Gjermund Sørstad fra Drammen var helt overlegen i St Olav Ultra, der han vant med godt over to timers margin etter 129 km på to dager fra Levanger til Åre. Trønderen Rune Tidemann var nest best begge dager og sammenlagt.

Snart 65 år gamle Vera Nystad (bildet) imponerte veldig 2.dag med 3.beste tid, bare 3 minutter etter Rune Tidemann. Hun var den eneste som løp raskere dag 2 enn dag 1, og det med 30 minutter raskere løpstid siste dagen!!

Bjørn Hytjanstorp fra Råholt lå på 3.plass etter første dag, men har antagelig pådratt seg langdistansekne, og måtte gå mye siste dag. Dermed var det duket for 3.plass til Peter Tubaas, som "alltid" løper St Olav Ultra. Peter løp jo 212 km i Ultrabalaton 10 dager før løpet. En annen som kom til løpet med tunge ben var Bård Rødde, som kom i mål på sykkelrittet Trondheim-Oslo 4 dager før ultraløpet.

10 Knut Kronstad 1953 Romerike Ultraløperklubb 16:00:37 7:33:13 8 8:27:24 10
11 Marit K. Berg Bjerknes  1963 Romerike Ultraløperklubb 16:10:11 7:42:47 11 8:27:24 11

Damepallen. Fra venstra ser vi Barbro Nilsson (nr 2), vinneren Vera Nystad og Marit Berg Bjerknes (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Herrepallen. Fra venstre ser vi Rune Tidemann (nr2), vinneren Gjermund Sørstad og Peter Tubaas (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Vinnere av både ulikt kjønn og ulik lengde, men begge med imponerende resultat (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Gjermund Sørstad med seierskransen etter målgang i Åre (foto: Arrangørens hjemmeside).
Vera Nystad og Bjørn Hytjanstorp på fjellet mellom Sandvika og Åre (foto: Arrangørens hjemmeside).