Det 6,7 km lange terrengløpet gikk på begge sider av elva Dolra helt øverst i fjellene i Kaukasus. Start og innkomst var like ved Grand Hotel Ushba

Bildet til høyre: Det ble russisk seier ved Ksenia Mosina foran Patricia Faltusova fra Slovakia og Tamar Kvitsiani i kvinneklassen. Klikk på bildet for å få stor størrelse.

Se også Facebook-sidene til arrangørklubb Becho Sport Club

Neste løp er BechUp - et motbakkeløp på 8.2 km opp Betsjådalen den 7. september.

Interesserte kan ta kontakt med Richard Bærung: richard@grandhotelushba.com

Se også Kondis-reportasje fra forrige løp, Shikhra Rundt

Svanske Lile Kvitsiani fra arrangørklubben Becho Sport Club vant herreklassen foran russiske Mikhail Djatsjenko og svanske Aleksander Pangani. (Alle foto: arrangøren)

Startskuddet har gått for årets Dolra Rundt.

Feltet har strukket seg alt etter 2 km.

Vinneren av herreklassen svanske Lile Kvitsiani med startnummer 27 i tet for Aleksander Pangani.

Russiske Ksenia Mosina med Usjba-toppen på 4710 meter i bakgrunnen.

Russiske Mikhail Djatsjenko krysser Dolra nesten halvveis.

Vinneren Lile Kvitsiani føler seg sikker på seieren alt halvveis.

Russiske Ksenia Mosina tar igjen stadig flere herreløpere.

Svanske Aleksander Pangani som endte på tredje plass forserer en av flere bekker.

Løperne naermer seg mål - den svanske bygda Tvebisj og den svanske fjellkjeden i bakgrunnen

Beste kvinneløper på vei opp siste bakken.

Slovakiske Patricia Faltusova løper inn til 2. plass i kvinneklassen.

Vinneren av herreklassen svanske Lile Kvitsiani kan hvile ut i solsteiken etter løpet.

Beste kvinne og mann - Ksenia Mosina fra Russland og Lile Kvitsiani fra Svaneti i Georgia.