Otto Grafsrønningen fra Hernes var med 42.36 klart raskest i det første av de to høstløpene som Moelven Våler BIL arrangerer i Tøråsen lørdag. Tore Gresmo fra Hof var 3.05 bak etter 10,4 km på fine stier øst for Braskereidfoss. Arnt Holm Toverud fra Flisa fulgte ti sekunder bak Gresmo.

Medarrangør Per Ivar Svartholt var først i mål på sin 6 km med tida 28.26. I tillegg til de  ni aktive løperne, deltok det 20 på 5 km i mosjonsklassen .

1.                     Oddbjørn Evensen                               33,26

Moelven Våler BIL ønsker alle velkommen til andre og siste løp i de samme løypene lørdag 25. september.

Tekst og alle foto: Jan Arne Stræte.

Otto_Grafsroenningen_479x600

Otto Grafsrønningen på vei mot mål rett før passering over Gravbergsveien.

Tore_Gresmo_Arnt_Holm_Toverud_573x600

Tore Gresmo var nummer 4 ved passering Magnhildberget, men løp seg opp to plasser på slutten av løpet. I bakgrunnen ses Arnt Holm Toverud som holdt avstanden på ca. ti sekunder bak Tore Gresmo hele vegen.

Arnt_Holm_Toverud

Arnt Holm Toverud var nummer 5 ved passering Magnhildberget, men i likhet med Tore Gresmo løp han seg opp to plasser på siste del av løpet .

Einar_Furulund

Einar Furulund var nummer 2 etter Otto ved Magnhildberget, men fikk det tyngre mot slutten og var nummer 4 i mål.

Odin_Gundersen

Odin Gundersen var yngste deltager i aktiv klasse og beit godt fra seg i den 10,4 km lange løypa.

Kai_Skjoethaug

Kai Skjøthaug er stil going strong. Om en har passert 60 år har tydeligvis ingen betydning for løpskapasiteten.

Jan_Petter_Engelund

Jan Petter Engelund deltok for første gang i Tøråsen og likte godt løypa i skogsterrenget.

Per_Ivar_Svartholt

Per Ivar Svartholt sparte beina til Birken og valgte 6 km løypa denne gangen. Han kom for tidlig for fotografen som fikk tatt et bilde akkurat i det han passerte Gravbergsveien.

Oddbjoern_Evensen

Oddbjørn Evensen er en trofast og lojal deltager på lokale løp. Denne gangen løp han 6 kilometer`n .