse - og var fornøyd med dagens innsats som ga 4.plass i M40-44.

Per Hærnes og Toe Mortensen i fight mot mål. Hærnes holdt seg ett sekund foran og ble nummer 4 i M45-49. Tore ble 8 i M35-39.

Arild Syversrud på vei til mål, med Morten Sørum rett bak - vinneren av kvinneklassen bak der igjen.

Ingunn Mjelde på vei til mål med halv burka i kulden. (men uten lue...)

Her kommer Hilde Johansen fra Haga IF inn til nest beste tid i kvinneklassen - på hjemmebane denne gangen.

Jøss, endelig en kvinneløper med lue (-11C)... Anne-Brit Strandset fra Romerike Runners hadde bestilt bilde - og her kommer det. Vinkingen er både til kondis.no-fotografen og samboer Bjarne som heier fra sidelinjen.

Ikke'no mer vinking nå. Her er det fighting videre de staste 200 meterne til mål. Anne-Brit var 3.raskeste kvinne og vinner av K50-54.