For første gang skal Bergen være vertskapsby for Veteran NM Innendørs. Med den nye flotte friidrettshallen på Leikvang sammtidig som nye friidrettshaller "popper opp" nær sagt over alt håper arrangørklubbene i Bergen å få fart på veteranidretten innendørs igjen etter mange magre år. Etter en rekke flotte NM i Stangehallen på nitti-tallet ble det etterhvert for mange stevner og for stor belastning for arrangørene på Hedmark. De siste årene har veteranforbundet slitt med å finne arrangører og haller til dette mesterskapet.

Veteran NM er ikke nytt for Hordaland FIK der Askøyklubben ASK har vært flittig arrangør av hovedmesterskapet. Og blant arrangørklubbene har Osterøy allerede bygget enorm kompetanse gjennom NCC lekene de siste årene. Så at mesterskapet nå er i de beste hender er det liten tvil om. 

For distanseløperne innledes mesterskapet med 1500 m med første start kl 15.30 på lørdag. Kappgang 3000 m starter kl 16.20 og kondis.no er på plass. Deltagerliste og tidsskjema er lagt ut på Osterøy sin hjemmeside med link under.

Osterøy IL  


Harald Nygård fra AKS 77 smiler bredt ettet 2 NM gull i Drammen 2004 under 2.dag av mesterskapet. Den gang var det integrert Nordisk Mesterskap og han fikk 2 nordiske gullmedaljer med på kjøpet. Harald er "still going strong" og er en av de største medaljegrossistene i NM på mellom/distanse. Under årets Veteran NM er han også med i arrangementskommiteen og bidrar med sin enorme mesterskapsekspertise.


Petter Rasmussen har vært fast gest i Leikvanghallen under flere stevner denne vinteren.
Her sekunderes han av den gamle storløperen Jan Fjærestad med en så råsterk 10 000m pers som 28.25,52,
faktisk snaue sekundet raskere en Marius Bakken sin bestenotering.


Også Bjarte Eikanger er klar for NM start.


Bjarte Vik, her fotografert under løpet som bærer hans eget navn,  konkurrerer  i samme klasse som Bjarte Eikanger.
Det ventes tøff duell mellom disse to.