Det største feltet fant vi på 10 km (Straumemila). Her fullførte 81 deltagere løpet i et varierende terreng med både grus og asfalt i området rund Sotra sin nye storstue.

Raskest av alle var Sondre Øvre-Helland fra Viking med tiden 34.38. Han brukte løpet som oppkjøring mot neste helgs Bergen City Maraton

- Før løpet var planen å ta løpet ganske kontrollert. Skal løpe Bergen City Marathon (fulldistansen) neste helg, noe som ikke gjør det gunstig å presse seg selv nå, bare 1 uke før løpet. Løpet gikk som planlagt. Løp sammen med Eli Anne Dvergsdal den første kilometeren, og da hadde Bjørn Tore og Børge fått en luke på ca 150m, spiste opp dette forspranget relativt fort og lå sammen med disse to i ca 5 km, før jeg løp i fra de da det gjensto ca 3-4 km. Løp løpet progressivt, økte farten underveis i løpet. Grei treningsøkt før Bergen City Marathon.

- Artig arrangement med god stemning! Stor fan av at start og mål var innendørs, og at vi kunne bruke hallen til oppvarming og nedjogging. God premiering!

Nærmest fulgte Børge Larsson fra Varegg og Bjørn Tore Kronen Taranger fra BFG Bergen Løpeklubb.

Kvinneklassen ble vunnet av Eli Anne Dvergsdal. Også hun var syntes Straumemila var et flott arrangement. Vinnertiden ble 37.27

- Fint arrangement og ei god terskeløkt, som også var målet. Blei stort sett løpande aleine, men det var ei variert og kjekk løype, og mykje folk rundt omkring som motiverte. Synes det er veldig kjekt å bruke slike løp som trening, og arrangørane gjorde ein veldig god jobb med å skape god stemning, hadde fleire ulike startar, men samla det ganske bra. Var heldigvis veldig bra med merking og løypevakter i ei løype som gjekk mykje rundt omkring og på kryss og tvers. Aldri tvil om kor man skulle springe

Ungjenten Adele Henriksen fra Gneist fulgte nærmest, mens 3.plassen gikk til Anne Kristine Johannson fra BFG Bergen Løpeklubb.

På 5 km ble det nok en seier i et mosjonsløp for Marius Garman Sørli fra Ask. Han brukte 16.50 på den kuperte ca 5 km lange sløyfen. Beste kvinne på 5 km ble Synne Landro på 23.36.

I tillegg var det også 3 km for ungdommer og stafett. Kevin Hauge og petter Sørensen delte seieren broderlig på 3 km mens beste jente, Amalini Hanuren bare kom noen sekunder bak.

Salt Bergenskirken med Robert Hisdal i spissen ble beste stafettlag.

Børge Larsson har spurtet fra Bjørn Tore Kronen Taranger og tar 2. plass

Ikke bare solskinn hele dagen, her kommer en kraftig haglbye.