En av Norges aller beste ultraløpere, Sondre Amdahl, fungerer som coach for Titina. På Facebook skriver han etter det åttende maratonløpet:
- I dag må jeg skryte litt av Titina Bakken! For under én måned siden løp hun inn til norsk rekord på Jessheim 6-dagers. I dag fullfører hun marathon nummer åtte på like mange dager i temperaturer på nesten 40 grader. Nå er det bare to igjen, Titinas 10 maraton på ti dager er innen rekkevidde! #stoltcoach.

Mandag 10. august var Titina i mål på det 10. løpet på 10 dager. - I dameklasssen var kun åtte som klarte å løpe alle de 10 maratonløpene på 10 dager. Løypa var kupert og det var veldig varmt. Syv av dagene har vi løpt i temperaturer mellom 35 og 42 grader, sier Titina.

- Det var et flott arrangement og en fantastisk opplevelse i vakkert natur, sier hun, og forteller også at hun har mistet seks negler og fått en enorm blemme på foten som ga en god del smerter fra dag fire. - Jeg anbefaler virkelig dette løpet, sier hun, tærne til tross.

Imponerende, du er tøff Titina! ... men dette med å anbefale å miste 6 negler er jeg litt usikker på

- Alle mister kanskje ikke så mange negler, men av en eller annen grunn så er jeg mer uheldig. Men løpet er flott. Når man kommer i mål kan man bare gå rett på stranda og slappe av eller bade.

Hvem er denne Paolo Gino som arrangør løpet?

- Han er Italias maratonkonge. Han løp også alle de 10 maratonløpene. Jeg møtte han i Hamburg i februar når jeg løp tre maraton på tre dager. Da nevnte han løpet som han arangerer. Han løp 111 maraton bare i 2014.

Titina3_10maraton_10-dager.jpgTitina og sør-afrikanske Michelle Fookwe løp sammen alle dagene... (foto: Paolo Gino).

OM LØPET

Lago d’Orta 10 maratone in 10 giorni, eller på engelsk; Lake of Orta 10 marathons in 10 days, er maratonløp for de ivrigste maratonsamlerne, som synes 3-4 maraton i uka er mer normalt enn 3-4 maraton i året.

Dette spesielle løpet med 10 maraton på 10 dager blir arrangert hvert år i Gozzano ved Lago d'Orta ca 5 mil nordvest for Milano i Italia. Så vidt vi vet er Titina Bakken første deltager fra Norge. I år var det også deltagere fra Sør-Afrika, Finland, Tyskland, Østerrike og Spania i tillegg til Italia.

Løpets hjemmeside (på italiensk)

Resultater  (foreløpig bare til og med 9. løp)

Titina4_10maraton_10-dager.jpgTo løp igjen signaliserer Titina, som står sammen med Michelle fra Cape Town. De to løpene gikk også bra; Titinas maraton nr 111 og 112. (Foto:Paolo Gino).

112 MARATON MINDRE ENN 5 ÅR ETTER DEBUTEN

Titina - som løper for Romerike Ultraløperklubb - har nå fullført 112 maraton, som gir henne en foreløpig 58. plass på 100-klubbens rankingliste over de nordmenn som har løpt flest maraton. Det som derimot er mer bemerkelsesverdig er at hun debuterte så sent som 21. august 2010 på Romerike 6-timers.

Hun løp 5 løp første året, økte til 8 løp i 2011, 17 løp i 2012, 24 løp i 2013, 27 løp i 2014 og hittil i år har hun fullført 31 maratonløp. Liste over alle Titinas maratonløp. Det er interessant å sammenligne med den norske "maratonkongen" Inge Asbjørn Haugen (501 maraton) som i samme periode har løpt 105 maratonløp, 7 færre enn Titina.