Morten_Tronboel_2.jpgKongsvingerkarusellen nærmer seg slutten for i år, og det 11. og nest siste løpet gikk fra Bæreivangen. Løypene var de samme som i fjor, og kontrollmåling viste at de var 4 km for de aktive og 3 km for trimklassen i kupert terreng.

Dessverre var det et større fravær av løpere som har hevdet seg i karusellen tidligere i år. Til tross for fint vær og gode løyper var det kun 32 løpere som fullførte. Morten Tronbøl fikk derfor liten konkurranse denne gangen og var den suveret beste blant herrene, mens Anne-Lise Solbergseter-Hammer var tilbake igjen i dameklassen.

Det ble trukket gavepremier på startnumrene: Oddvar Hammer vant ei kasse med diverse grønnsaker fra Skarstads gartneri, mens Hege Nybråten og Inge Østvold vant hver sitt gavekort fra Kongssenteret AS.

Det 12. og siste løpet i Kongsvingerkarusellen går 24. september på Liermoen. Man forventer stor deltakelse der, ettersom hele 17 løpere mangler ett løp for å oppnå deltakerpremie, og 5 løpere kjemper stadig om et gavekort på kr. 500 for deltakelse i samtlige løp.

Tirsdag 29. oktober vil det – akkuat som sist år – bli avslutningsfest med premieutdeling i Sentrum Videregående skoles kantine. Her bys det på bevertning – kaffe, te og brus til de yngste, og mange deilige kaker – og det vil bli underholdning av forskjellig slag.

Bildet: Morten Tronbøl vant en suveren seier på Bæreia.

Tekst og bilder: Fred Nordal.
Anne-Lise Solbergseter-Hammer var alene i kvinneklassen denne gangen.

Familien Holter fra Grue IL forbereder seg til løpet.

Rasmus Rosager løper inn til andreplass.

Det er alltid godt med noe å drikke etter løpet.

Emma Nybråten løp fra mamma.

Hans Jørgen Holter løp også  i trimklassen, etter som det ikke var noen barneklasse denne gangen.

Oddvar Hammer var den heldige vinneren av grønnsaker fra Skarstads gartneri trukket ut på startnummer.
Nå kan han overraske kona med en skikkelig råkostmiddag.

Aleksander Haug har vært med i de fleste av løpene i år. Her sammen med mor.

Synd at ikke løpet ved idylliske Bæreivannet samla flere deltakere denne fine septemberkvelden.
Var det noe som trodde på det varslede regnværet?