Styrkeprøven 2010

Styrkeprøven står for døren. I år også med den nye distansen Dombås - Oslo. Det har vært litt spenning i forbindelse med flommen de siste ukene. Men alt går som normalt.

I følge Styrkeprøven sine sider er det påmeldt 9543 stk pr. i dag.  Rent værmessig ser det heller ikke så galt ut, med lite eller ingen nedbør. Så alt ligger til rette for en bra weekend for landeveisfolket.

Fordeling på distansene:

 

 

  • Trondheim – Oslo 540 km         2533
  • Dombås – Oslo 350 km             128
  • Lillehammer – Oslo 190 km       4695
  • Hamar – Oslo 125 km (jenter)     602
  • Eidsvoll – Oslo 60 km           1595
      Sum                             9543

    Hvem som vinner de forskjellige distansene er vanskelig å si - og som vanlig er det lagkonkuransene som er viktige. Trondheim - Oslo blir vel en duell mellom de samme som i fjor : CK Victoria og Rye. I fjor skilte det 4 min i CK Victoria sin favør...

    Lillehammer - Oslo kan kanskje bli enda tøffere. Team United Bakeries må sloss mot Team X / HTC Pride og ikke minst Aktiv Mot Kreft / E-partner. Vinneren blir nok ett av disse lagene!

    Kondis.no skrev forrige dagen om Team Gym Club. Nå viser det seg at et minst et annet senter i Oslo kjører et lignende opplegg - Nemlig Valhall Sykkelteam.

    En av de ansvarlige - Ole Andreas Fuglesang har sendt oss følgende info :
     
    Vallhall Sykkelteam (Vallhall Trening & Terapisenter) stiller til start på Lillehammer-Oslo med to grupper. Gruppe har som mål å få flest mulig samlet og trygt i mål med humøret på topp. Gruppe1 har lagt skjema for 5t 30min og gruppe 2 skal har skjema for 6t 30min.
     
    Siden høsten 2010 har det vært innendørs fellestreninger 2 ganger pr uke med fokus på kontrollerte terskelintervaller og rolig langkjøring. Fra påske har treningsarbeidet bestått i fellestreninger med tempotrening og bakkeintervall tirsdager og torsdager samt langtur hver søndag. I tillegg til Lillehammer-Oslo har Vallhall Sykkelteam også gjennomført Enebakk Rundt som satsingsritt og teamet har vært representert med deltakelse i de fleste turrittene i østlandsområdet gjennom vårsesongen.
     
    Med en av verdens ledende sykkelprodusenter samt flere andre samarbeidspartnere med på laget er sykler og bekledning valgt fra øverste hylle med hensyn til stil og funksjon.
     
    Vallhall Sykkelteam gleder seg nå til hovedmålet Lillehammer-Oslo.