Og det eneste "lille regndryppr" vi kunne se var en overivrig starter  som hadde vanskeligheter med å se at noen av de tynneste jentene måtte få brette litt på de store startnumrene for å få plass til dem på sine små topper.

Med bare 13 og 14 åringene i aksjon på 800m ble det 2 relativt store og spennende heat. Guttene var først ut og her dannet det seg fort en trio med en meget offensiv Marius Emil Salvanes i spiss. Men Øystein Ekrheim fra Etne og 13 år gamle Henrik Irgens Gravdal hang på.det beste de kunne og på oppløpet så det faktisk ut som yngstemann Henrik Irgens Gravdal kunne ha en mulighet og  utfordre Marius Emil Salvanes, men det ble litt  for langt fram. Marius Emil vant heatet og tok gull i G14 år på 2.11.40. Øystein Ekrhem stivnet litt på slutten og kom inn på 2.15, 47 mens bronsen gikk til Kristian Rossland fra Åkra på 2.30,26. Henrik Irgens Gravdal vant G 13 år suverent på 2.12,33,  her kom Magnus Vonen fra Varegg på sølv (2.31,35) mens bronsen gikk til Andre Torvestad (Torvastad IL) på 2.33,97.

I jentenes heat var det de 3 eldste, Une Kvelvane, Eline Myking og Ingrid Næss Johansen som drog opp farten fra start. Disse fikk etterhvert en luke til resten av feltet og da spurten satte inn skulle det vise seg at det var skiløperen fra Voss, Une Kvelvane som var den sterkeste og vant etter en tøff duell mot en småsyk Eline Myking fra Fana. Tidene ble 2.31,09 og 2.31,50. Jenten med best tid i kretsen så langt denne sesongen, Ingrid Næss Johansen (Gneist), ble hektet av på slutten og måtte ta til takke med bronsen denne gang. Silje Stenersen (Gneist)  vant J 13 år etter en flott sluttspurt og henviste distanse esset Linn Seliussen til sølv. Tidene her var fine 2.34,97 og 2,37,67. Allsidige Tuva B. Hjeltnes fra Ulvik tok bronsen på 2.45,63.


Klart for start på 800m i gutter 13 og 14 år.


Full fart fra start av på Marius Emil Salvanes.


Kristian Rossland i føringen blant forfølgerne.


Marius Emil Salvanes vinner heatet, Henrik Irgens Gravdal blir nummer 2 og vinner G 13 år.


Magnus Vonen sikrer sølvet i G 13 år.


Tøff duell mellom Torvastad løperne, Andre Torvestad (772) kniper bronsen 4 hundredeler før Daniel Jacobsen.


Starten går i J 13 og J 14 år.


Tettrioen i J 14 år, Une Kvelvane fra Voss i føringen foran Eline Myking (Fana) og Ingrid Næss Johansen (Gneist),


Yngste jente i feltet, Silje Stenersen tar opp jakten på tettrioen. Guro Fjose (Voss) og Linn Seliussen (Fana) på hjul.


Tuva B Hjeltnes (Ulvik)  Marte Johanne T. Mehus fra Stord.


Tuva Straume (Fana) i flott driv.


Une Kvelvane fra Voss vinner spurten og tar gull. Eline Myking (Fana) blir henvist til sølv.


Silje Stenersen (Gneist) med en flott sluttspurt og vinner J 13 år.