Karoline Næss fra Ull/Kisa IL og Kristian Braathen var raskest i bedriftskarusellens 2.løp fra Kjeller.

På bildet til høyre ser vi Karoline like før hun er i mål (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Vinden var sterkere enn vanlig, og bakkene like bratte som før. Det var derfor en hard utfordring for de 416 løperne på Kjeller.

6.614 løpere har fullført 180.554 løp.
14 løpere har fullført 200 løp eller mer.
407 løpere har fullført 100 løp eller mer.

Neste løp i RBIR-karusellen er allerede tirsdag 31.mai fra Idrettsparken Jessheim.
INNBYDELSEN

Løp på Romerike 2011
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider

Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike).
2010  2009  2008  2007  2006  2005

Bilder fra Kjeller (foto: Bjørn Hytjanstorp):

Hedda Noraker Alfarrustad løper inn til 2.plass, 2 sekunder etter karoline Næss.

Bente Holter vant Eidsvoll Terrengkarusell dagen før, nå ble det seier i K45-49 og 4.plass totalt.

Rita Grøndalen - som vant K40-44 - holder unna for Alexandra Moen Paladino som ble nummer 3 i yngste klasse.

Jorun Kildal, 7.plass i K45-49.

Herlig spurtoppgjør mellom Trine Kildal (3 i K50-54) og Solbjørg Aasheim som vant K65-69 med solid margin.

Nina Skjerve ble 9 i K45-49 mens Helga Christophersen like bak kom på 5.plass i K40-44.

To glade damer pfra Fetsund Apotek på vei mot mål; Gro Wenche Bjørnerud og Linda Sørensen.

Snart maratondebutant (Stockholm 28.mai) Mari-Anne Egge Ranheim, nummer 6 i K50-54.

Are Aarebrot kom først i mål av gutta i M50-54, men i et tidligere felt hadde Pål Simonsen løpt raskere.

Erik Nafstad, Skedsmo Kommune, ble nr 18 i M55-59.

Tore W. Wirum, SLM BIL, ble nummer 8 i M50-54..

Gaute Bakken fra Bjerke IL løper inn til tredjeplass i M55-59.

Cato Kopperud, MAN i menn 40-44.