Deltagerne fikk ypperlige forhold da årets første av seks løp i terrengtrimmen ble arrangert i Egersund. Våren viste seg endelig i Egersund og løperene fikk smake litt på varmen og sola. Grunnet snø og is stiene i vannbasengene ble løypene lagt litt om og gikk kun på grusveiene.

Det var god deltagelse i alle løpene og ekstra gledelig var det å se så mange barn i aksjon i de to korteste løypene.

Torstein Tengsareid løp sitt første løp for sesongen etter en trøblete oppkjøring med sykdom og skader. Han vant i den 2920 m lange løypen 20 sekunder foran stortalentet Jakob Ingebrigtsen fra Sandnes IL.

I kvinneklassen var det jevnt bland de første damene. Lise Bentsen ledet lenge løpet, men måtte til slutt se seg slått av Gunn S Christoffersen.

Neste løp i denne terrengtrimmen er 3. mai.

Alle foto: Thomas Hetland.