Oslo er nå inne i den mest feriepregede perioden. Men løpere finnes det alltid i byen. Mange løp raskt i regnet. Det var andre onsdag på rad med regn etter 14 strake SRM med opphold. I motsetning til forrige onsdag da regnet var lett, begynte nedbøren å komme halv seks og det dannet seg små bekker og vanndammer langs løypa. Men ikke før var de beste i mål før regnet ga seg og ca. halv sju tittet sola fram igjen og løperne kunne igjen kose seg i løpet og etter løpet.

ALLE  RESULTATER

Ingeborg Dahl sørget for nok en seier til familien og Ringkollen Skiklubb, forrige onsdag var det Ida Marie Dahl som vant 1 runde.
Heidi Pharo har slitt med ryggen i vinter, men er i ferd med å komme tilbake. Pharo som tidligere har vunnet både Nøklevann Rundt, Nordmarkstravern og Råskinnet, hadde en meget sterk sesong i fjor med seier i både Oslo og Drammen halvmaraton. Etter lenge å ha vært supermosjonist og tidligere ha spilt håndball i hjemstedsklubben Oppsal.
Etter problemene i vinter var Pharo meget fornøyd med å løpe inn på en tid bare 15 sekunder etter persen fra ifjor. Tiden ga henne også alderssrekord for 28-åringer.
RYE-løperen Hilde Rud Bakkeli tok seieren hjem på 3 runder med 39:22 i hennes første 3 runder. Det er inne blant de rundt 20 beste kvinnene på Adelskalenderen.

16-åringen Elias Jonsson satte pers da han vant 1 runde på 10:15 og gutten fra Nydalens Skiklubb tok en fin skalp da han slo Inge Hasund, fra Bøler som har flere seiere på 1 runde i SRM og ikke minst vant han Nordmarka Skogsmaraton tidligere i år.
Bjørn Ekeberg , Tyrving løp inn til sterke 20:57 på 2 runder og Anders Tiltnes, Slevik noterte også fine 21:21
På tre runder var det unggutten Thomas  Engebråten, Halmås & Omegn Skilag på 17 år som vant på 36:08. Det ble litt av en fight med Øystein Lie på andre med 36:09 og Ken-Robert Jakobsen på tredje med 36:11, pers for alle tre.
På 4 rundern opplevde Carlos Silva De Brito, Ogndal at det var vanskligere å vinne den distansen enn da han vant Veressjøen for femte gang og 19 år etter sin første seier der i begynnelsen av juli. 20-åringen Sebastian Aagnes fra Bærum Skiklubb vant på 46:11. Både han og 46-år gamle De Brito satte aldersrekorder. Aagnes tid plasserer ham på 15.plass på Adelskalenderen

Elias Jonsson, Nydalens Skiklubb med pers og seier på 1 runde.

Bjoern_Ekeberg_vinner_2_runder_IMG_20150715_182122.jpgBjørn Ekeberg, Tyrving med lett hoftefeste etter seieren på 2 runder på sterke 20:57

OEstein_Lie_i_maal_sola_Skinner_IMG_20150715_183706.jpgØystein Lie, Frosta Il tok nesten seiern på 3 runder med tiden 36:09 Dette er mannen som har skrevet LØP som du kan kjøpe i Kondisbutikken.

Kjell_Johannesen_paraply_SRM_IMG_20150715_182447.jpgKjell Johannessen, en av superveteranene på SRM ble den første i SRMs historie som løp en hel runde med paraply

Jeanette_og_Theo_IMG_20150715_182523.jpgSRM-arrangør Jeanette Grunnan i sitt første løp på Sognsvann etter fødselsen i våres. Med seg i vogna Theo som har fått med seg alle SRM-onsdagene unntatt en i år. Men dette var første gang han fikk være med i sjølve løpet.