Vinner av årets Montebelloløp: Nicoline Baardtvedt Foto: Arrangøren

Hele 363 fullførte årets Montebelloløp hvilket var deltakerrekord.

Pressemelding:

Ledergruppe_KalmovannetIMG_6632.jpgLedergruppe i herreklassen  ved Kalmovannet. Vi ser vinneren bakerst i blått.  ​Foto: Arrangøren

For fjerde gang i nyere tid ble Montebelloløpet gjennomført i Sande i Vestfold. I et rekordstort startfelt var det Philip Tavell som var raskest i herreklassen og vant foran Jarle Wermskog og Steffen Gustavsen.

Nicoline Baardtvedt vant kvinneklassen foran Elin Hagavold og Inger Bonden.

Premiepallen på 16 km ved to av dem. Vinner Nicoline Baardtvedt og nr.3 Inger Bonden som  ifjor var nr.2   ​Foto: Arrangøren

Arrangøren Sande Sportsklubb var svært fornøyd med deltakelsen: - Vi er veldig glade for at stadig flere blir med på løpet vårt og det er godt å se at mange kommer tilbake år etter år. Det tyder på at de er fornøyd med både løypa og arrangementet sier presseansvarlig Espen Olsen. Totalt var det 387 påmeldte i Montebelloløpet.

Premiepallen_mennIMG_7807.jpgPremiepallen menn 16 km.  Fra venstre nr.2 Jarle Wermskog , vinner Philip Tavell og nr.3 Steffen Gustavsen.

pallen_Trippelen_kvinner_IMG_7812.jpgPremiepallen i Montebellotrippelen : Fra venstre nr.2 Silje Stensrud, vinner Liv Birgit Jorde og nr.3 Trude Wermskog Stormo   Foto: Arrangøren

Dagens løp var også siste del i Montebellotrippelen som startet med Montebellorennet i februar, etterfulgt av Montebellorittet i mai. – Vi har klart å etablere trippelen som noe ettertraktet og konkurransen har med flere av de aller beste multisport-utøverne i Norge, forklarer Olsen.

I kvinnenes trippelkonkurranse vant Liv Birgit Jorde foran Silje Stensrud og Trude Wermskog Skogmo.

pallen_trippel_menn_IMG_7817.jpgÅrets trippelkonkurranse for menn ble vunnet av Lars Petter Stormo ( i midten)  foran Jo Nordskar (til venstre) og David Ekroll (til høyre).