Mossjonistene.jpg
Glade MOSSjonister . Initiativtakerne Tone og Stian i midten            Foto: MOSSjonistene sin hjemmeside

- Det er utrolig kjedelig å løpe alene!
er det mange som begynner å løpe som synes. Hva gjør en da? Jo en lager en treningsgruppe. Under den første løpebølgen oppsto løpegrupper som Lørdagsjoggerne, som har drevet trening i Frognerparken siden 90-tallet, og Høvikjoggen og Ekebergjoggen. Lørdagsjoggerne har det t.o.m. blitt bildebok av. Dag Oliver, generalsekretær i Triatlonforbundet laget bildebok med flotte bilder fra Frognerparken.

Treningsgrupper i den andre løpsbølgen
I nyere tid har vi fått Treningscamp (Frognerparken, Oslo) SKIløperne (Ski) og MOSSjonistene (Moss) for ikke å snakke om kjempestore Northern Runners (Tromsø) .

Det hele har startet med få personer og utvidet seg til å bli store grupper som både trener og deltar i konkurranser sammen. Ingen tvil om at disse gruppene har klart å ufarliggjøre løpinga, her er det plass for alle nivåer!

Når en ser aktiviteten på de sosiale nettverkene rundt gruppene, men også fellesturer og sammenkomster, er det ingen tvil om det sosiale står helt sentralt. Ut av gruppene vokser det også løpsarrangmenter både for små og store og for spesielt interesserte.

Ny leder ønsker seg flere løpere og syklister
Roger Evensen er ny leder i MOSSjonistene og ønsker seg enda flere medlemmer og har også lyst til å dra i gang en sykkelgruppe.

Tirsdager i Nesparken
er det fellestreninger og av og til arrangeres det også langturer

Mossjonistene finner formen sammen  (Moss avis)

MOSSjonistenes hjemmeside
MOSSjonistene på Facebook