2005: 55 lag
2004: 27 lag

RESULTATER
LØYEPREKORDER etter årets stafett,

Tyrvings Helene Rønningen veksler med Juni Gjertsen Barkbu i Jenter 10-14 år. Denne klassen var desidert størst med hele  38 fullførende lag!

Seier og ny løyperekord til Tyrvings jenter i 10-14 års klassen.
 Laget bestod av disse utøverne (med alder bak) : Marie Skjæggestad13-Helene Rønningen14-Juni Gjertsen Barkbu11-
 Mari Drabløs14-Linnea Gateman11

Ull/kisas Sondre Opaker Øines veksler med Marcus Moen i gutter 10-14 år.
  Dette var vinnerlaget til Ull/Kisas: Sondre Opaker Øines14-Marcus Moen13-Marcus  Fosserud11-
  Patrick Fossum Kristoffersen14-Iver  Laake11

Ull/Kisa hadde hele 11 lag med bare arrangøren Tyrving hadde flere.  Mens Tyrvingstafetten innleder stafettsesongen i -området kan vi si at Ull/Kisas Hans Jørgen Borgen  med  Akershus  friidrettskrets avslutter stafettsesongen med Sprintstafett Team iCORE Challenge i den tredje utgaven av stafetten på Ekebergsletta 23.oktober om nøyaktig et halvt år.

Etter flere puljer for både gutter og jenter i 10-14 års klassene var ferdige var det klart for Jenter 15-19 og Kvinner senior som startet sammen. Her ser vi i rosa lag 74 Tyrvings 1 lag som vant klasse på ny løyperekord. Bak med 59 kommer Tjalves vinnerlag i seniorklassen.

Tyrvings Karoline Egeland Skatteboe var satt opp på samme etappe som Tjalves Kristine Helle, Norges 2 beste jenter/juinorer på halvmaraton i 2011 med henholdsvis 1.19.19 og 1.21.44 Nå ble det desverre ikke noe duell dem imellom denne gang.
Her ser vi Skatteboe på vei ut fra veksling med et forsprang til Herkules på 13 sekunder. Det økte til 21 sekunder på den runden  som Skatteboe løp.  Dermed var det klart for seier og ny løyeprekord for Tyrvingejentene.

Disse løp for Tyrving:  Aurora Selstad Dybedokken17-Jenny Labråten15- Ingvild Drabløs16-Karoline Egeland Skatteboe19-Leah Røste17

Kristin Helle, Tjalve veksler med Elena Collas som løper siste etappe.  Tjalve endte på 7.plass.  Etappetidene for  Sletteboe viste 2.48 mens Helle hadde 2.55

Siste veksling for Tjalves seniorer:  Marie Vattøy veksler med Jenny Gudmundsen.
 Tjalves vinnerlag besto av:   Maren Vigerust Graff-Johanne Norum-Marie Baastad-Marie Vattøy-Jenny Gudmundsen

Siste start i årets Tyrvingstafett: BULs 1.lag (10) , Ull/Kisas 1-lag (91) og Tjalves 1.lag (57) har gått sterkeste ut.

Siste veksling og Tjalves 1.lag  i 15-19 år ligger såvidt foran Ull/Kisa 1.lag i mål skiller det 4 sekunder.
på Tjalves vinnerlag løp:    Anders Sørensen16-Even Weiglin15-Alexander Windjusveen16-Jens Olav Lingås19-Torjus Hallen19

Herkules veksler og fyker inn til ny løyperekord i Menn Senior.

Herkules med vinnerlag som satte den nye løyperekorden.
på laget løp: Snorre Holtan Løken-Fredrik Kortner-Torbjørn Fossum Heldal-Edvard Vasdal-Simen Sigurdsen

Ingen seiere til Sturla denne gang, men det kommer nye generasjoner.