Med gode værforhold og litt kjølig i morgentimene ble Bergen-Voss startet med seedet gruppe 1 ut som først av alle de startende. Her sitter flere sterke ryttere, men det er Birken-vinneren Stian Remme som kjører hardest i bakkene, og i Skjervet er det kun Filip Eidsheim som tåler kjøret og er med over bakketoppen. På 3. plass kom Mikael Magnussen Johansen fra Førde IL med den gode tiden 4.09.41. Mikael klarte nesten å følge med til toppen, men måtte slippe og dermed måtte han sykle alene til mål.

I kvinneklassen vant igjen Marit Iden fra Åsane CK og tok sin 7. seier i kvinneklassen på Bergen-Vosss med tiden 4.43.53. Nr. 2 ble Beathe Tveita fra BCK med tiden 4.48.40 mens 3. plassen gikk til IF Frøy-Sykkel  sin kvinne, Liv-Janne Øvrebust, med tiden 4.51.33

bildet til høyre ser vi to glade herrer som nettopp er kommmet i mål på Vangsgaten i Voss sentrum. Til venstre er  Filip Eidsheim og til høyre Stian Remme. Starten gikk grytidlig lørdagmorgen kl.05.30 og de to vinnerene kom  i mål på tiden 4.07.16

Sett med undertegnedes øyne var det en stor opplevelse å være til stede under hele arrangementet til BCK og Bergen-Voss-organisasjonen. Tross i en tragisk bortgang av et flott medlem av sykkelfamilien tidligere i uken var det god stemning og fin atmosfære. Syklister, motorsykkelførere og vakter gjorde en kjempejobb. 

Resultater nederst på siden med de 550 beste i menn og alle kvinner.

Komplett med 48 bilder.

Tekst og foto: Jørgen Pettersen

Rett før tunnelåpningen ved Brudesløret på Kvamskogen er det Stian Remme som drar på og knuser feltet gang på gang. Like bak sitter Filip Eidsheim godt på hjulet. 
Ifjor vant også Stian det prestisjetunge Birken sykkelrittet og tidligere har han vist bakkeklatreegenskaper av verdensklasse sammens med de proffesjonelle.


Første pulje gjør seg klar kl. 05.30 lørdagsmorgen. I bakgrunnen ser vi kjente Grieghallen med alle sine glassvinduer.
Politimannen på bildet spøkte med at han sannsynligvis ville vinne løpet til Voss. Ja, man tuller ikke med politiet.
Thorolf Hestenes er klar for sin tosifrete start i Bergen-Voss. En smule skuffet over å bli plassert i seedet gruppe 4. når formen tilsier 1. eller 2.  etter å ha vunnet løp forrige helg. Thorolf får den gode tiden 4.17.05 og burde ha fått startet med langt bedre ryttere. Nymark-rytteren er i siget for fullt etter en hodeskade med fall i en trapp for bare et år siden.
  Tidligere Sparebankvest rytter Gunnar Eidsheim, sykler nå for Fana IL i klasse menn 30-39. Tiden blir godkjente 4.40.02
for Gunnars nivå. Fremdeles godt trøkk i pedalene. Løper også en del mindre mosjonsløp  Bergen med undertegnede.


 Bilselgeren Robert Oksnes vinker til Kondis. Robert er tidligere syklist for Fana IL. Klarer seg greit med tiden 5.11.56 i klasse menn 40-49. Robert får vi se senere i Skjervet.


Omtrent midt iløpet er Brudesløret som ligger nesten på toppen av Kvamskogen og tidligere vendested for lange treningsturer fra Bergen. Det er tidlig morgen før første pulje er kommet og dampen fra fossen blir synlig i solen. Kl. er nå ca.07.00 og snart er er rekordpuljen på plass.Frank Aadland i klasse menn 50-59 er hektet av de aller beste i rekordpuljen. Kommer inn til en svært bra tid i sin årsklasse med 4.24.23. Sykler for Åsane CK. Vant også Straumemilen ifjor i sin årsklasse.Solen har akkurt kommet over Brudesløret og syklistenes skal nå inn i tunnelen siste meterene til toppen og mot Eikedalen skisenter. I denne gruppen sitter Magnus Hanevik fra Vossevangen CK, Freddy Mossestad fra Fyllingen IL (Allianse) og tiden 4.27.16 og Frode Ekerhovd fra CK Sotra med tiden 4.29.27


Seedet gruppe 4. kommer fort og nærmest foran er det Nymarksrytteren Thorolf Hestenes som drar de siste meterene til toppen av Kvamskogen. Kvamskogen er en lei og seig bakke for syklistene og er vel nesten 5 km lang.


Frode Helgesen i tet  i sin gruppe. Det er vel noen år siden både Frode og den gamle Volvoen var i sin livs form. Undertegnede vet ikke hvem som kom først opp bakken av de. Frode får sluttid på fullført løp med 5.05.47


Omtrent midtveis i bakken opp til Kvamskogen er det flere ryttere fra Stord CK. Bakerst i gruppen mellom to Stord syklister ser vi Tore Mathisen som tidligere var Fana syklist. Tore er enda på sporet med 4.41.53 i årsklasse 40-49. Sterkt.


Flere grupper er på  vei og passering Bjørkheim med Gullfjellet i bakgrunnen ser vi at det er godt med snø i og rundt Bergen den 2. juni.


Helge Sørli i hvit sykkeltrøye nyter nok den stille tiden tidlig kl. 08.00 om morgenen. Vannet er stille og omtrent ikke trafikk heller. Litt over en mil lengre framme venter bakkene opp mot Kvamskogen. Helge går nok greit i bakkene med tiden 5.05.37 til Voss.


Anders Sørli sykler helt alene uten verken lag eller klubbhørighet. Får gode 5.35.06 på Voss etter sin fullførte reise. I menn 30-39.


Når rytterene har kommet seg over sjokket med Trengereidsbakken er det en lang flate og en herlig utforkjøring hvor rytterene kommer opp i 70-80 km i timen. I bunnen av denne bakken passerer de den flotte kirken med godt uthvilte bein og nye lange flater til de møter Kvamskogen.


Marianne Røiseland med TV2 drakt hilser høflig til Kondis og noen andre i gruppen spør om vi kommer på TV. Det blir et flott bilde på Kondis av deg Marianne og tiden hennes blir 5.20.52 i kvinner 40-49.


Camilla Østerbø midt i bildet fra Førde IL i kvinner 30-39, får tiden 5.30.32


Ann Helen Kjærevik med et meget lurt smil. Det er sikkert fordi hun er over den seige bakketoppen ved Gullbotn og kan nå ta det litt roligere. Tiden til Ann Helen blir på 7.39.40.


Janne Christine Jørgensen med tiden til Voss på 7.39.55 i kvinner 30-39 og TV2 ved sin side med Axel Hestnes i menn 20-29, tid 5.50.25


Lars Johan Ulveseth feirer at han er over den kanskje værste bakken i Bergen-Voss. Klarer seg godt med tiden 5.31.17
Er fra arrangørklubben BCK. 


Midt i bildet med Sandnes SK Helene Selvåg. Tiden hennes blir på 5.16.42 og ved siden av litt bak også Sandes rytter Brit Brustveit, tid 5.32.22


Lina Juul Søvik fra Fløyen MTB Klubb kan mere en Off-Road sykling. Tiden til Voss blir på 5.27.42


Siw Christiansen fra Sandnes SK smiler når hun er komet til toppen. Smile kan hun av sin tid også for den er på gode 5.27.42


Inn på tredjeplass med Mikael Magnus Johansen og tiden 4.09.41. Deppet litt imål på Vangsgaten i Voss sentrum like etter. Kondis gratulerer med et kjempeløp. Sykler for Førde IL i menn 30-39.


Tilbake til Skjervet hvor det bare renner på med ryttere. Petter Brunvold fra BCK kjemper seg opp alene etter å ha mistet sitt felt. Kommer inn under den "magiske" 5 timers grensen som alle treningsvillige syklister ønsker. 4.54.25


Stående på sykkelen går det fort med CK Henie rytteren Bjørn Knutsson 4.46.13 og bak sliter Åsane CK rytteren seg med og tiden til Thomas Bergsvik Thorn blir på 4.50.11. For Thomas sin del har det nok hjulpet på å delta i Frikarusellen om vinteren for godt kondisjonsgrunnlag.


Liv-Janne Øvrebust fra IF Frøy fører an med å bli nr. 3 i kvinneklassen og den gode tiden 4.51.38. Ved siden av ser det ut som Torsten Amundsen sliter litt med å henge med men får samme tid som Liv-Janne.


CK Henie fra Os med flere deltakere. Bakerst til høyre sett forfra er Helge Sandven, tid 4.47.38 og bak til venstre er Ole Johnny Sølberg, tid 4.47.38. Foran til venstre er Eivind Skaftå, tid 4.47.37


Først på bildet er løpekongen Per Gunnar Alfheim i BCK drakt. Han drar på BCK gutta og det på sykkelen. En kjempetid på løpetalentet Per Gunnar med tiden under den magiske grensen på 5 timer 4.51.35. 
For Per er det absolutt ingen unnskyldninger for ikke å trene selv om det finnes 1000 grunner for å stå over.


Litt mer krokrygget nå for Blide Robert Oksnes her på toppen av Skjervet. Lurer på hvilke argumenter bilselgeren har nå for å bruke bil? Tiden til Robert blir på 5.11.56


Denne karen var så hyggelig og blid når han kom slitende opp Skjervet at det er en fryd. Med et kjekt tillaget smil til Kondis må det jo bare bli foreviget. Men det går fort med Øyvind Nilsen i klasse menn 30-39 på tiden 4.53.57


8 ganger vinner av Bergen-Voss Ove Matland med mye klær på, uvisst av hvilken grunn. Tar det rolig for en gangs skyld og har nok endelig fått nye turen til Voss., eller var det fordi Bjarte Vethe ikke stilte heller som også har vunnet 8 ganger !! Tiden til Ove blir på 5.21.50


Til høyre ser vi Jørgen Karlgård Rydheim med tiden 4.47.47 og til venstre ser vi Daniel Frantzen med tiden 4.48.40


Nils Christian Riise fra Fana IL- Sykkel, også tidligere konkurransesyklist. Til Voss går det unna med tiden 4.49.53 og fremdeles i klasse menn 40-49.


Skjervet er syklistenes frykt. Toppen er 15 km før Voss og inneholder flere serpentinersvinger. Nå går all tungtrafikk i en egen tunnel fra bunn til toppen og det er lite biler i veien for syklistene.


Selveste Supermann er med i Bergen-Voss. (Are Andresen-tidligere toppsyklist i Team SparebankenVest/Bjørgvin). Ansiktet avslører at ikke alt er laget av kryptonitt. Lurer på hva slags veddemål han har tapt som må gjøre noe slikt? Kanskje et utdrikningslag? Ryktene sier Are måtte sykle med blylodd på pedalene og ha på gassmaske underveis.


Egen heiagjeng til Supermann (Are Andresen) som ropte og lo til stakkaren. Gjett om Supermann sleit opp Skjervet?


Steinar Lindelid som tidligerer har vunnet Bergen-Voss i 1982 sammens med Sigmund Stenseth. Politimannen som har gjort en kjempejobb i Ytre-Laksevåg og må sies å være et forbilde for andre i sitt yrke. Tiden til Voss blir på 5.02.09


Hilde Asperheim fra Sogn CK tråkker de siste meterene til toppen av Skjervet. Nederst i dalen kan man se hvor lang den beryktede skjervet egentlig er. Tiden til Hilde på Voss blir 5.10.41


Så tar vi med litt ABB gutta med trøkk i pedalene. Christian Håvie klarer å sykle på 5 timer blank til Voss. Sterkt.


Nærmest kamera er Jappe Dekker som kommer til Voss på 5.07.12 og i rød hjelm er Magnus Haldorsen med tiden 5.07.14


Jarle Torkildsen med sin sønn Even. De har laget plakat til Bestefar Ingvar Torkildsen som de venter i spenning på. Jarle har vunnet Norgescupløp på sykkel i sin karriere og nå er han aktivt med på løping.


Og så dukker Ingvar Torkildsen opp og tre generasjoner møtes. Sikkert et stolt øyeblikk for alle de glade gutter. Tar med at Ingvar sykler i menn 60-69 og får tiden til Voss på 5.24.36. Ifjor ble han nr. 2 i sin klasse på Trondheim-Oslo. Sønnen Jarle er minst like god form og er å se på bedriftskarusellen med gode plasseringer i toppen. Da blir vel lille Even også bitt av idrettsbasillen tenker jeg.


Stjernen fra Bergen City Marathon med Vegar Lund som til daglig løper eller sykler til sin jobb som lærer. Humøret er terningkast 6. Hvilken flott utstråling Vegar har å vise til sine venner i idrettsmiljøet. Tar med at Maratontiden ble på like over 3 og en halvtime i BergenCityMarathon og nå fullfører han Bergen-Voss på 5.37.56. 


Det er bare å bestille de to karene fra www.vosslyd.no, en herlig blanding av saftige kommentarer på toppen av Skjervet var både fengende og originalt. Skapte god stemning blant publikum og ryttere.


Vangsgaten i Voss sentrum er forandret til et lite Tour De France innkomst. Midt inne i gaten befinner Erik Hanøy seg som speaker og gjør en kjempejobb med god musikk og svært hyggelige kommentarer til de fullførende.


Innimellom alle syklistene kommer to vakre "babes" frem som troll fra esken. Det er Åsane CK sine kvinnelige syklister og begge kommer inn på like over 5 timer. Til venstre med kule solbriller Birthe Hestdal, tid til Voss på 5.25.39 og til høyre ser vi Ann-Heidi Nebb med tiden 5.00.33 og når Marit Iden også fra Åsane CK vinner kvinneklassen må det vel sies at det trenes godt nord for Bergen.

 

Resultater i kvinneklassen, Bergen-Voss


c StartNr Navn Klubb/Lag/Sponsor Land Tid min/km km/t
 
1 247 Marit Iden Åsane CK NOR 4:43:53 1:45 34.24
 
2 737 Beathe Tveita Bergen CK NOR 4:48:40 1:46 33.67
 
3 561 Liv-Janne Øvrebust IF Frøy - Sykkel NOR 4:51:33 1:47 33.34
 
4 1294 Ann-Heidi Nebb Åsane CK NOR 5:00:29 1:51 32.35
 
5 1790 Kjersti Aanderaa Sandnes SK NOR 5:05:04 1:52 31.86
 
6 1034 Ingeborg Anfinsen Førre Åsane CK NOR 5:07:37 1:53 31.60
 
7 884 Hilde Asperheim Sogn CK NOR 5:10:37 1:55 31.29
 
8 1341 Hildegunn Vestbøstad Stord SK NOR 5:13:25 1:56 31.01
 
9 1326 Ingunn B. Svandal Sauda SK NOR 5:15:39 1:56 30.79
 
10 1379 Wibecke Sundal CK Sotra NOR 5:15:58 1:57 30.76
 
11 1788 Helene Selvåg Sandnes SK NOR 5:16:32 1:57 30.71
 
11 1789 Birte Marie Skofteland Sandnes SK NOR 5:16:32 1:57 30.71
 
13 609 Silje Rafaelsen Voss SK NOR 5:17:02 1:57 30.66
 
14 1968 Britt Pedersen Ulstein og Omegn SK NOR 5:18:00 1:57 30.57
 
15 1643 Marianne Røiseland   NOR 5:20:50 1:58 30.30
 
15 1699 Camilla Savland Førde CK NOR 5:18:21 1:57 30.53
 
17 2461 Caroline Angeltvedt Johannesen Åsane CK NOR 5:21:15 1:58 30.26
 
18 1601 Frid Fosso Hardanger SK NOR 5:22:44 1:59 30.12
 
19 599 Sissel Gandrudbakken Grindheim Bergen TC - Sykkel NOR 5:25:21 2:00 29.88
 
19 677 Janita Kjærland Bergen CK NOR 5:25:21 2:00 29.88
 
19 1026 Gunn Marit Strisland Bergen CK NOR 5:25:21 2:00 29.88
 
19 228 Marit Sælemyr Bergen CK NOR 5:25:21 2:00 29.88
 
23 1609 Birthe Hestdal Åsane CK NOR 5:25:38 2:00 29.85
 
24 1787 Siw Christiansen Sandnes SK NOR 5:27:40 2:01 29.67
 
24 1783 Lina Juul Søvik Fløyen MTB Klubb NOR 5:27:40 2:01 29.67
 
26 1781 Tove Øier Vidje Bærum og Omegn CK NOR 5:27:52 2:01 29.65
 
27 1948 Janicke Andersen Bergen CK NOR 5:28:54 2:01 29.55
 
27 1293 Frøydis Gullbrå Voss SK NOR 5:28:54 2:01 29.55
 
27 1956 Sidsel Holmberg Bergen CK NOR 5:28:54 2:01 29.55
 
30 2602 Janne Bruhn-Henriksen Stryn T og IL - Sykkel NOR 5:29:47 2:02 29.47
 
31 1700 Camilla Østerbø Førde CK NOR 5:30:32 2:02 29.41
 
32 3197 Ina Therese Marås Bergen CK NOR 5:30:48 2:02 29.38
 
32 2686 Janne Aspelund Strømme Åsane CK NOR 5:30:48 2:02 29.38
 
32 2655 Cecilie Thiis Bergen CK NOR 5:30:48 2:02 29.38
 
35 1840 Elisabeth Haver Sandnes SK NOR 5:31:15 2:02 29.34
 
36 559 Jannicke Kalland Walle IF Frøy - Sykkel NOR 5:31:36 2:02 29.31
 
37 1284 Maja Von Der Ohe Bergen CK NOR 5:31:53 2:02 29.29
 
38 1786 Brit Brustveit Sandnes SK NOR 5:32:22 2:03 29.25
 
39 748 Janne Olsen Åsane CK NOR 5:33:00 2:03 29.19
 
40 2420 Tone Raaen Åsane CK NOR 5:34:13 2:03 29.08
 
41 1979 Hilde Hauken   NOR 5:37:02 2:04 28.84
 
42 1832 Hege Vagstad Dale IL - Sykkel NOR 5:37:35 2:05 28.79
 
43 2852 Lillian Bergheim Hardanger SK NOR 5:38:15 2:05 28.74
 
44 5089 Anne Lise Markhus Knudsen   NOR 5:42:14 2:06 28.40
 
45 2326 Jeanette Langhelle Nordhordland SK NOR 5:42:17 2:06 28.40
 
46 2916 Hilde Løland   NOR 5:44:09 2:07 28.24
 
47 1597 Janicke Larsen Bergen TC - Sykkel NOR 5:44:52 2:07 28.19
 
48 2835 Hege Moberg   NOR 5:44:55 2:07 28.18
 
49 1725 Elena Schough   NOR 5:44:56 2:07 28.18
 
50 2839 Gunn Sæther Nilsen   NOR 5:45:34 2:07 28.13
 
51 2884 Jeanette Iren Amundsen   NOR 5:45:55 2:08 28.10
 
52 2679 Linn Christin Ekse Åsane CK NOR 5:46:01 2:08 28.09
 
53 2895 Britt Børnes   NOR 5:47:17 2:08 27.99
 
54 2831 Veslemøy Rangen   NOR 5:47:31 2:08 27.97
 
55 2698 Berit Fjellsbø   NOR 5:48:28 2:09 27.89
 
56 3894 Anne Jorunn Kristensen   NOR 5:49:22 2:09 27.82
 
56 3887 Jane Bore Sandal   NOR 5:49:22 2:09 27.82
 
58 3332 Anne Karin Vikne Sandvik Askøy STriK NOR 5:49:28 2:09 27.82
 
59 4006 Linda Askvik Faugstad   NOR 5:49:47 2:09 27.79
 
60 2824 Irene Garvik   NOR 5:49:58 2:09 27.78
 
60 2842 Kari Hellevang Røttingen   NOR 5:49:58 2:09 27.78
 
62 2325 Silje Vadla Ulberg CK ValdresEkspressen NOR 5:49:59 2:09 27.77
 
63 3258 Vigdis Vandvik   NOR 5:50:42 2:09 27.72
 
64 2023 Åsne Bjørnstad   NOR 5:51:22 2:10 27.66
 
65 1610 Bente Hernes Johnsen Åsane CK NOR 5:52:32 2:10 27.57
 
66 3182 Eva Hauge Persson   NOR 5:52:44 2:10 27.56
 
67 3588 Linda Eide Foreningen Frikransen NOR 5:52:52 2:10 27.55
 
68 2014 Karin Vik Hardanger SK NOR 5:52:53 2:10 27.54
 
69 3348 Kjersti Eikeland   NOR 5:53:10 2:10 27.52
 
70 1440 Synnøve Stonghaugen Forsell   NOR 5:53:54 2:11 27.47
 
71 4592 Therese Sætre Løfsgaard CK Oslofjord NOR 5:54:07 2:11 27.45
 
72 3600 Irene Løfaldli Trollheimen SK NOR 5:54:18 2:11 27.43
 
73 2926 Irene Vik   NOR 5:54:22 2:11 27.43
 
74 1831 Maret Krannich Dale IL - Sykkel NOR 5:55:16 2:11 27.36
 
75 3939 Anne Bruland   NOR 5:55:17 2:11 27.36
 
76 4226 Thea Vestrheim Skavhellen Fana IL - Sykkel NOR 5:55:44 2:11 27.32
 
77 1247 Hilde Wesnes Mædicinernes CK NOR 5:55:52 2:11 27.31
 
78 3944 Mette Favang   NOR 5:55:53 2:11 27.31
 
79 3653 Lisbeth Neu Osterøy IL - Sykkel NOR 5:55:55 2:11 27.31
 
79 3662 Cordula Teetzmann Stord SK NOR 5:55:55 2:11 27.31
 
79 3656 Linda Tvedt Osterøy IL - Sykkel NOR 5:55:55 2:11 27.31
 
79 3633 Mona Utskott   NOR 5:55:55 2:11 27.31
 
83 3935 Mona Olaisen Bergestuen   NOR 5:57:43 2:12 27.17
 
84 3406 Bente Himle Voss SK NOR 5:57:43 2:12 27.17
 
85 2618 Kristin Slevolden Voss SK NOR 5:57:57 2:12 27.16
 
86 3776 Lisbeth Larsen Askøy STriK NOR 5:58:27 2:12 27.12
 
87 3774 Clare Galbraith Askøy STriK NOR 5:58:46 2:12 27.09
 
88 2849 Ingelin Korsnes Bergen CK NOR 5:58:50 2:12 27.09
 
89 3730 Grethe Østby Stave Sportsklubben Ceres - Sykkel NOR 5:59:16 2:13 27.06
 
90 2229 Linda Hovland Dale IL - Sykkel NOR 5:59:49 2:13 27.01
 
91 2008 Eli Iren Gule Bergen CK NOR 6:00:45 2:13 26.94
 
92 1375 Sonja Elisabeth Nilsen CK Sotra NOR 6:01:00 2:13 26.93
 
93 3641 Ragnhild Balsvik Osterøy IL - Sykkel NOR 6:01:12 2:13 26.91
 
94 4046 Ingveig Torsnes   NOR 6:01:36 2:13 26.88
 
95 2840 Nelly Nora Naasen   NOR 6:01:44 2:13 26.87
 
96 3956 Unni Liknes   NOR 6:02:41 2:14 26.80
 
97 2493 Hanne Thorsen   NOR 6:03:43 2:14 26.72
 
98 3775 Camilla Landro Berntsen Askøy STriK NOR 6:04:01 2:14 26.70
 
99 3323 Trine Eiterstraum Askøy STriK NOR 6:05:06 2:15 26.62
 
100 2496 Elisabeth Hagen Zeil   NOR 6:05:49 2:15 26.57
 
101 2266 Arnhild Sandal   NOR 6:06:04 2:15 26.55
 
102 3532 Anne Lise Østervold Austevoll SK NOR 6:06:25 2:15 26.53
 
102 2497 Anita Aasebø Austevoll SK NOR 6:06:25 2:15 26.53
 
104 3870 Hege Benes   NOR 6:07:12 2:15 26.47
 
105 3679 Torunn Herfindal   NOR 6:07:47 2:16 26.43
 
106 4174 Ingvild Nesheim Hansen   NOR 6:08:21 2:16 26.39
 
107 2351 Sissel Andreassen CK Sotra NOR 6:09:40 2:16 26.29
 
108 3584 Linda Kjellevold Austevoll SK NOR 6:10:55 2:17 26.21
 
109 2453 Anne-Britt Devik Andreassen   NOR 6:11:07 2:17 26.19
 
110 4957 Hanne Liland   NOR 6:11:43 2:17 26.15
 
111 3228 Joanna Hauken   NOR 6:11:58 2:17 26.13
 
112 3782 Merete Malt Askøy STriK NOR 6:13:07 2:18 26.05
 
113 3566 Hege Odland   NOR 6:13:21 2:18 26.03
 
114 2191 Ragnhild Hatlestad Tønsberg CK NOR 6:13:52 2:18 26.00
 
115 2614 Aud Eide Voss SK NOR 6:13:52 2:18 26.00
 
115 2616 Kristi Haugsgjerd Voss SK NOR 6:13:52 2:18 26.00
 
117 4057 Birgitte Arstein   NOR 6:14:41 2:18 25.94
 
117 4070 Kari Pedersen   NOR 6:14:41 2:18 25.94
 
119 4867 Alexandra Blomvågnes   NOR 6:17:21 2:19 25.76
 
119 4066 Norun Jargren   NOR 6:17:21 2:19 25.76
 
119 5109 Lynn S. Toftegaard   NOR 6:17:21 2:19 25.76
 
122 2231 Jorunn Lunde Fleten Førde CK NOR 6:17:48 2:19 25.73
 
123 2504 Berit Hannisdal Fusa SK NOR 6:17:50 2:19 25.73
 
124 2460 Turid Leithe Åsane CK NOR 6:17:53 2:19 25.72
 
125 1833 Silje Dypevik Flora CK NOR 6:18:02 2:20 25.71
 
126 1933 Gerd Mari Fonnes   NOR 6:18:21 2:20 25.69
 
127 1149 Anette Svortevik Sunde   NOR 6:19:37 2:20 25.61
 
128 4024 Britt N Mossestad   NOR 6:19:52 2:20 25.59
 
128 4051 Mona Helen Vikøyr Bergen CK NOR 6:19:52 2:20 25.59
 
130 1849 Synnøve Galtung   NOR 6:20:25 2:20 25.55
 
131 2933 Beathe Andersen Nordhordland SK NOR 6:21:52 2:21 25.45
 
131 2934 Marit Eldøy Nordhordland SK NOR 6:21:52 2:21 25.45
 
131 2938 Målfrid H. Valdersnes Nordhordland SK NOR 6:21:52 2:21 25.45
 
134 3949 Julie Garmann   NOR 6:22:16 2:21 25.43
 
135 3758 Merete Solberg   NOR 6:23:02 2:21 25.38
 
136 3336 Yngvill Oen Eidsfossen SK NOR 6:23:29 2:22 25.35
 
137 2287 Ingrid Børsheim   NOR 6:24:15 2:22 25.30
 
138 4190 Anette Mo   NOR 6:24:33 2:22 25.28
 
139 2912 Olaug Laukeland   NOR 6:24:53 2:22 25.26
 
140 2891 Hege Kristin Brekke   NOR 6:25:11 2:22 25.24
 
141 5335 Juna Irene Hansen   NOR 6:25:13 2:22 25.23
 
142 2010 Torunn Lodgaard Bergen CK NOR 6:25:20 2:22 25.23
 
143 2866 Kristina Lysen Hardanger SK NOR 6:25:47 2:22 25.20
 
144 3921 Bjørg Rørlien Bjørsvik Bergen CK NOR 6:26:03 2:22 25.18
 
145 3953 Nina Jargren   NOR 6:26:04 2:22 25.18
 
146 942 Anita Risting Førde CK NOR 6:26:26 2:23 25.15
 
147 3932 Terese Andersen   NOR 6:27:14 2:23 25.10
 
148 2837 Siri Secher Myrmel   NOR 6:27:26 2:23 25.09
 
149 2876 Hilde Ystanes Hardanger SK NOR 6:27:34 2:23 25.08
 
150 4437 Christine Hammer Bore   NOR 6:28:02 2:23 25.05
 
151 3862 Karianne Gåsvær CK Sotra NOR 6:28:25 2:23 25.02
 
151 3831 Anne Karine Midtbø   NOR 6:28:25 2:23 25.02
 
151 3851 Birte Torsvik   NOR 6:28:25 2:23 25.02
 
151 3852 Ellen Grethe Trædal   NOR 6:28:25 2:23 25.02
 
155 4691 Anne Kløve   NOR 6:29:13 2:24 24.97
 
155 4718 Hilde Waage   NOR 6:29:13 2:24 24.97
 
157 2689 Ellen Bakkene   NOR 6:29:28 2:24 24.96
 
158 2243 Solveig Wergeland Gundersen   NOR 6:29:57 2:24 24.93
 
159 2005 Trine Almenningen Bergen CK NOR 6:30:11 2:24 24.91
 
159 1952 Gunn Bøyum Dæhli Bergen CK NOR 6:30:11 2:24 24.91
 
161 4722 Ane Hellesøy Askøy STriK NOR 6:32:01 2:25 24.80
 
161 4726 Kristin Cotta Schønberg Askøy STriK NOR 6:32:01 2:25 24.80
 
161 4727 Anne Torset Askøy STriK NOR 6:32:01 2:25 24.80
 
164 1864 Linn Hertwig Eidsheim Bergen CK NOR 6:32:02 2:25 24.79
 
165 1616 Vibeke Eggesbø   NOR 6:32:03 2:25 24.79
 
166 3250 Randi Sunde   NOR 6:32:13 2:25 24.78
 
167 4129 Mona Riis   NOR 6:32:21 2:25 24.77
 
168 4027 Liv Nyborg   NOR 6:33:03 2:25 24.73
 
169 5390 Renathe Vik Hardanger SK NOR 6:33:34 2:25 24.70
 
170 2547 Elin Nesse Seim IL - Sykkel NOR 6:33:50 2:25 24.68
 
171 4600 Nina Larsen Brudvik   NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
171 4616 Inger Lise Haldorsen   NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
171 4629 Tone Johnsen   NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
171 4666 Tove Sell-Dyngeland Åsane CK NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
171 4655 Mona Solberg   NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
171 4658 Madeleine Tolleshaug   NOR 6:34:48 2:26 24.62
 
177 4641 Marit Morvik   NOR 6:35:35 2:26 24.57
 
178 4817 Iselin Myklebust   NOR 6:35:41 2:26 24.57
 
179 2735 Anette Sundsbak   NOR 6:35:45 2:26 24.56
 
180 3916 Anne Toft Hovland   NOR 6:35:48 2:26 24.56
 
181 3658 Berny Ann Tysse Osterøy IL - Sykkel NOR 6:36:24 2:26 24.52
 
182 3923 Ingela Øien Bergen CK NOR 6:36:58 2:27 24.49
 
183 1624 Maria Helsengreen   NOR 6:37:08 2:27 24.48
 
184 4076 Gry Sjøholt   NOR 6:37:22 2:27 24.46
 
185 4758 Monica Beate Myklebust   NOR 6:37:42 2:27 24.44
 
186 4970 Jannicke Sørheim   NOR 6:38:13 2:27 24.41
 
187 4113 Bente Kleivdal Hella   NOR 6:38:24 2:27 24.40
 
188 2684 Hilde Greve Myhrvold Åsane CK NOR 6:38:29 2:27 24.39
 
189 5312 Janne Thoresen Bergen CK NOR 6:39:01 2:27 24.36
 
190 2687 Linn Andersen   NOR 6:39:25 2:27 24.34
 
191 4611 Linda Frederich   NOR 6:39:34 2:27 24.33
 
192 4780 Anna Silje Andersen Bergen TC - Sykkel NOR 6:40:06 2:28 24.29
 
192 4786 Oddlaug Hoggen Bergen TC - Sykkel NOR 6:40:06 2:28 24.29
 
192 4794 Solveig Svenheim Varberg Bergen Triathlon Club - Sykkel NOR 6:40:06 2:28 24.29
 
195 2955 Evy Fischer   NOR 6:40:10 2:28 24.29
 
196 3933 Venke Arefjord   NOR 6:40:54 2:28 24.25
 
197 2952 Kari Danielsen   NOR 6:41:00 2:28 24.24
 
198 3505 Maria Melkersson   NOR 6:41:57 2:28 24.18
 
199 3886 Linn Helland   NOR 6:42:20 2:29 24.16
 
199 3922 Kirsten Kold Vinje Bergen CK NOR 6:42:20 2:29 24.16
 
201 2904 Hege Cathrine Høvig   NOR 6:42:47 2:29 24.13
 
202 5207 Helene Kongsvik Kayser   NOR 6:43:02 2:29 24.12
 
203 4732 Synnøve Haug Ørsta SK NOR 6:43:19 2:29 24.10
 
204 4734 Hege Austegard   NOR 6:43:19 2:29 24.10
 
204 4634 Randi Lindtner   NOR 6:43:19 2:29 24.10
 
204 4643 Anne Britt Nilson   NOR 6:43:19 2:29 24.10
 
207 4171 Christine Jansen Grindstein   NOR 6:43:40 2:29 24.08
 
207 4182 Veronica Hægland   NOR 6:43:40 2:29 24.08
 
207 4201 Anne Marit Skjeie   NOR 6:43:40 2:29 24.08
 
207 4205 Silje Skromme Toft   NOR 6:43:40 2:29 24.08
 
211 3716 Tilla Elisabet Instefjord Bømlo SK NOR 6:43:59 2:29 24.06
 
212 4195 Marianne Susanne Horn   NOR 6:45:00 2:30 24.00
 
213 5095 Nina Murberg   NOR 6:45:24 2:30 23.98
 
214 2696 Birte Eriksen   NOR 6:46:24 2:30 23.92
 
215 4465 Hildegunn Neteland   NOR 6:46:50 2:30 23.89
 
216 5184 Tone Linn Knutsson Bergen CK NOR 6:46:59 2:30 23.88
 
217 1928 Nils Henjum Sogn CK NOR 6:47:00 2:30 23.88
 
218 2617 Anita Bø Røen Voss SK NOR 6:47:09 2:30 23.87
 
219 5011 Lene Hoelgaard   NOR 6:47:15 2:30 23.87
 
219 5024 Mona Grindheim Matre   NOR 6:47:15 2:30 23.87
 
221 4836 Nadia Marås Valdersnes   NOR 6:48:41 2:31 23.78
 
222 4672 Rita Haga Abbedissen   NOR 6:49:21 2:31 23.75
 
223 2273 Gøril Undertun   NOR 6:49:26 2:31 23.74
 
224 4244 Therese Johansson   NOR 6:49:57 2:31 23.71
 
225 5100 Berte Ringstad   NOR 6:49:57 2:31 23.71
 
226 4067 Evy Kilavik   NOR 6:50:27 2:32 23.68
 
227 4999 Kjersti Fjelltveit   NOR 6:50:34 2:32 23.67
 
228 2615 Bjørg Gjerde Voss SK NOR 6:50:45 2:32 23.66
 
229 1603 Evy Kleivane Hardanger SK NOR 6:50:49 2:32 23.66
 
230 4207 Merethe Toppe   NOR 6:51:08 2:32 23.64
 
231 4899 Laila Sortvik Nilssen   NOR 6:52:32 2:32 23.56
 
232 4792 Marit Stensby Bergen TC - Sykkel NOR 6:52:35 2:32 23.56
 
233 4989 Anni Fretheim Oslostudentenes IK - Sykkel NOR 6:52:43 2:32 23.55
 
233 4966 Bente Marie Olsen   NOR 6:52:43 2:32 23.55
 
233 4969 Mona Therese Sveen   NOR 6:52:43 2:32 23.55
 
233 4971 Heidi Tellefsen   NOR 6:52:43 2:32 23.55
 
237 1592 Synnøve M Årseth   NOR 6:53:06 2:32 23.53
 
238 4840 Anne Karin Berge Arna SK NOR 6:53:16 2:33 23.52
 
239 2280 Ingunn Tangerås Bergen CK NOR 6:53:40 2:33 23.50
 
240 5033 Kristi Rørlien   NOR 6:53:54 2:33 23.48
 
241 4212 Elisabet Veland   NOR 6:53:56 2:33 23.48
 
242 2700 Marte Grahl-Madsen   NOR 6:54:28 2:33 23.45
 
243 4451 Ingrid Aanderud Sælen   NOR 6:54:33 2:33 23.45
 
244 2890 Kristi Birkeland   NOR 6:54:35 2:33 23.45
 
245 5019 Wenche Larsen   NOR 6:55:39 2:33 23.39
 
246 3654 Ann Christin Reigstad Osterøy IL - Sykkel NOR 6:56:30 2:34 23.34
 
247 2228 Arlen Birte Solheim Hjartholm Dale IL - Sykkel NOR 6:56:46 2:34 23.32
 
247 2232 Elisabeth Opseth Førde CK NOR 6:56:46 2:34 23.32
 
247 2233 Anne Randi Savland Førde CK NOR 6:56:46 2:34 23.32
 
250 4604 Nina Dahl   NOR 6:57:29 2:34 23.28
 
251 3010 Oda Amalie Løberg Grimstad Bergen CK NOR 6:57:35 2:34 23.28
 
252 3202 Anne Henneli Michelsen Bergen CK NOR 6:59:08 2:35 23.19
 
253 3068 Ranveig Ure   NOR 7:00:05 2:35 23.14
 
254 4847 Lisbeth Hammersland Mjelde Arna SK NOR 7:00:18 2:35 23.13
 
254 4850 Kari Rasmussen Arna SK NOR 7:00:18 2:35 23.13
 
256 4539 Rigmor Eriksen   NOR 7:00:38 2:35 23.11
 
256 4545 Anne Isaksen   NOR 7:00:38 2:35 23.11
 
258 3098 Britt Hege Fjellstad   NOR 7:01:08 2:35 23.08
 
259 4808 Tonje Renate Hellesund   NOR 7:01:24 2:36 23.07
 
259 4862 Belinda Hellesund Tomic CK Sotra NOR 7:01:24 2:36 23.07
 
261 4904 Britt-Helen Rusås   NOR 7:01:38 2:36 23.05
 
262 4854 Britt Torvund Arna SK NOR 7:02:20 2:36 23.02
 
263 5153 Cecilie Landro   NOR 7:02:50 2:36 22.99
 
264 5147 Marianne Susanne Horn   NOR 7:03:07 2:36 22.97
 
265 3198 Charlotte Nordvik Bergen CK NOR 7:03:41 2:36 22.94
 
266 4842 Ingunn Mjelstad Eriksen Arna SK NOR 7:03:42 2:36 22.94
 
267 3106 Grete Holmefjord   NOR 7:03:52 2:36 22.93
 
268 4595 Hege Augestad   NOR 7:04:06 2:37 22.92
 
268 4610 Nina Fonnes   NOR 7:04:06 2:37 22.92
 
270 4972 Yvonne Thorsdalen   NOR 7:04:09 2:37 22.92
 
271 2621 Marta Katrine Vethe Voss SK NOR 7:04:26 2:37 22.90
 
272 3676 Marte Grevle   NOR 7:05:07 2:37 22.86
 
273 3061 Mariann Storheim   NOR 7:05:20 2:37 22.85
 
274 5030 Inger Otnes   NOR 7:06:01 2:37 22.82
 
275 1858 Kristine Kvinge   NOR 7:06:07 2:37 22.81
 
276 1441 Ann Heidi Hausbakk   NOR 7:06:51 2:38 22.77
 
276 1443 Turi Alice Holestøl   NOR 7:06:51 2:38 22.77
 
278 3069 Catharina Varchmin-Mittelstädt   NOR 7:07:15 2:38 22.75
 
279 2116 Inger Sønneve Fosse   NOR 7:07:27 2:38 22.74
 
280 2362 Mette Midthus CK Sotra NOR 7:08:06 2:38 22.71
 
280 2365 Ingvill Rabben Dypevik CK Sotra NOR 7:08:06 2:38 22.71
 
282 4598 Marit Brox   NOR 7:08:16 2:38 22.70
 
283 4533 Thea Tøien Bakken   NOR 7:08:22 2:38 22.69
 
284 2561 Karin Fleten   NOR 7:10:15 2:39 22.59
 
285 4663 Elisabeth Børve Bergen CK NOR 7:11:18 2:39 22.54
 
285 4601 Janne Distad Carlsen   NOR 7:11:18 2:39 22.54
 
285 4657 Britt Kari Tjønn   NOR 7:11:18 2:39 22.54
 
285 4659 Linda Tonheim Blindheim   NOR 7:11:18 2:39 22.54
 
289 2409 Hege Nordberg Tysse   NOR 7:11:34 2:39 22.52
 
290 5290 Irene Myrvold   NOR 7:13:29 2:40 22.42
 
291 5119 Åsa Møllerhaug Hansen CK Haugaland NOR 7:14:35 2:40 22.37
 
292 3523 Hege Sørfonn Askvoll SK NOR 7:14:38 2:40 22.36
 
293 5160 Barbro Matre   NOR 7:15:31 2:41 22.32
 
294 3011 Vibeke Stenmark CK Sotra NOR 7:16:13 2:41 22.28
 
295 4976 Line-Merethe Østenstad   NOR 7:16:50 2:41 22.25
 
296 5012 Kjersti Haara   NOR 7:17:35 2:42 22.21
 
297 3055 Marit Sandberg   NOR 7:17:56 2:42 22.20
 
298 3801 Karina Birkenes   NOR 7:18:16 2:42 22.18
 
299 3031 Anne Hatleskog   NOR 7:18:52 2:42 22.15
 
300 4793 Lene Marie Sunde Bergen TC - Sykkel NOR 7:18:58 2:42 22.14
 
301 3585 Anne Berit Langeland Bergen CK NOR 7:19:00 2:42 22.14
 
302 4879 Anne Vikne Hellevang   NOR 7:19:05 2:42 22.14
 
303 4774 Marte Valentin   NOR 7:19:18 2:42 22.13
 
304 4527 Sidsel Alice Vindenes CK Sotra NOR 7:19:44 2:42 22.10
 
305 2350 Linn Karin Andersen CK Sotra NOR 7:19:47 2:42 22.10
 
306 4344 Heidi Hvidevoll Austevoll SK NOR 7:20:15 2:43 22.08
 
306 4345 Stella Hvidevoll Austevoll SK NOR 7:20:15 2:43 22.08
 
306 4346 Heidi Sekkingstad Austevoll SK NOR 7:20:15 2:43 22.08
 
309 665 Gerda Marie Lehmann   NOR 7:21:13 2:43 22.03
 
310 690 Merete Austrheim Nordhordland SK NOR 7:21:22 2:43 22.02
 
311 4913 Ann Kristin Tveit   NOR 7:21:29 2:43 22.02
 
312 5337 Åshild Hjørnevik   NOR 7:21:42 2:43 22.01
 
313 3074 Liv Guri Østrem   NOR 7:21:53 2:43 22.00
 
314 4608 Karina Flatøy   NOR 7:22:39 2:43 21.96
 
315 5090 Hege Krossøy   NOR 7:23:29 2:44 21.92
 
315 5097 Sandra Olsen   NOR 7:23:29 2:44 21.92
 
317 4090 Karin Aarthun   NOR 7:23:58 2:44 21.89
 
318 4853 Sissel Småland Arna SK NOR 7:23:58 2:44 21.89
 
319 5103 Grethe Smelvær   NOR 7:24:08 2:44 21.89
 
320 4837 Mariann Øvstegård   NOR 7:24:14 2:44 21.88
 
321 4105 Cecilie Fløysand   NOR 7:24:49 2:44 21.85
 
322 3528 Heidi Renat Røssland Austevoll SK NOR 7:24:51 2:44 21.85
 
323 4888 Jannicke Berg Kronhaug   NOR 7:24:57 2:44 21.85
 
324 3193 Margaret Vedvik   NOR 7:25:48 2:45 21.80
 
325 4838 Linn Karine Aarseth   NOR 7:25:53 2:45 21.80
 
326 5048 Karen Haukeland   NOR 7:25:55 2:45 21.80
 
327 3984 Synne Aafedt Liljedahl   NOR 7:26:11 2:45 21.79
 
328 5266 Tonje Helen Gravdal   NOR 7:26:19 2:45 21.78
 
329 4259 Gunn Merethe Nordgulen   NOR 7:26:27 2:45 21.77
 
329 1868 Linda Skistad   NOR 7:26:27 2:45 21.77
 
331 1329 Gunhild Sundal   NOR 7:26:36 2:45 21.76
 
332 3145 Anita Skarpenes   NOR 7:27:16 2:45 21.73
 
333 3019 Ingri Dymbe Birkeland   NOR 7:27:47 2:45 21.71
 
333 3038 Anna-Lisa Johannessen   NOR 7:27:47 2:45 21.71
 
335 4910 Marianne Søvik   NOR 7:27:58 2:45 21.70
 
336 4996 Oddny Muren Drivenes   NOR 7:28:56 2:46 21.65
 
337 4908 Victoria Skjønhaug   NOR 7:30:05 2:46 21.60
 
338 4869 Siv-Elin Leirvåg Carlsen   NOR 7:30:17 2:46 21.59
 
339 4247 Line Kaldestad   NOR 7:30:23 2:46 21.58
 
340 2898 Anita Merethe Frekhaug   NOR 7:30:27 2:46 21.58
 
341 5008 May Linda Haugsdal   NOR 7:30:39 2:46 21.57
 
342 5178 Hege Tveit   NOR 7:31:22 2:47 21.53
 
343 2446 Vibeke Meidell   NOR 7:33:48 2:48 21.42
 
344 4596 Ragnhild Bjørhovde   NOR 7:34:41 2:48 21.38
 
345 3201 Ann Kathrin Sivle Bergen CK NOR 7:35:42 2:48 21.33
 
346 4909 Tone Berntsen Steinsvåg   NOR 7:36:04 2:48 21.31
 
347 4984 Siri Bakken Bergen CK NOR 7:37:03 2:49 21.27
 
348 3636 Hege Irene Austevoll Austevoll SK NOR 7:37:20 2:49 21.25
 
349 4820 Anne-Mari Ekremsvik Nartey   NOR 7:37:25 2:49 21.25
 
350 4498 Anne Marit Bjørnerud   NOR 7:37:48 2:49 21.23
 
351 4612 Anita Grinde   NOR 7:37:51 2:49 21.23
 
352 4953 Merethe Kvamme   NOR 7:38:39 2:49 21.19
 
353 2237 Kirsti Aarøen Stryn T og IL - Sykkel NOR 7:39:28 2:50 21.15
 
354 1535 Ann Helen Kjærevik   NOR 7:39:39 2:50 21.15
 
355 1135 Janne Christine Jørgensen   NOR 7:39:55 2:50 21.13
 
356 3620 Tove Mostrøm   NOR 7:40:24 2:50 21.11
 
357 4647 Silje Styve Rundhovde   NOR 7:40:54 2:50 21.09
 
358 3836 Bente Frilund Nordås   NOR 7:41:09 2:50 21.08
 
359 2553 Hildegunn Ulvatn Seim IL - Sykkel NOR 7:42:56 2:51 21.00
 
360 2953 Torunn Haavaag Draugsvoll   NOR 7:43:04 2:51 20.99
 
361 5389 Ann-Hege Brustad   NOR 7:43:25 2:51 20.98
 
362 4939 Birthe Heggren   NOR 7:43:42 2:51 20.96
 
363 3875 Eva Lund Bondevik   NOR 7:43:52 2:51 20.96
 
364 5088 Trine Kjørsvik   NOR 7:44:52 2:52 20.91
 
365 3963 Vibeke Nordahl   NOR 7:45:44 2:52 20.87
 
366 5065 Hege Mørch Fosse   NOR 7:45:59 2:52 20.86
 
366 5120 Lillian Haugs CK Sotra NOR 7:45:59 2:52 20.86
 
366 5108 Marte Thormodsen   NOR 7:45:59 2:52 20.86
 
366 5114 Anita Vangsnes   NOR 7:45:59 2:52 20.86
 
370 5074 Beate Heltzer   NOR 7:46:24 2:52 20.84
 
370 5099 Veronica Pedersen   NOR 7:46:24 2:52 20.84
 
372 4752 Christin Larsen   NOR 7:46:37 2:52 20.83
 
373 5101 Britt-Helen Heldal Røttingen   NOR 7:46:53 2:52 20.82
 
373 5115 Anette Vedholm   NOR 7:46:53 2:52 20.82
 
375 4585 Kari-Anne Aaland   NOR 7:46:57 2:52 20.82
 
376 5105 Tone Stien   NOR 7:48:11 2:53 20.76
 
377 4640 Monika Mollandsøy   NOR 7:48:14 2:53 20.76
 
378 4992 Lise Bentzon   NOR 7:49:13 2:53 20.72
 
379 5358 Merethe Rugseth   NOR 7:49:30 2:53 20.70
 
380 3121 Ida Meling   NOR 7:50:04 2:54 20.68
 
381 4073 Ingvild Rugland   NOR 7:50:38 2:54 20.65
 
382 2984 Wenche Natvik   NOR 7:53:37 2:55 20.52
 
383 5162 Britt Netland   NOR 7:53:40 2:55 20.52
 
384 5084 Grethe Alise Kjeilen   NOR 7:53:59 2:55 20.51
 
385 5058 Kristina Bergsvik   NOR 7:54:06 2:55 20.50
 
385 5098 Sonja Pedersen   NOR 7:54:06 2:55 20.50
 
387 5170 Bodil Ravneberg   NOR 7:54:49 2:55 20.47
 
388 4536 Aina Drage   NOR 7:55:27 2:56 20.44
 
389 2894 Marit Bønes   NOR 7:56:11 2:56 20.41
 
390 4559 Marita Måseidvåg   NOR 7:56:14 2:56 20.41
 
390 4574 Katrine Solvåg   NOR 7:56:14 2:56 20.41
 
392 5341 Kirsti Johnsen   NOR 7:56:27 2:56 20.40
 
393 5145 Kristin Lofthus Hope   NOR 7:56:55 2:56 20.38
 
394 4579 Brit Astrid Torvund   NOR 7:57:16 2:56 20.37
 
395 4554 Kristine Longfellow   NOR 7:57:18 2:56 20.36
 
396 4512 Aud -Therese Jonsson   NOR 7:57:38 2:56 20.35
 
397 1138 Trine Økland Lien   NOR 7:58:44 2:57 20.30
 
398 4196 Eva Nordal-Pedersen   NOR 8:00:33 2:57 20.23
 
399 5365 Marte Stein   NOR 8:00:53 2:58 20.21
 
400 4622 Unni Kleppe Haukeland   NOR 8:01:09 2:58 20.20
 
401 4648 Renate Rysjedal   NOR 8:01:44 2:58 20.18
 
402 3484 Anne Hauge   NOR 8:02:23 2:58 20.15
 
403 5366 Eirin Eriksen Storebø   NOR 8:03:02 2:58 20.12
 
404 5050 Trude Daae Gerhardsen Bergen CK NOR 8:04:04 2:59 20.08
 
404 2999 Trine Tjetland Bryne CK NOR 8:04:04 2:59 20.08
 
404 3003 Elisabeth Undeland   NOR 8:04:04 2:59 20.08
 
407 4815 Cathrine Lien   NOR 8:04:24 2:59 20.07
 
407 4828 Irene Solberg   NOR 8:04:24 2:59 20.07
 
409 3457 Marianne Møgster Austevoll SK NOR 8:05:36 2:59 20.02
 
410 5079 Liv Toppe Hovland   NOR 8:05:52 2:59 20.01
 
411 5076 Anita Hovden   NOR 8:06:09 3:00 19.99
 
412 5140 Anne Askvik Erstad   NOR 8:06:22 3:00 19.98
 
413 3293 Christina Hjortshøj   NOR 8:06:39 3:00 19.97
 
414 4799 Solbjørg Amundsen   NOR 8:06:42 3:00 19.97
 
415 5172 Mari Anne Kornberg Simensen   NOR 8:06:47 3:00 19.97
 
416 4876 Kristina Geitrheim   NOR 8:07:09 3:00 19.95
 
416 4420 Mila Varela Choucino   NOR 8:07:09 3:00 19.95
 
418 5081 Tone Marie Jacobsen   NOR 8:08:49 3:01 19.88
 
419 3016 Lise Lotte Andersen   NOR 8:09:06 3:01 19.87
 
420 4606 Ingunn Eliassen   NOR 8:10:47 3:01 19.81
 
421 4410 Silje Skråmestø   NOR 8:14:57 3:03 19.64
 
422 1307 Kari Lien   NOR 8:15:00 3:03 19.64
 
423 3914 Inger Marie Støylen   NOR 8:15:26 3:03 19.62
 
424 3008 Marianne Iversen Bergen CK NOR 8:15:34 3:03 19.61
 
425 4618 Sissel Haldorsen   NOR 8:15:35 3:03 19.61
 
425 4638 Sølvi Martinsen   NOR 8:15:35 3:03 19.61
 
427 5253 Anne Marit Andersen   NOR 8:16:00 3:03 19.60
 
428 5219 Lill-Heidi Olsen   NOR 8:16:00 3:03 19.60
 
428 5232 Charlotte Thomassen   NOR 8:16:00 3:03 19.60
 
430 4960 Lin Hege Løvik   NOR 8:16:30 3:03 19.58
 
431 3100 Angelique Grimstvedt   NOR 8:17:59 3:04 19.52
 
432 3127 Solveig Norland   NOR 8:18:33 3:04 19.50
 
433 4737 Linn Carina Elgan   NOR 8:19:34 3:05 19.46
 
434 4748 Katinka Jeng   NOR 8:19:42 3:05 19.45
 
435 5333 Trine Lovise Halvorsen   NOR 8:19:49 3:05 19.45
 
436 2787 Trude Daviknes Ottem   NOR 8:20:00 3:05 19.44
 
437 4865 Kari Andersen   NOR 8:22:28 3:06 19.34
 
438 2991 Cecilie Seim   NOR 8:22:57 3:06 19.33
 
439 4919 Turid Meland Lutro IL Harding - Sykkel NOR 8:23:06 3:06 19.32
 
440 4933 Celine Eriksen   NOR 8:23:30 3:06 19.31
 
441 3058 Gudveig Spilde   NOR 8:23:58 3:06 19.29
 
442 3040 Ingunn Kolltveit   NOR 8:24:47 3:06 19.26
 
443 3092 Anne Dale   NOR 8:26:59 3:07 19.17
 
444 5179 Gudny Vikøren   NOR 8:27:13 3:07 19.16
 
445 1153 Gyri Tveit   NOR 8:27:29 3:07 19.15
 
445 1154 Veslemøy Tveit   NOR 8:27:29 3:07 19.15
 
447 5255 Brita Altin Bjotveit   NOR 8:27:31 3:07 19.15
 
448 5353 Anne Brith Aase Mo   NOR 8:27:46 3:08 19.14
 
449 5362 Eva Solheim   NOR 8:28:46 3:08 19.11
 
450 3071 Henriette Vik   NOR 8:28:47 3:08 19.10
 
451 3905 Mette Hernes Qvigstad   NOR 8:29:44 3:08 19.07
 
452 2474 Inger- Marie Aasgård Kolle   NOR 8:30:17 3:08 19.05
 
453 5223 Line Polden   NOR 8:30:20 3:09 19.05
 
453 3004 Monica Valdes Carter   NOR 8:30:20 3:09 19.05
 
455 2712 Hildegunn Kleiveland   NOR 8:31:15 3:09 19.01
 
455 2728 Nina Rolland   NOR 8:31:15 3:09 19.01
 
455 3628 Lillian Gjerstad Skjerping   NOR 8:31:15 3:09 19.01
 
455 2741 Siri Tysse   NOR 8:31:15 3:09 19.01
 
459 3009 Alexandra Jurkiw Bergen CK NOR 8:33:25 3:10 18.93
 
460 3095 Astrid Sissel Daae   NOR 8:36:12 3:11 18.83
 
461 2995 Silje Skarsjø   NOR 8:37:52 3:11 18.77
 
462 2959 Birgitte Friele   NOR 8:37:57 3:11 18.77
 
462 3035 Renate Hjortland   NOR 8:37:57 3:11 18.77
 
462 2978 Duve Kalgraff   NOR 8:37:57 3:11 18.77
 
465 2400 Aylin Namdal   NOR 8:39:25 3:12 18.71
 
466 4639 Eirin Misje   NOR 8:40:24 3:12 18.68
 
467 1867 Wenche Sivertsen   NOR 8:41:48 3:13 18.63
 
468 2972 Lise Høyerholt Johannesen   NOR 8:42:54 3:13 18.59
 
469 2996 Anne Grete Hatlelid Skibenes   NOR 8:43:55 3:14 18.55
 
470 5359 Berit Karin Rystad   NOR 8:45:06 3:14 18.51
 
471 4543 Mona Helen Husebø   NOR 8:45:30 3:14 18.50
 
471 4812 Britt Sissel Kvamme   NOR 8:45:30 3:14 18.50
 
473 5349 Norunn Karin Kvam   NOR 8:46:22 3:14 18.47
 
474 5311 Ann Christin Werner Michelsen Bergen CK NOR 8:51:04 3:16 18.30
 
475 4661 Mokx Villanueva   NOR 8:53:43 3:17 18.21
 
476 4944 Lene Hovland Fosse   NOR 8:59:07 3:19 18.03
 
476 4978 Katrine Østgaard   NOR 8:59:07 3:19 18.03
 
478 5215 Kirsti Legernes   NOR 9:05:02 3:21 17.83
 
478 5156 Kjersti Lilleøren   NOR 9:05:02 3:21 17.83
 
478 5157 Merete Lilleøren Berdal   NOR 9:05:02 3:21 17.83
 
478 5231 Line Sætre   NOR 9:05:02 3:21 17.83
 
482 5367 Sunniva Eriksen Storebø   NOR 9:05:18 3:21 17.83
 
483 3077 Beate Hatlem Træen Bergen Politi IL - Sykkel NOR 9:30:03 3:31 17.05
 
484 3070 Agathe Vedå   NOR 9:32:35 3:32 16.98
 
485 3044 Mariann Lone Espeseth   NOR 9:40:11 3:34 16.75
 
485 3053 Anne Norheim   NOR 9:40:11 3:34 16.75
 
487 3137 Trine Thunes Wickmann   NOR 9:41:14 3:35 16.72
 
488 2522 Ingrid Lie   NOR 9:43:56 3:36 16.65
 
489 2518 Ina Thunes   NOR 9:44:27 3:36 16.63
 
490 3025 Elisabeth Fluge   NOR 9:54:14 3:40 16.36
 
491 2992 Karoline Skarre Sundby   NOR 9:54:27 3:40 16.35
 
492 4625 Vibeke Hovland   NOR 10:54:20 4:02 14.85
 
493 1857 Karen Kvinge   NOR 10:57:06 4:03 14.79
 
493 1862 Marianne Rabben   NOR 10:57:06 4:03 14.79
 
495 1855 Kristine Johannessen   NOR 10:57:28 4:03 14.78
 
496 2037 Helene Leikvoill Johansen   NOR 11:16:23 4:10 14.37
 
496 2056 Marion Wangen   NOR

                                                                                 Resultater i herreklassen, Bergen-Voss.


artNr Navn Klubb/Lag/Sponsor Land Tid min/km km/t
 
1 5399 Filip Eidsheim Bergen CK NOR 4:07:28 1:31 39.28
 
1 5400 Stian Remme Bergen CK NOR 4:07:28 1:31 39.28
 
3 8 Mikael Magnussen Johansen Førde CK NOR 4:09:41 1:32 38.93
 
4 33 Thomas Solheim Hardanger SK NOR 4:10:21 1:32 38.83
 
5 2 Øystein Blom-Ohlsen Åsane CK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 6 Gunnleiv Gjøsæter Bømlo SK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 7 Thomas Kristiansen Grønfur Førde CK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 9 Joachim Jordan Fana IL - Sykkel NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 10 Yngve Kiserud Hardanger SK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 11 Fredrik Olsen Åsane CK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 29 Vidar Steinsbø Bømlo SK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
5 28 Vebjørn Turtveit Vossevangen CK NOR 4:11:31 1:33 38.65
 
13 20 Frank Vagstad Bergen Triathlon Club - Sykkel NOR 4:15:02 1:34 38.11
 
14 194 Lars-Olav Måkestad Apold Hardanger SK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 182 Ruben Ree Arefjord CK Sotra NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 190 Roger Dale Fana IL - Sykkel NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 165 Roger Espvik Åsane CK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 156 Anders Finne Åsane CK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 197 Ove Fuglestveit   NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 199 Petter Gisslen   NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 189 Espen A Halsne Hardanger SK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 183 Thorolf Hestness Nymark IL - Sykkel NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 173 Svein Ivar Reiso Bergen CK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 154 Roald Saltnes Nordhordland SK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 171 Jon Meyer Tvinnereim   NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
14 174 Ronald Valvatne Fusa SK NOR 4:17:05 1:35 37.81
 
27 180 Arvid Johannesen Fana IL - Sykkel NOR 4:18:58 1:35 37.53
 
27 175 Kjetil Frøystein Larsen Hardanger SK NOR 4:18:58 1:35 37.53
 
27 151 Samund Nordang CK Henie NOR 4:18:58 1:35 37.53
 
27 153 Atle Vaage Nordhordland SK NOR 4:18:58 1:35 37.53
 
27 170 Bjørn Årdal Bergen CK NOR 4:18:58 1:35 37.53
 
32 130 Daniel Hjørnevik Åsane CK NOR 4:19:09 1:35 37.51
 
32 134 Jon Christian Jacobsen Bergen CK NOR 4:19:09 1:35 37.51
 
32 136 Hans Arne Kvingedal Odda SK NOR 4:19:09 1:35 37.51
 
32 106 Bjarte Rasmussen CK Henie NOR 4:19:09 1:35 37.51
 
32 137 Gitle B. Snilstveit Bergen TC - Sykkel NOR 4:19:09 1:35 37.51
 
37 45 Lars Erlend Brattabø Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 13 Kenneth Bredesen Hardanger SK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 21 Gisle Clementsen Nordhordland SK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 4 Bernt Erland Stavanger SK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 5 Georg Feed Stavanger TSK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 48 Rune Foldnes CK Sotra NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 30 Morten Forland Åsane CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 27 Dag Foseid Stord SK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 5398 Nicholas Hammersland Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 14 Stian Heggøy CK Sotra NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 15 Bjørn Hopsdal Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 23 Terje Hordnes Fana IL - Sykkel NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 16 Andreas Hosøy Fana IL - Sykkel NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 17 Geir Kristiansen Flora CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 34 Stig Løland Fana IL - Sykkel NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 36 Eirik Matre Åsane CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 24 Torstein Skage Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 31 Skjalg Thorbjørnsen Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 35 Bernt Ullebø Sogn CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 25 Tor Utne Åsane CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 26 Eivind Vestbøstad Bergen CK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
37 32 Helge Vestrheim Austevoll SK NOR 4:20:06 1:36 37.37
 
59 148 Ove Borge Bergen CK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 112 Terje Hegna Sandnes SK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 123 Kay-Arne Stein Helland Fusa SK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 113 Jarle Reistad Bergen CK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 120 Kenneth Skarstein Bergen CK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 122 Stian Ulberg CK ValdresEkspressen NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
59 138 Aage Aasen Førde CK NOR 4:21:02 1:36 37.24
 
66 66 Frode Arnøy Bergen CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 58 Svein Bjarte Brendeland Stavanger TSK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 67 Stig Follesøy Askøy STriK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 63 Svein Glomnes Nordhordland SK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 78 Truls Grung Stavanger SK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 60 Oddvar Kaarbøe Bergen CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 64 Thomas Mildestvedt Bergen CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 97 Stig Nilsen Bergen CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 91 Ruben Kreybu Pedersen Åsane CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 109 Christian Saue CK Sotra NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 110 Paul Skeie Bergen CK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 62 Torgrim Svensen Stavanger SK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
66 84 Kjetil Østervold Austevoll SK NOR 4:22:10 1:37 37.08
 
79 53 Jan-Egil Brendsdal Åsane CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 47 Lars Engeberg Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 82 Sveinung Fluge Askøy STriK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 68 Ronald Hansen Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 90 Magne Haugen Ålesund og Omegn CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 59 Helge Haugsdal Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 85 Christoffer Jacobsen Åsane CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 75 Trond Klinge Johnsen Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 61 Tor Frithjof Wigers Larsen Fana IL - Sykkel NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 55 Tore Leite Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 87 Hans Martin Strømberg Åsane CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 96 Rolf Christian Tefre Bergen CK NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 88 Rolf Terkelsen   NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
79 89 René Tvedt Fana IL - Sykkel NOR 4:24:03 1:37 36.81
 
93 142 Øystein Buer Jacobsen Odda SK NOR 4:24:14 1:37 36.79
 
94 181 Vidar Halland Førde CK NOR 4:24:21 1:37 36.77
 
95 43 Erik Stedje Sogn CK NOR 4:24:23 1:37 36.76
 
95 50 Mattias Øvreeide Fana IL - Sykkel NOR 4:24:23 1:37 36.76
 
95 39 Frank Aadland Åsane CK NOR 4:24:23 1:37 36.76
 
98 18 Kjetil Lunde CK Henie NOR 4:25:10 1:38 36.66
 
98 52 Øystein Morvik Åsane CK NOR 4:25:10 1:38 36.66
 
98 37 Erik Sannebro Sogn CK NOR 4:25:10 1:38 36.66
 
98 46 Eirik Spurkeland Askøy STriK NOR 4:25:10 1:38 36.66
 
102 49 Nikolai Hanevik Vossevangen CK NOR 4:26:23 1:38 36.49
 
103 125 Kenneth Haugland Fana IL - Sykkel NOR 4:26:25 1:38 36.48
 
103 108 Jan Rolland Bergen CK NOR 4:26:25 1:38 36.48
 
105 162 Lars Gurandsrud Fana IL - Sykkel NOR 4:27:03 1:38 36.40
 
106 56 Rune Herheim Vossevangen CK NOR 4:27:15 1:38 36.37
 
106 41 Freddy Mossestad Fyllingen IL (Allianse) - Sykkel NOR 4:27:15 1:38 36.37
 
106 42 Roald Sletten Nordhordland SK NOR 4:27:15 1:38 36.37
 
109 79 Frode Ekerhovd CK Sotra NOR 4:29:26 1:39 36.08
 
109 77 Eirik Mjelde Vossevangen CK NOR 4:29:26 1:39 36.08
 
111 81 Svein Aage Valen Bergen CK NOR 4:31:10 1:40 35.85
 
112 141 Roy Hjelmeland Omvikdalen IL - Sykkel NOR 4:31:18 1:40 35.83
 
113 631 Gudmund Snilstveit Bergen Triathlon Club - Sykkel NOR 4:31:54 1:40 35.75
 
114 177 Bjarte Hetlevik CK Sotra NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 191 Knut Thomas Knutsen Åsane CK NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 184 Ulrich Koberg   NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 176 Kjetil Eugen Nilsen CK Sotra NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 158 Frank Rørlien   NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 168 Tore Tjetland Sandnes SK NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 163 Vidar Van Gool Bergen CK NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 172 Gaute Vikøren Kølabånn SK NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
114 375 Arve Øyri Hardanger SK NOR 4:34:21 1:41 35.43
 
123 206 Jonny Andersen   NOR 4:35:59 1:42 35.22
 
123 238 Asbjørn Skogasel Hardanger SK NOR 4:35:59 1:42 35.22
 
123 240 John André Staurland Ryfylke SK NOR 4:35:59 1:42 35.22
 
123 236 Christer Syse Vik Odda SK NOR 4:35:59 1:42 35.22
 
123 231 Ørjan Vågstøl Bergen CK NOR 4:35:59 1:42 35.22
 
128 144 Kjetil Bakketun Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 98 Ole Bergtun Andebarkji TSK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 117 Lars Engeli Åsane CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 118 Dag Grønnestad Åsane CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 100 Helge Martin Håvik Fusa SK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 103 Arne Instebø Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 104 Christian Irgens Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 135 Ernst Vidar Jagedal Flora CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 124 Odd-Inge Jordalen Vossevangen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 132 Arne Røen Voss SK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 147 Arne Solheim   NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 114 Arne Solli Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 111 Sigfred Tellnes Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 202 Jarle Thorstensen Bergen CK NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
128 129 Ragnar Aasgaard   NOR 4:36:25 1:42 35.17
 
143 196 Øystein Dahl Mandal CK NOR 4:37:54 1:42 34.98
 
143 188 Jim Daniels Bergen CK NOR 4:37:54 1:42 34.98
 
145 295 Kenneth Alvær   NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 309 Dag-Arne Eide Eidsfossen SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 303 Torbjørn Evensen Bergen CK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 321 Ingvar Bjarte Fanebust Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 310 Henry Hammersland Eidsfossen SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 298 Vegard Wergeland Hansen   NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 322 Trond Øystein Heradstveit Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 326 Øyvind Kårbø Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 327 Tommy Lunde Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 319 Audun Lødemel Holmestrand SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 299 Helge Nesse   NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 334 Daniel Rikstad Nielsen Åsane CK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 335 Christer Meyer Nordeide Åsane CK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 328 Espen Olsvik Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
145 331 Rune Skar Nordhordland SK NOR 4:38:02 1:42 34.96
 
160 74 Leif Erichsen Bergen CK NOR 4:39:26 1:43 34.79
 
160 69 Arne Hopsdal Bergen CK NOR 4:39:26 1:43 34.79
 
160 40 Svein Harald Kjærgård Bergen CK NOR 4:39:26 1:43 34.79
 
160 70 Roald Misje Bergen Triathlon Club - Sykkel NOR 4:39:26 1:43 34.79
 
164 446 Tor Olav Gregersen CK Haugaland NOR 4:39:52 1:43 34.73
 
165 296 Fredrik Duus   NOR 4:39:52 1:43 34.73
 
165 22 Trond Hansen Eidsfossen SK NOR 4:39:52 1:43 34.73
 
165 306 Eivind Johannessen Bergen CK NOR 4:39:52 1:43 34.73
 
168 119 Jarl Ove Humblen Åsane CK NOR 4:39:58 1:43 34.72
 
168 126 Jens Hæreid Askøy STriK NOR 4:39:58 1:43 34.72
 
170 294 Gunnar Eidsheim Fana IL - Sykkel NOR 4:40:01 1:43 34.71
 
170 223 Benjamin Mendoza Bergen CK NOR 4:40:01 1:43 34.71
 
170 265 Fredrik Østervold Austevoll SK NOR 4:40:01 1:43 34.71
 
173 233 Kjetil Forland Bergen TC - Sykkel NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 210 Erling Hagen   NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 242 Håvar Hilde Sportsklubben Rye - Sykkel NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 248 Tor Karlsen Åsane CK NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 225 Magnus Reeve Bergen CK NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 245 Ola Braathen Reigstad Vossevangen CK NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 229 Knut Sælen Bergen CK NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
173 217 Trond Sørensen   NOR 4:40:23 1:43 34.67
 
181 251 Rune Angeltveit   NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 252 Ivar Austevoll   NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 250 Carl Christian Bø Bryne CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 275 Tor Even Bøe Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 264 Kai Eliassen Austevoll SK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 271 Thomas Glenne-Knudsen Bryne CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 276 Niklas Revold Grønli Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 278 Cato Haukeland Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 279 Espen Helgeland Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 280 Geir Helgeland Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 282 Steffen Hovland Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 283 Sjur Huseby Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 284 Joakim Johnsen Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 258 Jostein Raknes   NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
181 287 Trond Robertsen Mædicinernes CK NOR 4:41:51 1:44 34.49
 
196 382 Øyvind Bjørnevik   NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 390 Ole Jakob Eide Arna SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 414 Jonny Kjærland Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 397 Tore Mathisen Fana IL - Sykkel NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 417 Lennart Nes Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 386 Even Nyhus   NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 420 Reidar Risnes Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 152 Stein Helge Simonsen Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 422 Roger Brufladt Svendsen Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
196 425 Harald Årvik Stord SK NOR 4:41:53 1:44 34.48
 
206 167 Tor Gunnar Lauvsnes Ryfylke SK NOR 4:42:18 1:44 34.43
 
206 193 Bjarte Reed Førde CK NOR 4:42:18 1:44 34.43
 
208 204 Espen Bernhardsen Bergen CK NOR 4:42:26 1:44 34.42
 
209 92 Knut Bjørnevik Bergen CK NOR 4:42:59 1:44 34.35
 
209 93 Atle Larsen Gerhardsen Bergen CK NOR 4:42:59 1:44 34.35
 
209 83 Trond Høgtun Askøy STriK NOR 4:42:59 1:44 34.35
 
209 95 Reidar Olsen Bergen CK NOR 4:42:59 1:44 34.35
 
213 351 Jesper Jacobsson CK Sotra NOR 4:43:09 1:44 34.33
 
214 259 Dag Tore Roe   NOR 4:43:40 1:45 34.27
 
215 841 Anders Arnesen Bergen CK NOR 4:43:49 1:45 34.25
 
215 185 Kjetil Ingvaldsen CK Bjørgvin NOR 4:43:49 1:45 34.25
 
215 836 Tor Audun Kleppe Bergen Brannkorps IL - Sykkel NOR 4:43:49 1:45 34.25
 
215 854 Nichlas Marheim Nordhordland SK NOR 4:43:49 1:45 34.25
 
215 828 Rune Rydland   NOR 4:43:49 1:45 34.25
 
220 241 Ottar Henanger Sportsklubben Rye - Sykkel NOR 4:43:53 1:45 34.24
 
220 246 Sondre Tysseland Vossevangen CK NOR 4:43:53 1:45 34.24
 
222 348 Svein Inge Andersen Bergen CK NOR 4:43:56 1:45 34.24
 
222 377 Anders Hogseth Holmenkollen CK NOR 4:43:56 1:45 34.24
 
222 364 Henning Larsen Hardanger SK NOR 4:43:56 1:45 34.24
 
222 365 Lars Petter Larsen Hardanger SK NOR 4:43:56 1:45 34.24
 
222 381 Christian Tollefsen Holmenkollen CK NOR 4:43:56 1:45 34.24
 
227 267 Runar Brøste Bergen CK NOR 4:44:04 1:45 34.22
 
227 257 Arve Langøy   NOR 4:44:04 1:45 34.22
 
227 273 Dag Magne Vedå Fevik og Omegn CC NOR 4:44:04 1:45 34.22
 
230 675 Per Asphaug Bergen CK NOR 4:44:08 1:45 34.21
 
230 682 Fredrik Østby Bærum og Omegn CK NOR 4:44:08 1:45 34.21
 
230 683 Jørgen Østby Bærum og Omegn CK NOR 4:44:08 1:45 34.21
 
230 684 Morten Østby Bærum og Omegn CK NOR 4:44:08 1:45 34.21
 
234 116 Claus Clausen Askøy STriK NOR 4:44:22 1:45 34.18
 
234 102 Geir Hopsdal Bergen CK NOR 4:44:22 1:45 34.18
 
236 392 Per Martin Herfindal Arna SK NOR 4:44:33 1:45 34.16
 
237 852 Magne Helgaas Nordhordland SK NOR 4:44:42 1:45 34.14
 
237 821 Olav Kyrre Hundvin   NOR 4:44:42 1:45 34.14
 
237 851 Paal Larsen Klepp CC NOR 4:44:42 1:45 34.14
 
237 858 Njål-Magne Nilsen Tasta & Omegn SK NOR 4:44:42 1:45 34.14
 
237 859 Kim Østebø Tasta & Omegn SK NOR 4:44:42 1:45 34.14
 
242 686 Atle Halvorsen Flora CK NOR 4:44:52 1:45 34.12
 
242 661 Fredrik Hoff   NOR 4:44:52 1:45 34.12
 
242 664 Tor-Aanen Kallekleiv   NOR 4:44:52 1:45 34.12
 
245 398 Gunnar Aavik Fana IL - Sykkel NOR 4:45:13 1:45 34.08
 
246 660 Stig Hjørnevik   NOR 4:45:35 1:45 34.04
 
246 681 Bjørn Sørland Bergen CK NOR 4:45:35 1:45 34.04
 
248 166 Jørgen Hansen Fana IL - Sykkel NOR 4:45:48 1:45 34.01
 
249 771 Tormod Bersaas   NOR 4:45:50 1:45 34.01
 
249 781 Dirk Kohlmann Bergen CK NOR 4:45:50 1:45 34.01
 
251 311 Johnny Hauge Eidsfossen SK NOR 4:45:53 1:45 34.00
 
252 51 Per Erik Eimhjellen Eidsfossen SK NOR 4:45:59 1:45 33.99
 
253 207 Tom Breistein   NOR 4:46:06 1:45 33.98
 
253 209 Tore Grimstad   NOR 4:46:06 1:45 33.98
 
253 213 Adam Kieszek   NOR 4:46:06 1:45 33.98
 
253 219 Jostein Viksøy   NOR 4:46:06 1:45 33.98
 
257 634 Bjørn Knutsson CK Henie NOR 4:46:08 1:45 33.97
 
258 466 Nils Martin Bakka Sauda SK NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 444 Asle Fosen CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 445 Odd Magne Førre CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 447 Alf Inge Haug CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 449 Øyvind Kaurstad CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 450 Einar Kjetland CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 434 Felipe Molina   NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
258 457 Kjell Olav Skjelde CK Haugaland NOR 4:46:21 1:46 33.95
 
266 376 Petter Andersen Holmenkollen CK NOR 4:46:36 1:46 33.92
 
266 357 Svein Herstad Førde CK NOR 4:46:36 1:46 33.92
 
266 2830 Morten Jakobsen   NOR 4:46:36 1:46 33.92
 
266 346 Paal Thunæs   NOR 4:46:36 1:46 33.92
 
270 803 Steffen Mjøs CK Sotra NOR 4:46:43 1:46 33.90
 
270 804 Kjetil Nautnes CK Sotra NOR 4:46:43 1:46 33.90
 
270 847 Frode Sværen CK Sotra NOR 4:46:43 1:46 33.90
 
273 654 John Alden   NOR 4:46:52 1:46 33.88
 
274 305 Tore Instebø Bergen CK NOR 4:46:52 1:46 33.88
 
274 325 Geir Knarvik Nordhordland SK NOR 4:46:52 1:46 33.88
 
276 389 Per Stave   NOR 4:46:53 1:46 33.88
 
276 421 Ove Størdal Stord SK NOR 4:46:53 1:46 33.88
 
278 1556 Knut Inge Brendeland Bergen CK NOR 4:46:55 1:46 33.88
 
278 1542 Øystein Nesse   NOR 4:46:55 1:46 33.88
 
280 515 Trond Stian Nytveit Sportsklubben Rye - Sykkel NOR 4:47:00 1:46 33.87
 
280 516 Petter Thoresen Sportsklubben Rye - Sykkel NOR 4:47:00 1:46 33.87
 
282 352 Rune Børnes Fana IL - Sykkel NOR 4:47:16 1:46 33.84
 
282 380 Endre Storløkken Holmenkollen CK NOR 4:47:16 1:46 33.84
 
284 73 Trond Folkedal Åsane CK NOR 4:47:23 1:46 33.82
 
285 611 Martin Grahl-Madsen   NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 629 Stein Kjetil Hefte CK Henie NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 645 Stian Håvik Fusa SK NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 921 Bård Arve Jordheim   NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 651 Torgeir Nesse Seim IL - Sykkel NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 646 Stig Osebakken Fusa SK NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 638 Helge Sandven CK Henie NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 639 Eivind Skaftå CK Henie NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 624 Frode Storvik Bergen TC - Sykkel NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 640 Tore Sædal CK Henie NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 641 Ole Johnny Sølberg CK Henie NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
285 644 Terje Ulltang Dale IL - Sykkel NOR 4:47:35 1:46 33.80
 
297 368 Eivind Mo Hardanger SK NOR 4:47:46 1:46 33.78
 
298 734 Jørgen Karlgård Rydheim Bergen CK NOR 4:47:47 1:46 33.78
 
298 731 Edvard Røynstrand   NOR 4:47:47 1:46 33.78
 
298 732 Andreas Urbez Muhleisen   NOR