Under sterk vind, kraftige regnbyger måtte Stoltzedeltakerene bestå flere prøvelser enn bare motbakke. Den som igjen klarte å takle det enorme forventningspresset og værforhold var tidligere Melkesyre.no medlem Thorbjørn Thorsen Ludvigsen. (Bildet med mamma-klikk for større utgave). Med den sterke tiden på 8.25 var han igjen suveren foran Stian-Hovind Angermund fra Varegg som litt overraskende kapret 2. plassen med tiden 8.40 og Erlend Eide fra Eidsfossen Sykkel på 3. plass med tiden 8.43
På 4. plass kommer Eirik Haugsnes fra IL Pioner med igjen en kjempetid på Stoltzen på 8.50 og nå unggutten Sindre Deisz Østgulen fra Varegg på en flott 5. plass med tiden 8.55

I kvinnklassen ble det jevnt  og spennende med skiløperen Kristin Størmer Steira, Norgescupvinner i motbakke May Britt Buer og merriterte orienteringsløperen Mari Fasting. Alle hadde vunnet kvinneklassen fra før i Stoltzekleiven og dermed stor rutine og erfaring på favorittene. Smartest kanskje av alle er Kristin Størmer Steira som hadde et høydeopphold like før stoltzen i Italia. Det fikk hun godt betalt for med å vinne kvinneklassen langt foran de to andre favorittene med å nesten kopiere sin egen tid for noen år tilbake med 10.07-(sist vant hun på 10.06). May Britt Buer inn på 2. plass med tiden 10.22 og  3. plass til Mari Fasting fra Halden SK på 10.27
På 4. plass kommer meget unge Silje Stenersen fra Team Stenersen med 11.07 som hun deler med Frida Berge fra Gular på samme tid.

Igjen en stor og flott Stoltzekleiv opplevelse for utøvere og publikum. Med sur vind, mye regn og relativt kjølig ble det likevel mange gode topptider og jevne dueller.. Stoltzen ruller videre uansett vær og vind i Bergensområdet. Stoltzekongen Thorbjørn Ludvigsen  taklet det store presset fra hjemmepublikum i motsetning til vårt fotballag som brøt sammen under semifinalen i fotballNM.

Til Kondis.no kan Thorbjørn T. Ludvigsen fortelle at han var enda mer nervøs iår enn fjorårets løp. Likevel gjør han kanskje sitt beste løp noensinne under tunge værforhold. Han falt underveis og brukte gjerdet der hvor det var mulig og igjen TAKLET det store mediepresset som han selv har deltatt på....litt ulik BRANN fotballlag denne karen..

Alle bilder lagt ut, tekst fortløpende.. Resultater av de 500 beste i kvinner/menn foreligger under billedserie.

Tekst og foto : Jørgen Pettersen


Thorbjørn Ludvigsen lot følelser ligge hjemme og klinket til igjen med 8.25 og trippelseier i Stoltzen. Med seg på pallen blir det nr. 2 til høyre md Stian-Hovind Angermund fra Varegg og til venstre med Erlend Eide på 3. plass.

  
Vakre norske kvinner med trøkk i beina på motbakkeløp. I midten med Kristin Størmer Steira som vinner på 10.07, plass nr. 2 med tiden 10.22 blir May britt Buer til høyre og Mari Fasting til venstre med 3. plass på tiden 10.27.


Siste tretrapp for Thobjørn Ludvigsen og 100 meter igjen til ny seier i Stoltzekleiven Opp. Nå lyder serien på utrolige fra 2010 : 8.22, 8.22 og 8.25. Kong Ludvigsen av Bergen er kronet. På spørsmål fra Kondis om forventningspress synes Thorbjørn at det var enda verre i år. Med to seire i lommen føler alle at en skal vinne. Dagene rett før start er mye mental jobbing og få nervene på plass, være godt plantet på jorden. Det klarte Stoltzekongen igjen og Kondis gratulerer så mye.


Et kjempeløp av Stian-Hovind Angermund fra Varegg. 2. plass bak Thorbjørn er litt av en prestasjon og tiden 8.40
Stian har trent en del med Thorbjørn siste tiden og fått en mye bedre oppladning til årets løp enn ifjor som var plaget av skader. Ikveld skal han på hyttetur i styret som fadderansvarlig på fakultet med fire andre kvinner, det må vel sies å være fortjent..


Erlend Eide til høyre i hvit drakt på en fin 3. plass med tiden 8.43. i front er det tidligere Bjørgvinsyklist med Kristian Ellertsen som løper på 10.29.


Eirik Haugsnes fra Pioner IL med desidert raskeste over tretrappene og opp mot mål. Når alle ligger nede og kryper er det sjumilssteg på karen fra Nord-Norge. Ny flott plassering med tiden 8.50 og 4. plass. 


Sindre Deisz Østgulen bare blir bedre og bedre som vi sa på forhåndsreportasjen. Ny knalltid på 8.55 og en strålende 5. plass for vareggløperen.


Stor rutine og konkurranseinstinkt. Perfekt oppladning og trening i det siste gjør at Kristin Størmer Steira nesten kopierer sitt eget løp noen år tilbake med tiden 10.07 og klar vinner på dagens Stoltzen. Det er ikke skiføre i Bergen Kristin men kom gjerne tilbake og løp Stoltzen, det liker vi bergensere.


May Britt Buer med " Eye of The Tiger " blikket. Odda kvinnen ser mot mål kun 100 meter unna og har stor fart over tretrappene. Blir nr. 2 på dagens stoltzen med tiden 10.22. Forteller til kondis at hun ville vinne idag og haddde stor tro på å klare det. Litt småforkjølet siste tiden som kunne merkes mot slutten av lokale småløp. Manglet den siste prikken over i-en formen. Satser hardt videre på motbakke fremover og ventes inn med storform og kanskje rekorder i senere Stoltzen. Gjett om vi gleder oss..


Fra orientering til motbakke for Mari Fasting fra Halden SK. En ny pallplass med 3. plass på dagens løp med tiden 10.27 er vel godkjent for en orienteringsløper i verdensklasse. 


12 år gamle Silje Stenersen fra Team Stenersen er kanskje en av de største favorittene til å ta over tronen i kvinneklassen om noen år. 4. plass for ungjenta fra Fana med tiden 11.07. Grattis til til deg Silje.


Frida Berge fra Gular holder seg i toppen år etter år. Nå på delt 4. plass med unge Silje  Stenersen på tiden 11.07.


Gro Svendal bruker alle midler til hjelp til toppen av Stoltzen. 13. plass totalt av alle kvinner forteller sitt om den gode formen for Gro, tiden sterke 11.48.


Elise Orten fra IL Fri, nettopp passert det aller bratteste på Stoltzen. Ingenting å si på formen hennes med gode 12.01 og 18. plass totalt av alle kvinner. Tipper hun selv er godt fornøyd.


Maria Brubæk Bua fra Varegg/Fjellgeitene er litt resignert på toppen av tretrappene. Noe bak fjorårets gode tid men klarer seg likevel på pene 12.49 og totalt 42. plass av flere tusen kvinner, sterkt.


Arnstein Raunehaug er norges beste temposyklist når det gjelder å sykle i motvind. Han ble Norskmester på 50 km tempo i seniorklasen på Voss i 1987. Ingen klarte å true Arnstein Raunehaug når det var temporitt på programmet og vind. Tiden på Stoltzen blir 15.05 og klubben er velkjente Slingrepilten CKMM.


Sammenlagtvinner på årets bedriftskarusell i Bergen med Tore Klanderud. Hilser på Kondis og ser rett ned igjen på de glatte trinnene. Men smilet er plass for denne svært jevne løperen. Tore er fengselsbetjent av yrke og sikkert ikke den letteste å rømme ifra. Tiden på Stoltzen blir gode 11.43 og 22. plass av ialt 360 i menn 45-49.


Erik Hovlandsdal har akkurat besteget det bratteste men ser ikke ut til å være særlig plaget. Tiden blir smellgode 9.12 og Erik er med på topp 10 listen med sin 8. plass totalt for alle i løpet.


Vigdis Gaupholm Reigstad fra IL Fri med musikk på øret når hun forserer det bratteste. Og musikken er nok av rette sorten med tiden 12.19 og en flott 2. plass i kvinner 35-39.


Lina Rivedal fra Gular er noe omtåket når hun står øverst på tretrappene men det er enda 100 meter igjen til mål. Tar seg godt sammen og får gode 12.22 og 15 plass i kvinner 18-34.


Osterøy løperen Elise Vikne blir nr. 10 i kvinner 18-34 år med tiden 12.00


Varegg herrene med nye perser i Stoltzen. Trygve Andresen til venstre og Bjarne Ludvigsen til høyre er nå med i klubben for de aller sprekeste med tider på 10-tallet. Trygve med tiden 10.47 og Bjarne med 10.58. Siden Bjarne har en slik vakker og nydelig kvinne som passer godt på han er det sikkert en fin opplysning at Trygve er singel og en svært sympatisk herremann. 


Christina Mckibben Linde fra Varegg kan både flate løp og motbakke. Stoltzen på gode 12.41 i kvinner 40-44 og en fin 7. plass, løp også nylig Fanamilen på litt over 40 minutter.


Thea Johanne Slethaug har fin konsentrasjon når hun nettopp har passert det brattese i Stoltzen. Får gode 14.05 og deltar for Fana langrenn og skiskyting.


Torun Inger Øvergaard Aarvik i kvinner 40-44 er i god form om dagen. Tiden på 12.43 og 8. plass blant nesten 200 i hennes klasse sier sitt. Løp godt på Birken halvmaraton med tiden 1.40


Sønnen til Torun,  Stian Aarvik har også svært bra form for tiden og deler førsteplassen i klassen for gutter 15-17 år med tiden 9.32
Vant som kjent også ungdomsBirken i gutter 15 år, flott levert Stian.


Om dagen er han motbakkeløper/ultraløper og om kvelden er han rockekongen. Bjørn Tore Kronen Taranger får tiden 10.58 og senere på kvelden spilte han konsert på Garage med sitt band K-Jell.
  
Rune Gullachsen fra Asics Norge, sprek tid for den tidligere turneren fra Åsane. Gode 11.10 og 14. plass i herrer 40-44.


Toril Solheim Vik er med på flere mosjonsløp og aktiv i melkesyregjengen.Tiden i Stoltzen blir på 17.03. 


Camilla Grieg holder seg fremdeles i god form med tiden 13.46 i kvinner 45-49. Det holder til en flott 12. plass i sin klasse av 182 deltakere. Sterk serie for henne gjennom årenes løp fra 1995 og pers på 11.34 fra 2007.


Vinner av klassen kvinner 45-49 med den fargerike Jeanette Amundsen fra Åsane. Treningsintsruktøren holder høyt nivå med tiden 11.35. Nr. 8 totalt av alle kvinner.


Karoline Holsen Kyte fra Førde IL er noe nede i kjelleren kan man si. Tiden på 11.31 og 7. plass av alle kvinner sier at Karoline har gjort sin jobb med glans. Gratulerer til deg Karoline.


Birgitte Røksund fra Fana IL gjør et kjempeløp og kommer inn til 10. beste tid av samtlige kvinner på Stoltzen. Tiden11.44


Dobbeltvinnneren fra Knarvikmila med Mulgeta Hulensav Zewde fra Norna-Salhus. Tiden blir på godkjente 10.18 i et motbakkeløp og det er sterkt for en som helst løper flate løp.


Per Ola Ottesen fra Varegg med skikkelig " Fighting Face ". Tiden stemmer med ansiktsutrykk på 10.40 i menn 18-34.


Robert Hisdal fra Salt Bergenskirken sniker seg under 10 minutter med 9.56. Det gir 19. plass i menn 18-34. Høyt nivå på Robert både motbakke og flate løp.


Arild Een fra Voss IL med kjempeløp. 7. plass totalt for alle med tiden 9.09.


 " Maratonmannen " Lars Røttingen skal ikke beskyldes for ikke ta ut alt. Sliter seg over siste trapp og kommer opp til 10.35. Det er godkjent for en som har flate løp som sin spesialitet. Lars stilte på Oslo maraton med sin kompisgjeng og fullførte sin første maraton på gode 2.52. Kanskje dette var stilen til Lars de siste 5 km av maratonen som han beskriver som et Helv...


Jan Henrik Olsnes med ny pers på 10.27. IL Fri løperen blir bare bedre med tiden og har flere gode løp i Frikarusellen på 5 km på 17-tallet.


Veteranen Brigt Strømmen også fra IL Fri, løper alltid godt og får tiden 10.37 i menn 50-54. Brigt sin pers er fra 2001 på 9.42.


Audun Baardsen holder også formen godt vedlike. Stoltzen på 10.53 idag og pers på 10.30 fra 2006. Mange gode halvmaraton på Audun gjennom årene på langt under 1.20-tallet. Audun løper som vanlig for  Grieg Team.


Sverre Slethaug fra BFG Fana vinner 40-44 års klassen på gode 9.59 og mange menn i denne alderen ville betalt mye for en slik status. Persen er fra 2006 på gode 9.26.


Andrine Øverland Hatling fra Fana Langrenn og Skiskyting. Med svært målrettet blikk kommer hun til topps på 13.07 og en fin 5. plass i sin årsklasse jenter 12-14 år.


Robert Næss er uten klubbtilhørighet men kjemper seg oppover på gode 12.50. Pers på 12.23 fra 2007.


Thorolf Hestness fra Nymark har kommet sterkt tilbake etter sitt fall fra en trapp som satte han ut i nesten et års tid. Med en hodeskade og mye sengeliggende er Thorolf tilbake med tiden 11.33 på dagens Stoltzen. Persen er fra 1993 og gode 9.44. Thorolf er tidligere syklist for Nymark og har vært innom sykkellandslaget tilbake på 90-tallet. Syklet meget godt på tiden 4.17 i årets Bergen-Voss og burde fått sjansen i første seedet gruppe. 


Sverre Lunde Pedersen fra Fana IL Skøyter er godt merritert i sin egen idrett. Stoltzen er noe tyngre for Sverre men klarer seg greit på tiden 10.29 og 47. plass i menn 18-34.


Torstein Tengsareid fra IL Skjalg holder flott tempo over trappene og har tatt igjen Sturla Lie som sliter seg opp like bak.
Med tiden 8.57 blir det 6. plass og inn i det gjeve selskap. Sturla bak også med et kjempeløp på 9.46.


Med heiagjengen til Thorbjørn Ludvigsen øverst på bildet som skriker seg hese. Det er høyt tempo når han har passert tretrappene og bare få meter gjen til mål. Konsentrerte seg skikkelig de siste tre ukene før Stoltzen for å finne den nødvendige indre roen. Thorbjørn begynte i Melkesyre.no for noen år tilbake som er en vennegjeng med sans for å pine seg. Nå representerer han BFG Fana med sitt svært gode motbakketeam. 


Sirkus " Stoltzekleiven " like etter målgang for Thorbjørn. Igjen et godt organisert arrangement for Varegg. Med mye regn og vind er det en stor oppgave for alle funksjonærer i Varegg. Undertegnede må igjen si seg godt fornøyd med gjennomføringingen av Stoltzekleiven.

 

Stoltzekleiven opp

.

29.09.12

Resultatliste Kvinner Løype: 1   Return
Plass Navn Klubb                  Tid
1 Steira,Kristin Størmer Noteam 10:07 +00:00
2 Buer,May Britt Gular 10:22 +00:15
3 Fasting,Mari Halden SK 10:27 +00:20
4 Stenersen,Silje Team Stenersen 11:07 +01:00
  Berge,Frida Gular 11:07 +01:00
6 Petersone,Vita Studentsamskipnaden 11:15 +01:08
7 Kyte,Karoline Holsen Førde IL 11:31 +01:24
8 Amundsen,Jeanette Sprek og Blid Åsane 11:35 +01:28
9 Martinsen,Helen Gular 11:42 +01:35
  Vikøren,Mari - 11:42 +01:35
11 Røksund,Birgitte Fana IL 11:44 +01:37
12 Binner,Ine-Therese Subsea7 11:45 +01:38
13 Svendal,Gro BFG Fana 11:48 +01:41
14 Nipen,Marit Gneist 11:54 +01:47
15 Kvåle,Audil - 11:58 +01:51
16 Vikne,Elise Osterøy IL 12:00 +01:53
  Erdal,Marianne - 12:00 +01:53
18 Orten,Elise Fri IL 12:01 +01:54
19 Suominen,Netta Vestbotjenester AS 12:03 +01:56
20 Aarberg,Tone Stråleterapien 12:05 +01:58
21 Unneland,Laila Fri IL 12:12 +02:05
22 Hellesen,Mia Iden BKK BIL 12:14 +02:07
23 Reigstad,Vigdis Gaupholm Fri IL 12:19 +02:12
  Nes Mæland,Stine Cowi 12:19 +02:12
25 Løland,Lene Tranevågen 12:21 +02:14
26 Rivedal,Lina Gular 12:22 +02:15
  Johannesen,Kari BFG Fana 12:22 +02:15
28 Trones,Kari B. Politiet 12:23 +02:16
29 Sommer,Nancy Varegg IL 12:25 +02:18
  Solheim,Helene BKK BIL 12:25 +02:18
31 Tveita,Beathe StormGeo 12:26 +02:19
32 Løvik,Mari Ceragon 12:29 +02:22
33 Lie,Hanne Marte Øyer IF 12:30 +02:23
34 Linga,Marita Bergen Politi IL 12:37 +02:30
  Olafsdottir,Astrid Haukeland B.i.l 12:37 +02:30
36 Grande,Toril Austbø Multiconsult BIL 12:38 +02:31
37 Hosøy,Ragnhild Aibel AS 12:39 +02:32
38 Linde,Christina Mckibben Varegg IL 12:41 +02:34
39 Aarvik,Torun Inger Øvergaard BFG Fana 12:43 +02:36
40 Vikøren,Tuva - 12:47 +02:40
41 Christie,Caroline Sats Nestun 12:48 +02:41
42 Bua,Maria Brubæk Varegg/Fjellgeitene 12:49 +02:42
43 Frederich,Gro Brodahl - 12:50 +02:43
44 Andersen,Margrethe Noteam 12:51 +02:44
  Magnussen,Gunnhild Ask 12:51 +02:44
46 Lutter Ljones,Marianne Godt Brød 12:53 +02:46
  Nilsen,Mona Sandmo NHO Hordaland 12:53 +02:46
  VÅGEN,KJERSTI K. Strandebarm IL 12:53 +02:46
49 Löfgren,Kristin Varegg IL 12:54 +02:47
50 Hilt,Emilia Furnes Hill Sportsdansere 12:57 +02:50
51 Bjerga,Inger Varegg IL 13:01 +02:54
  Stavø,Norunn Florø T & I F 13:01 +02:54
53 Vik,Elisabeth Varegg IL 13:05 +02:58
  Kolltveit,Berit Vik Il 13:05 +02:58
55 Hatling,Andrine Øverland Fana langrenn & skiskyting 13:07 +03:00
  Jervidalo,Kristina Bergensmedisinernes Løpegruppe 13:07 +03:00
57 Valland,Bjørg Marit KPMG 13:08 +03:01
58 Vrålstad,Turid Varegg IL 13:10 +03:03
  Molland,Wenche AKS-77 13:10 +03:03
60 Økland Lien,Trine Sweco 13:12 +03:05
  Grimstad,Miriam Team Koren 13:12 +03:05
62 Fitje,Anette Archer løpe og sykkelklubb 13:13 +03:06
63 Torsvik,Solveig Kvam Langr. & Skiskytterklubb 13:16 +03:09
64 Furuhaug,Svanhild Askøy FK 13:17 +03:10
65 Berlandstveit,Ingvild Hålandsdalen I.l. 13:18 +03:11
66 Helgaset,Nina Voss Golfklubb 13:19 +03:12
  Haukeland,Irene Flø Statoil Bergen BIL 13:19 +03:12
  Sæther,Ellen Statoil Bergen BIL 13:19 +03:12
  Strauss,Rikke Hallvard Lerøy A/S 13:19 +03:12
  Eiking,Eva Charlotte Viking T & IF 13:19 +03:12
71 Johansen,Solfrid Elise Delfi Data Bil 13:20 +03:13
72 Vagstad,Hege Team ABAS Kosmetikk 13:21 +03:14
73 Haugen,Anne Grete Vossaalliansen 13:22 +03:15
  Øygard,Gyrid Jølster IL 13:22 +03:15
75 Aarøy,Torunn Bergens Tidende 13:23 +03:16
  Kandal,Irene Betanien 13:23 +03:16
  Aas,Ina Martens 13:23 +03:16
78 Fjellanger,Kristine Varegg IL 13:24 +03:17
79 Brusdal,Ruth Norengros K J Brusdal A/s 13:26 +03:19
80 Roll Tørnquist,Julie Fana IL Orientering 13:28 +03:21
81 Wilhelmsen,Cecilie Alværn SR Bank 13:29 +03:22
  Houmb,Vigdis DNB 13:29 +03:22
83 Solberg,Kristine ComIgjen AS 13:30 +03:23
  Taule,Marianne Team ABAS Kosmetikk 13:30 +03:23
  Seim,Marit Voss IL 13:30 +03:23
  Andersen,Terese - 13:30 +03:23
87 Kolltveit,Oddveig Vik Il 13:32 +03:25
  Dedekam Kryvi,Sophie Nordnes Friidrett 13:32 +03:25
89 Fjellheim,Hilde Melkesyre.no 13:33 +03:26
90 Heggernes,Gro Beret Team Koren 13:34 +03:27
  Hanevik,Elin Fellseskjøpet Agri 13:34 +03:27
92 Tangen,Sølvi Nyvoll Wikborg Rein & Co 13:36 +03:29
93 Seim,Marie Myhrvold Team Koren 13:38 +03:31
  Myrtveit,Makalani Myrtveit Mosjon 13:38 +03:31
95 Vik,May-Lisbeth Løplabbet 13:39 +03:32
96 Stokkeland,Eline Godt Brød 13:40 +03:33
97 Simonsen,Heid June Konkurransetilsynet 13:41 +03:34
  Sygnestveit,Kari HSI 13:41 +03:34
99 Nitter,Mathilde Godt Brød 13:43 +03:36
  Hestdal,Birthe Stoltzekameratene 13:43 +03:36
  Berg,Bente Kristin Team Leiro 13:43 +03:36
  Tronstad,Elin Åsane Cykle Klubb 13:43 +03:36
103 Stanghelle,Marianne Viking T & IF 13:44 +03:37
104 Jørgensen,Grethe Radøy IL 13:45 +03:38
  Loddengaard,Turid Noteam 13:45 +03:38
106 Seliussen,Linn Fana IL 13:46 +03:39
  Grieg,Camilla Grieg Team 13:46 +03:39
  Gasda,Sarah - 13:46 +03:39
109 Fresvik,Ragnhild Sparebanken Vest 13:47 +03:40
  Hansen,Åsta Lundegrend 13:47 +03:40
  Lund,Merethe Hadland Team Koren 13:47 +03:40
112 Eikeland,Kjersti Asko 13:48 +03:41
  Rekdal,Monica Sats Sandsli 13:48 +03:41
114 Saure-Thomassen,Anna Statoil Bergen BIL 13:49 +03:42
  Vikøyr,Mona Helen Sparebanken Vest 13:49 +03:42
  Johannesen,Anne Line BFG Fana 13:49 +03:42
117 Johnsen,Tone Team Oline 13:50 +03:43
  Haugland,Manuela Høgskulen I Bergen 13:50 +03:43
119 Eide,Marianne Valen Noteam 13:53 +03:46
  Seliussen,Ingvei FHI Bergen 13:53 +03:46
121 Eldøy,Sølvi BKK BIL 13:54 +03:47
122 Hilt,Liv Hege Furnes Viking T & IF 13:55 +03:48
  Østeby,Hanne Mobiletech AS 13:55 +03:48
  Fosse,Mari Varegg IL 13:55 +03:48
125 Trösse,Christiane Varegg IL 13:56 +03:49
126 Holthe,Ingrid Cecilia Statoil Bergen BIL 13:57 +03:50
  Liland,Hanne Bedriftsidrettslaget Tidende 13:57 +03:50
128 Andvik,Janne Noteam 13:58 +03:51
  Gran,Trude Wikborg Rein & Co 13:58 +03:51
130 Aubert,Anne Norne Securities 13:59 +03:52
  Almli,Marianne Nordnes Friidrett 13:59 +03:52
132 Kristoffersen,Siren Stoltzens Frustrerte Fruer 14:00 +03:53
  Knudsen,Solveig Lokøen Vestbotjenester AS 14:00 +03:53
  Hestdal,Nina Stoltzekameratene 14:00 +03:53
135 Vevle,Marion Archer løpe og sykkelklubb 14:02 +03:55
  Fosse Sæthre,Ingrid Camilla Godt Brød 14:02 +03:55
137 Nordahl,Anne SATS 14:03 +03:56
138 Bygstad,Øyunn Gular 14:04 +03:57
  Skogen,Benedicte Rieber & Søn 14:04 +03:57
  Heggland,Susanna Tysnes Whiskylag 14:04 +03:57
141 Søderstrøm,Sarka D ComIgjen AS 14:05 +03:58
  Slethaug,Thea Johanne Fana langrenn & skiskyting 14:05 +03:58
  Bøgh Meling,Sarah - 14:05 +03:58
  Hoggen,Oddlaug Og Arkitekter as 14:05 +03:58
145 Straume,Eva Nordnes Friidrett 14:06 +03:59
146 Landro,Marianne - 14:07 +04:00
147 Erdal,Velaug KPMG 14:08 +04:01
  Eide,Elena Ernst & Young 14:08 +04:01
149 Rognsvåg,Ingunn Løplabbet 14:10 +04:03
  Kjærland,Janita Bergen Ck 14:10 +04:03
  Tveit,Veslemøy lm 14:10 +04:03
152 Tharaldsen,Karoline - 14:11 +04:04
  Hammersland,Benedicte BKP 14:11 +04:04
154 Hystad-Haaland,Trude - 14:12 +04:05
155 Helland,Gro Eikrem Statoil Bergen BIL 14:13 +04:06
  Bhullar,Alita Singh BF BIL 14:13 +04:06
  Haugland,Sigrid Viking T & IF 14:13 +04:06
  Ims,Kine Tofte Bøffelklubben 14:13 +04:06
159 Nybø,Astrid Sprek og Blid Os 14:14 +04:07
160 Nordal-Pedersen,Eva Bergenslærerne 14:15 +04:08
  Njøten,Marianne - 14:15 +04:08
  Moi,Jannicke Nøkling Stråleterapien 14:15 +04:08
  Kjærevik,Ann Helen HSI 14:15 +04:08
  Egeland,Ida Nipen Gneist 14:15 +04:08
  Vikne,Grete Sævdal Noteam 14:15 +04:08
166 Aase,Mari Aase klanen 14:16 +04:09
  Bentzon,Maiken Odfjell Drilling 14:16 +04:09
168 Liisebrg Aune,Ulrike FISKEN BIL 14:17 +04:10
  Murberg,Therese Team Øvrebø 14:17 +04:10
170 Marås,Ina Therese Bergen Energi 14:18 +04:11
  Melvær,Norunn Sissels trening og trivsel 14:18 +04:11
  Isaksen,Hanne - 14:18 +04:11
173 Erdal,Arja Aktiv Eiendomsmegling 14:20 +04:13
  Midthjell,Inger Lise Voss IL 14:20 +04:13
  Monsen,Jannecke Noteam 14:20 +04:13
  Lien Sletten,Tonje Framo BIL 14:20 +04:13
177 Søndrol Silberg,Marita Aktiv Eiendomsmegling 14:21 +04:14
  Mjelde Birkeland,Ingri Team ABAS Kosmetikk 14:21 +04:14
  Kveberg,Torild Øystese IL 14:21 +04:14
180 Kristoffersen,Benedicte Askøy sykkel og triathlonklubb 14:22 +04:15
181 Damli,Kristine NHH 14:23 +04:16
  Birkeland,Ingrid Sparebanken Vest 14:23 +04:16
  Mæland,Mari Nes Cowi 14:23 +04:16
184 Hisdal,Nora Anie Jæger 14:24 +04:17
185 Espedal,Heidi Sandnes BMX 14:25 +04:18
  Vatshelle,Siren Statoil Bergen BIL 14:25 +04:18
  Wierzbicka,Ewa Apply Sørco 14:25 +04:18
188 Askeland,Hilde BFG Fana 14:27 +04:20
  Wolff,Toril BF BIL 14:27 +04:20
190 Bernes,Beate Marholm Tryg Forsikring 14:28 +04:21
  Fosse,Line Cowi 14:28 +04:21
  Benjaminsen,lena Bøffelklubben 14:28 +04:21
193 Stokke,Gidske Adele Jan Hoel 14:29 +04:22
194 Eide,Christin - 14:30 +04:23
  Ludvigsen,Vibeke Mortensen Varegg IL 14:30 +04:23
  Ødemark,Maren - 14:30 +04:23
  Falkenstein,Siw Noteam 14:30 +04:23
198 Berg,Marianne Team Leiro 14:31 +04:24
  Ytredal,Lene Aktiv Eiendomsmegling 14:31 +04:24
200 Haugland,Siren Viking T & IF 14:32 +04:25
201 Hanstveit,Inger Marie Mjøsdalen 14:34 +04:27
  Thorn,Nina Bergsvik - 14:34 +04:27
203 Magnussen,Liv Noteam 14:35 +04:28
  Flønes,Irene - 14:35 +04:28
205 Fromreide,Siren - 14:36 +04:29
  Trætteberg,Randi Bergenslærerne 14:36 +04:29
207 Hevrøy,Kjersti Statoil Bergen BIL 14:37 +04:30
  Lauvås,Elisabeth BKK BIL 14:37 +04:30
  Riis,Diana Odfjell Drilling 14:37 +04:30
  Sætersdal,Karen Aarskog Viking T & IF 14:37 +04:30
  Almeland,Runa Kalandseid IL 14:37 +04:30
  Netland,Vilde Hålandsdalen I.l. 14:37 +04:30
213 Bertelsen,Hege NTNUI 14:38 +04:31
  Manger,Britt Madli Jæger 14:38 +04:31
  Raadal,Hanne Halden SK 14:38 +04:31
  Martinsen,Siri DNB 14:38 +04:31
217 Haugland,Valborg Kristine Nøss Aktiv Eiendomsmegling 14:39 +04:32
  Indresand,Anne - 14:39 +04:32
  Andreassen,Anne-Grete Team Koren 14:39 +04:32
220 Willmann,Åshild Sønnesyn - 14:40 +04:33
  Lutro,Torunn Statoil Bergen BIL 14:40 +04:33
  Solberg,Ingeborg Ernst & Young 14:40 +04:33
223 Skarprud,Ingrid Varegg IL 14:41 +04:34
  Brenner,Annette Kondis 14:41 +04:34
  Bryhn,Mona A2G BIL 14:41 +04:34
  Vedå,Tone Marit - 14:41 +04:34
227 Molland,Sigrun AKS-77 14:42 +04:35
  Hansen,Ingrid Risnes Memira 14:42 +04:35
  Skare,Emilie Gismervik Åsane Håndball 14:42 +04:35
  Aalvik,Marthe GE Energy 14:42 +04:35
  Gripsgård,Gunn-Helen DNB 14:42 +04:35
232 Christensen,Nanna Wanjera Advokatfirma Steenstrup Stordr 14:43 +04:36
  Eilertsen,Linn Rådgivende Biologer 14:43 +04:36
  Sandal,Marit Hallvard Lerøy A/S 14:43 +04:36
  Johansen,Louise - 14:43 +04:36
  Alværn,Marianne IF... 14:43 +04:36
  Vikne,Synnøve Sævdal Noteam 14:43 +04:36
238 Fjellanger,Inger Johanne Hillkillers 14:44 +04:37
239 Nguyen,Mai Thi - 14:45 +04:38
  Vågenes,Therese - 14:45 +04:38
241 Flatebø,Ingunn Lindborg UBIL 14:46 +04:39
  Hagen,Kristine Sprek og Blid Danmarksplass 14:46 +04:39
243 Seim,Cecilie TV 2 Sporty 14:48 +04:41
  Aarbu,Gry - 14:48 +04:41
245 Rullestad,Amalie - 14:49 +04:42
  Rekve,Turid BKK BIL 14:49 +04:42
  Møen,Mari Koneklubben 14:49 +04:42
248 Tertnes,Ina Anaya Åsane Håndball 14:50 +04:43
  Nielsen,Merete Villanger Aktiv Eiendomsmegling 14:50 +04:43
  Midttømme,Kirsti CMR 14:50 +04:43
251 Solem,Silje - 14:52 +04:45
252 Reigstad,Eili HSI 14:53 +04:46
  Sæbø,Silje Norgesmøllene AS 14:53 +04:46
  Enes,Hildegunn Ask 14:53 +04:46
  Reikrås,Hilde - 14:53 +04:46
256 Rullestad,Tove - 14:54 +04:47
  Holm,Diana Norengros K J Brusdal A/s 14:54 +04:47
  Hjartåker,Silje GC Rieber Aktiv 14:54 +04:47
  Armo,Hilde Rief HSI 14:54 +04:47
260 Høvik,Hilde Lange Bønes Idrettslag 14:55 +04:48
261 Boge,Kristin Aase A2G BIL 14:56 +04:49
  Dyrhovden,Mirjam Samnanger IL 14:56 +04:49
263 monika,Majk Hordaveg 14:57 +04:50
  Lien,Amalie Smørdal - 14:57 +04:50
265 Tefre,Else Archer løpe og sykkelklubb 14:58 +04:51
  Hansen,Christina Moe Ernst & Young 14:58 +04:51
  Berger,Mona - 14:58 +04:51
  Aadland,Anne Gro Framo BIL 14:58 +04:51
  Meland,Marianne Betanien 14:58 +04:51
270 Strømme,Karianne Selantic AS 14:59 +04:52
  Solheim,Grete SR Bank 14:59 +04:52
  Venøy,Marita Ernst & Young 14:59 +04:52
  Brandsdal,Linn-Kristin - 14:59 +04:52
274 Heggernes,Irene A2G BIL 15:00 +04:53
  olsen,anette - 15:00 +04:53
276 Bakke,Irene Nfoto.no 15:01 +04:54
277 Valentin,Marte A. Statoil Bergen BIL 15:02 +04:55
  Nonås,Åse NEI BIL 15:02 +04:55
  Larsen,Tove Team TCB 15:02 +04:55
  Soltvedt,Birthe EVRY AS 15:02 +04:55
281 Henriksen,Aslaug C. TV 2 Sporty 15:03 +04:56
  Solberg,Erica BF BIL 15:03 +04:56
  Haukenes,Siri - 15:03 +04:56
  Remøy,Stine Norwegian Hull Club 15:03 +04:56
285 Haugo,Anne Elisabeth Tryg Forsikring 15:04 +04:57
  Brurås,Anette EVRY AS 15:04 +04:57
287 Faaland,Sonia CMR 15:05 +04:58
288 Birkeland,Marthe Politiet 15:06 +04:59
  Nesheim Hansen,Ingvild Betanien 15:06 +04:59
290 Kongshaug,Hege klæbu IL 15:07 +05:00
  Tørresen,Siri Tre karar og ein nyboren 15:07 +05:00
292 Brynildsen,Silje Noteam 15:08 +05:01
  Mastervik,Anne Lise Leiren Team Leiro 15:08 +05:01
  Vaksdal,Birgitte TV 2 Sporty 15:08 +05:01
  Bakken,Janicke BKK BIL 15:08 +05:01
296 Kollvangsnes,Kate Archer løpe og sykkelklubb 15:09 +05:02
  Holm,Marte - 15:09 +05:02
  Haugland,Birte - 15:09 +05:02
  Marøy,Marie Lerum 15:09 +05:02
  Ytreland,Lin Margrethe Sprek og Blid Åsane 15:09 +05:02
301 Larsen,Jannicke Bobleklubben 15:10 +05:03
302 Hopen,Marie Sats Nestun 15:11 +05:04
  Danielsen Kvamme,Åshild Statoil Bergen BIL 15:11 +05:04
  Haga,Anna Stina Team TCB 15:11 +05:04
  Gjerstad,Marit DNB 15:11 +05:04
  Instebø Knudsen,Elida Team Koren 15:11 +05:04
307 Leikvoll,Frida Harding IL 15:12 +05:05
  Elvebakk,Tove CSC B.I.L. 15:12 +05:05
  Mørch,Anne Kristine Hansa 15:12 +05:05
  Iversen,Hanna Tysnes Whiskylag 15:12 +05:05
311 Aase,Siren Aase klanen 15:13 +05:06
  Solheimsnes,Anja Wikborg Rein & Co 15:13 +05:06
  Øygard,Aase Britt Jølster IL 15:13 +05:06
  Hovda,Vendel GC Rieber Aktiv 15:13 +05:06
  Fløystad,Tonje Aibel AS 15:13 +05:06
316 Lysne,Hilde Krik 15:14 +05:07
  Nygård,Ann Eileen D. - 15:14 +05:07
318 Eide,Gunvor Petter Tresselt 15:15 +05:08
  Sande,Kristin Kvam Langr. & Skiskytterklubb 15:15 +05:08
  Svardal,Solveig Eikefjord IL 15:15 +05:08
  Sygnestveit,Randi Granvin 15:15 +05:08
322 Strømmen,Liz Odfjell Drilling 15:16 +05:09
  Eriksen,Lene Constructa 15:16 +05:09
  Nymark,Toril Aasheim Askøy O-lag 15:16 +05:09
325 Bertelsen,Janicke Cosl Drilling 15:18 +05:11
  Sande,Hege Team ABAS Kosmetikk 15:18 +05:11
  Øygard,Frida Jølster IL 15:18 +05:11
  Fagerheim,Mette Framo BIL 15:18 +05:11
329 Eriksen,Rigmor Telenor/Telesport Bergen 15:19 +05:12
  Løvaas,Erika Tranevågen 15:19 +05:12
  Rieber-Mohn,Maria CrossFitBergen 15:19 +05:12
  Strand,Unni Aibel AS 15:19 +05:12
333 Wathne,Anna Asplan Viak AS 15:20 +05:13
  Nielsen,Charlotte Villanger Hordaveg 15:20 +05:13
335 Fuentes,Gisela Helen ABB 15:21 +05:14
  Nordås,Randi Mjøsdalen 15:21 +05:14
337 Midtbø,Anne Karine ABB 15:23 +05:16
  Jensen,Stina - 15:23 +05:16
339 Bjørge,Åse Oliv Universitetet i Bergen 15:24 +05:17
  Folkestad,Guro Huus Wikborg Rein & Co 15:24 +05:17
  Helliesen,Gro Noteam 15:24 +05:17
  Wenche,Dahlen Aibel AS 15:24 +05:17
  Torsvik,Kristel - 15:24 +05:17
344 Lyngtu Svortevik,Vibeke Jæger 15:25 +05:18
  Oldervoll,Solveig Hille Fana IL Orientering 15:25 +05:18
  Wilhelmsen,Benedicte Alværn - 15:25 +05:18
  Brekke,Cecilie Tirsdagsklubben 15:25 +05:18
348 Ådland,Marianne Nesbø Norengros K J Brusdal A/s 15:26 +05:19
349 Yndestad,Merete Lien Aktiv Eiendomsmegling 15:27 +05:20
  Finne,Live Voss IL 15:27 +05:20
  Hansen,Unni Stensrud Skjetten Svømming 15:27 +05:20
352 Gran,Hilde TV 2 Sporty 15:29 +05:22
  Henschien,Siren TV 2 Sporty 15:29 +05:22
  Mygland,Åse Aktiv Eiendomsmegling 15:29 +05:22
  Espevik,Linnea Nordnes Friidrett 15:29 +05:22
  Blikberg,Siss Helen AGR Adventure Team 15:29 +05:22
357 Dalheim,Siri Rådgivende Biologer 15:30 +05:23
  Manger,Beate Krokeide 15:30 +05:23
359 Eliassen,Frida Stokkenes BKK BIL 15:31 +05:24
  Richter,Kristin Bjerknes Senteret 15:31 +05:24
361 Sandvik,Torill EVRY AS 15:32 +05:25
362 Strømme,Ellen Bergenslærerne 15:33 +05:26
  Osen,Hildegunn DIG 15:33 +05:26
  Hopland,Åshild Ask 15:33 +05:26
365 Skjoldli,Emma Bulken IL 15:34 +05:27
  Abbedissen,Sølvi - 15:34 +05:27
  Døsvik,Mona Søvik Velforening 15:34 +05:27
368 Tvilde,Randi Hernes CSC B.I.L. 15:35 +05:28
  Randsborg,Cecilie BKK BIL 15:35 +05:28
  Torsvik,Birte Noteam 15:35 +05:28
371 Skjoldli,Elisabeth Bulken IL 15:36 +05:29
  Skogen,Anne Berit Sparebanken Vest 15:36 +05:29
  Bratten,Elin Reed Nfoto.no 15:36 +05:29
374 Nygård,Ida Marie Løplabbet 15:37 +05:30
  Sælen,Lene GexCon AS. 15:37 +05:30
  Sanden,Monica FISKEN BIL 15:37 +05:30
  Prestegård,Anne Mette Rieber & Søn 15:37 +05:30
  Frantzen,Iren Kalandseid IL 15:37 +05:30
  Midthun,Marianne Multiconsult BIL 15:37 +05:30
380 Pedersen,Mette Fossmark Wikborg Rein & Co 15:38 +05:31
  Fossmark,Mariann DNB 15:38 +05:31
382 thorkildsen,ingrid Rambøll 15:39 +05:32
  Sundsbak,Anette Noteam 15:39 +05:32
  Foss,Tonje Det norske oljeselskap ASA 15:39 +05:32
  Johannesen,Mari F. Gular 15:39 +05:32
  Lundekvam,Kari DNB 15:39 +05:32
387 Gundersen,Jeanette Varegg IL 15:40 +05:33
388 Langøen,Ida Therese Constructa 15:41 +05:34
  Leikvoll,Nora Haara Harding 15:41 +05:34
390 Myhr,Gjøril Statoil Bergen BIL 15:42 +05:35
  Årdal,Berit TV 2 Sporty 15:42 +05:35
  Bliksås,Esther DNB 15:42 +05:35
393 Sørås,Pernille Nordnes Friidrett 15:43 +05:36
  Voraa Tjelle,Else Wikborg Rein & Co 15:43 +05:36
  Lokøen Knudsen,Anne Mathilde Wilhelmine Gneist 15:43 +05:36
  Walter-Johannesen,Nina Aibel AS 15:43 +05:36
  Erpecom Von,Vivi Tirsdagsklubben 15:43 +05:36
  Krokeide,Bente Krokeide 15:43 +05:36
399 Sture,Ingrid K Fri IL 15:44 +05:37
  Worlledge,Polly Jo Tankers 15:44 +05:37
  Hordnes,Lene BF BIL 15:44 +05:37
402 Morvik,Bente T Melkesyre.no 15:45 +05:38
  Kvamme,Lotte BF BIL 15:45 +05:38
404 Lien,Randi Espevik Ceragon 15:46 +05:39
  Schough,Elena DNB 15:46 +05:39
406 Landro,Cecilie Torsvik Elektro 15:47 +05:40
  Johannesen,Eli F. Gular 15:47 +05:40
408 Berge,Marit Haugland Hordaveg 15:48 +05:41
  Hannestad Nygaard,Line Konkurransetilsynet 15:48 +05:41
  Øverland,Kjersti Mossige Stoltzekameratene 15:48 +05:41
  Malde,Hedvig K Gular 15:48 +05:41
  Seim,Ingrid Myhrvold Team Koren 15:48 +05:41
  Nærøy,Mona Melkesyre.no 15:48 +05:41
414 Dyngeland,Janne Noteam 15:49 +05:42
  Jørgensen,Janne Christine Sweco 15:49 +05:42
  Haaland,Mona Noteam 15:49 +05:42
  Rugland,Ingvild Bedriftsidrettslaget Tidende 15:49 +05:42
  Dahle,Malin - 15:49 +05:42
419 Sande,Helen Delfi Data Bil 15:50 +05:43
420 Sandal,Arnhild ABB 15:51 +05:44
  Mokleiv,Åsne Bobleklubben 15:51 +05:44
  Pedersen,Kari Bedriftsidrettslaget Tidende 15:51 +05:44
  Olsen,Fredrikke Helle Betanien 15:51 +05:44
  Aardal,Jannicke Onninen 15:51 +05:44
425 Holm,Tora - 15:53 +05:46
  Olsen,Siren Marianne Noteam 15:53 +05:46
  Fahlvik,Sigrid - 15:53 +05:46
  Bakke,Kristin Harding 15:53 +05:46
  Hui,Lai Wah DNB 15:53 +05:46
  Mikkelsen,Trine Team Koren 15:53 +05:46
431 Moe,Marianne Geilo 15:54 +05:47
  Eilertsen,Mette Rådgivende Biologer 15:54 +05:47
  Thrastardottir,Agnes Godt Brød 15:54 +05:47
  Nordhus,Kaja Marie Bedriftsidrettslaget Tidende 15:54 +05:47
435 Berge,Liv-Berit Hyllestad Il 15:56 +05:49
  Abbedissen,Katrine BKK BIL 15:56 +05:49
  Haraldsrud,Liv Marit Frydenbø 15:56 +05:49
  Lien,Caroline Smørdal - 15:56 +05:49
439 Gudmundsdottir,Hrefna Katrin Varegg IL 15:57 +05:50
  Vik,Sigrid Apply Sørco 15:57 +05:50
  Skjerven,Ingvill Rambøll 15:57 +05:50
  Karlsen,Linn Cathrine Aktiv Eiendomsmegling 15:57 +05:50
  Hjelmeland,Hanna Petter Tresselt 15:57 +05:50
444 Haavik,Anne-kathrine Kongshavn Mathopen IL 15:58 +05:51
  Kuvaas,Berit Statoil Bergen BIL 15:58 +05:51
  Slettebakken,Synnøve Stråleterapien 15:58 +05:51
  christiansen,charlotte Apply Sørco 15:58 +05:51
  Vestrheim,Signe Seim Voss IL 15:58 +05:51
  Døsvik,Helene Søvik Velforening 15:58 +05:51
  Kjenes,Susanne Monsen Team Koren 15:58 +05:51
451 Sodeland,Marianne Garang Aktiv Eiendomsmegling 15:59 +05:52
  Erstad,May-Britt Politiet 15:59 +05:52
453 Sveen,Kjersti Asora Varegg IL 16:00 +05:53
  Arnhild,Fjose Hordaveg 16:00 +05:53
  Tvedt,Tina RETAIL24 16:00 +05:53
  Styve,Josefin Martens 16:00 +05:53
  Aadland,Rinn Supermam 16:00 +05:53
458 Brautaset Waage,Agathe Stahl Heiser 16:01 +05:54
  Stadheim,Britt Marit Vik Il 16:01 +05:54
460 Johannessen,Karine Bergens Svømme og Livredningsk 16:02 +05:55
  Fuglestad,Åshild Telenor/Telesport Bergen 16:02 +05:55
  Klokkeide,Kristin Sats Sandsli 16:02 +05:55
463 Larsen,Pernille Securitas BiL 16:03 +05:56
  Braarud,Hanne C Nordnes Friidrett 16:03 +05:56
  Hammersland,Mette Fana Sparebank 16:03 +05:56
  Valdersnes,Marianne Pitney Bowes Norge 16:03 +05:56
  Tronstad,June Åsane Cykle Klubb 16:03 +05:56
468 Bjordal,Annette FISKEN BIL 16:04 +05:57
  Meyrick,Ann Elisabeth Rådgivende Biologer 16:04 +05:57
  Nygård,Lene Godt Brød 16:04 +05:57
  Thunes,Marianne Wikborg Rein & Co 16:04 +05:57
472 Eriksen,Karianne Asplan Viak AS 16:05 +05:58
  Rikstad,Ingunn Bergen Kommune 16:05 +05:58
  Fosse,Reidun - 16:05 +05:58
  Karlsen,Fru Varegg IL 16:05 +05:58
476 Sviggum,Gro Avinor 16:06 +05:59
  Moe,Camilla TV 2 Sporty 16:06 +05:59
  Linga,Eivor Cowi 16:06 +05:59
  Aasheim,Tove Askøy O-lag 16:06 +05:59
480 Neset,Mia Lie Tranevågen 16:07 +06:00
  Kvalen,Maria Elena Advokatfirma Steenstrup Stordr 16:07 +06:00
  Grahl-Madsen,Ellen Bakkene Krokeide 16:07 +06:00
  Stensland,Oddbjørg Haukeland B.i.l 16:07 +06:00
484 Kjærland,Casandra - 16:08 +06:01
  Waage,Siv Anne Petter Tresselt 16:08 +06:01
  Moberg,Malene Tryg Forsikring 16:08 +06:01
487 Oppedal,Birte Statoil Bergen BIL 16:09 +06:02
488 Røiseland,Marianne TV 2 Sporty 16:10 +06:03
  karoline,myhre fanebust Høgskulen I Bergen 16:10 +06:03
490 Lønning,Anne Berit Noteam 16:11 +06:04
  Hansen,Henriette Hagen FHI Bergen 16:11 +06:04
  Tonning,Jannicke BF BIL 16:11 +06:04
  Larsen,Linda NRK 16:11 +06:04
  Heggland,Lisbeth Fylkesnes 16:11 +06:04
495 Aase,Annike Opheim ABB 16:12 +06:05
  Tollefsen,Ann- Bjørg - 16:12 +06:05
  Øye,Vibeke Statoil Bergen BIL 16:12 +06:05
  Rutle,Laila Hasti Statoil Bergen BIL 16:12 +06:05
  Vikne,Anja Svardal - 16:12 +06:05
  Dalseid,Rakel - 16:12 +06:05
501 Moberg,Andrea Columbus IT 16:13 +06:06
  Kallekleiv,Målfrid BF BIL 16:13 +06:06
503 Engevik,Siv Anette Stahl Heiser 16:14 +06:07
504 bjørnevoll,silje - 16:15 +06:08

 

Stoltzekleiven opp

.

29.09.12

Resultatliste Menn Løype: 1   Return
Plass Navn Klubb                  Tid
1 Ludvigsen,Thorbjørn BFG Fana 08:25 +00:00
2 Hovind-Angermund,Stian Varegg Team Melkesyre 08:40 +00:15
3 Eide,Erlend Eidsfossen Sykkel 08:43 +00:18
4 Haugsnes,Eirik IL Pioner 08:50 +00:25
5 Deisz,Sindre Østgulen Varegg IL 08:55 +00:30
6 Tengsareid,Torstein IL Skjalg 08:57 +00:32
7 Een,Arild Voss IL 09:09 +00:44
8 Hovlandsdal,Erik - 09:12 +00:47
9 Kiserud,Yngve BFG Fana 09:16 +00:51
10 Lobodzinski,Piotr PUMA Team Poland 09:24 +00:59
11 Lieng,Eirik Samnanger IL 09:25 +01:00
12 Netland,Thomas Hålandsdalen I.l. 09:27 +01:02
13 Westergård,Vegard Varegg IL 09:32 +01:07
  Aarvik,Stian Gneist 09:32 +01:07
15 Ølmheim,Ingebrigt Kvam Langr. & Skiskytterklubb 09:38 +01:13
16 Skaten,Geir S Gular 09:40 +01:15
17 Instanes,Daniel Cowi 09:41 +01:16
18 Lars,Gurandsrud Platou Sport 09:44 +01:19
19 Lie,Sturla Viking T & IF 09:46 +01:21
20 Ekrheim,Olav Fana IL Orientering 09:51 +01:26
  Femsteinevik,Martin Varegg IL 09:51 +01:26
22 Øystein,Wigestrand Strandebarm IL 09:55 +01:30
  Gjerdevik Sørtveit,Erlend Fana IL 09:55 +01:30
24 Øygard,Eivind Jølster IL 09:56 +01:31
  Hisdal,Robert Salt Bergenskirken 09:56 +01:31
26 Dybdahl,Brage Ringheim Ørnar IL 09:58 +01:33
  Gabrielsen,Sjur Obrestad Vaulen OK 09:58 +01:33
28 Sletthaug,Sverre BFG Fana 09:59 +01:34
  Tømmerdal,Håvard Lilletjern IL 09:59 +01:34
  Tvedt,Øyvind Archer løpe og sykkelklubb 09:59 +01:34
31 Buanes,Trygve Viking T & IF 10:00 +01:35
32 Magnussen,Jonas Ask 10:01 +01:36
  Børsheim,Ronny Fana Kajakklubb 10:01 +01:36
  Tysseland,Sondre Samnanger IL 10:01 +01:36
  Poirèe,Raphael Hålandsdalen I.l. 10:01 +01:36
36 Johansen,Per Harald Havnen Varegg IL 10:03 +01:38
  Furevik,Vegard TUC / Førde IL 10:03 +01:38
  Øygard,Knut Olav Jølster IL 10:03 +01:38
39 Olsen,Fredrik Handelsbanken 10:05 +01:40
40 Peikli,Vegard Sandnes IL 10:08 +01:43
41 Vonen,Rasmus Njølstad Varegg IL 10:09 +01:44
  Bøkko,Håvard Hol IL 10:09 +01:44
  Smith,Sigbjørn RETAIL24 10:09 +01:44
44 Rognsvåg,Espen Løplabbet 10:12 +01:47
45 Claussen,Aleksander Team Claussen/IL JUTUL 10:13 +01:48
46 Stensrud,Simen Unilabs 10:14 +01:49
  Fiksen,Lars Oddvar - 10:14 +01:49
48 Færø,Magnus-Johan AKS-77 10:17 +01:52
  Oppedal,Matias Per Indredavik (BFG-Fana) 10:17 +01:52
  Haugen,Svein Arne Multiconsult BIL 10:17 +01:52
  Larsen,Eivind Reinertsen 10:17 +01:52
52 Gerhardsen,Atle Larsen BCK (Bergen Cykle Klubb) 10:18 +01:53
  Skaar,Ingvar Eiolf Statoil Bergen BIL 10:18 +01:53
  Eidsheim,Henning Smørås IL 10:18 +01:53
  Zewde Hulensav,Mulugeta Norna Salhus 10:18 +01:53
  Finne,Eirik Viking T & IF 10:18 +01:53
57 Måge,Ove Strandebarm IL 10:19 +01:54
  Løseth,Odd Arild IL Høyang 10:19 +01:54
59 Vestrheim,Helge Varegg IL 10:20 +01:55
60 Vikøyr,Sondre BCK (Bergen Cykle Klubb) 10:23 +01:58
  Odland,Øyvind NORE NESET 10:23 +01:58
  Hansen,Anders Strømblad BFG Fana 10:23 +01:58
63 Nilsen,Ørjan Noteam 10:24 +01:59
64 Martin,Daniel Varegg IL 10:25 +02:00
  Vonen,Brynjulf Varegg IL 10:25 +02:00
  Færø,Jo Harald Eikanger IL 10:25 +02:00
67 Nes,Espen Per Indredavik (BFG-Fana) 10:27 +02:02
  Olsnes,Jan Henrik Fri IL 10:27 +02:02
69 Vonen,Magnus Njølstad Varegg IL 10:28 +02:03
  Sæle,Asgeir Grøm Statoil Bergen BIL 10:28 +02:03
71 Hordnes,Terje Fana IL Sykkel 10:29 +02:04
  Ellertsen,Kristian Fana IL Sykkel 10:29 +02:04
  Pedersen,Sverre L Fana IL Skøyter 10:29 +02:04
74 Simmenes,Helge Noteam 10:33 +02:08
75 Hatling,Fredrik Øverland Fana langrenn & skiskyting 10:34 +02:09
  Lindkvist,Sigmund Team Løplabbet 10:34 +02:09
77 Røttingen,Lars AXA Sportsclub 10:35 +02:10
78 Andersen,John Arild NHH 10:36 +02:11
  Mjelde,Øyvind Brakvatne Osterøy IL 10:36 +02:11
  Røen,Oskar Samnanger IL 10:36 +02:11
81 Strømmen,Brigt Fri IL 10:37 +02:12
82 Hauso,Harald Ove - 10:38 +02:13
  Raadal-Bjørlo,Håkon Halden SK 10:38 +02:13
  Finne,Martin Korlevoll IL 10:38 +02:13
85 Svankil,Thomas Sk Rye 10:39 +02:14
86 Kjærner-Semb,Markus Varegg IL 10:40 +02:15
  Nygaard,Rune Gular 10:40 +02:15
  Stenersen,Casper Team Stenersen 10:40 +02:15
  Ottesen,Per Ola Varegg IL 10:40 +02:15
  Øygard,Geir Jølster IL 10:40 +02:15
91 Leiren,Børge Team Leiro 10:41 +02:16
92 Herland,Mats TV 2 Sporty 10:42 +02:17
93 Thorn,Vetle Bergsvik - 10:43 +02:18
  Krokeide,Aleksander Krokeide 10:43 +02:18
95 Finne,Anders Åsane Cykle Klubb 10:44 +02:19
  Blomdal,Eirik Bergen Brannkorps 10:44 +02:19
97 Hegrenes,Vegard Førde IL 10:45 +02:20
98 Eidsheim,Gunnar Ankeret 10:46 +02:21
  Hansen,Preben Handelsbanken 10:46 +02:21
100 Matthey,Thierry Gular 10:47 +02:22
  Andresen,Trygve Asplan Viak AS 10:47 +02:22
  Sundland,Jon Are Fri IL 10:47 +02:22
103 Andresen,Are Team Leiro 10:48 +02:23
104 Haaheim,Lars Olaf Varegg IL 10:49 +02:24
  Hanstveit,Øystein Mjøsdalen 10:49 +02:24
  Tysseland,Torgeir Samnanger IL 10:49 +02:24
  Stølen,Sindre Extreme Vikings 10:49 +02:24
  Rolland,Julien Framo Engineering AS 10:49 +02:24
109 Lervik,Lasse kjellsigvart.no 10:50 +02:25
  Grimstad,Eirik - 10:50 +02:25
111 Vange,Ståle Tide B.I.L. 10:51 +02:26
  Netteland,Henrik Nordbygda/løten ski 10:51 +02:26
  Skaftun,Rolf Bergen Ck 10:51 +02:26
114 Rykkje,Ronny Fana IL Orientering 10:52 +02:27
  Kryvi,Peter Bergens Roklub 10:52 +02:27
  tronstad,karl jonas Åsane Cykle Klubb 10:52 +02:27
117 Vatn,Håvard TV 2 Sporty 10:53 +02:28
  Baardsen,Audun Grieg Team 10:53 +02:28
  Sølberg,Øyvind Cowi 10:53 +02:28
120 Abrahamsson,Johan Tre karar og ein nyboren 10:54 +02:29
121 Kocbach,Jan Fana IL Orientering 10:55 +02:30
  Grønli,Niklas Revold Mædicinernes Cyckelklubb 10:55 +02:30
  Ringsby,Peder - 10:55 +02:30
  Austevoll,Ivar kysten 10:55 +02:30
125 Rolland,Jan Sprek og Blid Rosenkrantz 10:56 +02:31
  Thorbjørnsen,Skjalg Bergen Ck 10:56 +02:31
  Sørseth,Knut Erik Columbus IT 10:56 +02:31
  Hellen,Bjart Are Rådgivende Biologer 10:56 +02:31
129 Lysne,Hallvard Seim Årdalstangen Idrettslag 10:57 +02:32
  Andersen,Jonny DNB 10:57 +02:32
131 Ludvigsen,Bjarne Varegg IL 10:58 +02:33
  Martinsen,Thomas Noteam 10:58 +02:33
  Mjelde Tysse,Martin Skanska BIL 10:58 +02:33
  Larsen,Kjetil Frøystein Aker Solutions BIL 10:58 +02:33
  Taranger,Bjørn Tore Aktiv Eiendomsmegling 10:58 +02:33
  Monssen,Ketil Aibel AS 10:58 +02:33
137 Tvedt,Anders Halle Bergen Kommune 11:00 +02:35
  Spurkeland,EIRIK Askøy sykkel og triathlonklubb 11:00 +02:35
139 Kjønsberg,Morten Gular 11:01 +02:36
  Stueland,Espen Voss IL 11:01 +02:36
  Tysseland,Martin Samnanger IL 11:01 +02:36
142 Strømberg,Martin Varegg IL 11:02 +02:37
  Lange,Robert Tre karar og ein nyboren 11:02 +02:37
  Storås Fromreide,Jens Per Indredavik (BFG-Fana) 11:02 +02:37
145 Komnæs,Kasper Rønning Varegg IL 11:03 +02:38
  Lindaas,Eirik Noteam 11:03 +02:38
  Telle,Johannes Varegg IL 11:03 +02:38
  Iversen,Andreas ABB 11:03 +02:38
  Hølleland,Bjørn Fana IL Orientering 11:03 +02:38
  Skagseth,Olvar Viking T & IF 11:03 +02:38
151 Matland,Ove BCK (Bergen Cykle Klubb) 11:04 +02:39
  Øygard,Oddvin Jølster IL 11:04 +02:39
  Rullestad,Ole Klypetussen 11:04 +02:39
  Jacobsen,Emil - 11:04 +02:39
155 Føleide,Geir - 11:05 +02:40
  Dyrkolbotn,Roy Mjøsdalen 11:05 +02:40
  Eikner,Jakob Fana IL Orientering 11:05 +02:40
158 Onarheim,Andreas Sprek og Blid Paradis 11:06 +02:41
  Gjøen,John Espen Vigra 11:06 +02:41
160 Børslid,Magnus - 11:07 +02:42
  Ekanger,Christian Stråleterapien 11:07 +02:42
162 Aastvedt,Eirik Tvedt Osterøy IL 11:08 +02:43
  Grevsgård,Sjur Moe Geilo Idrettslag 11:08 +02:43
164 Ødegården,Simen Bergen Klatreklubb 11:09 +02:44
  Leiren,Ståle Team Leiro 11:09 +02:44
  Gabrielsen,Ådne Obrestad Vaulen OK 11:09 +02:44
  Rykkje,Ørjan Varegg IL 11:09 +02:44
  Bystøl,Einar Voss IL 11:09 +02:44
  Aadland,Jarle GJENSIDIGE 11:09 +02:44
  Nese,Espen Team Nese/Risøy 11:09 +02:44
171 Løland,Stig Memira 11:10 +02:45
  Gullachsen,Rune Asics Norge 11:10 +02:45
  Styrvoll,Kjetil Sprek og Blid Os 11:10 +02:45
  Mandal,Christer Tollregion Midt-Norge 11:10 +02:45
175 Follesø,Håvard Statoil Bergen BIL 11:11 +02:46
  Jens,Riis Tryg Forsikring 11:11 +02:46
  Hansen,Vegard Wergeland Team NHHI 11:11 +02:46
  Edvardsen,Dagfinn - 11:11 +02:46
  Staude,Anders Brady Energy 11:11 +02:46
  Losnedal Tonning,Joachim - 11:11 +02:46
181 Evensen,Geir Statoil Bergen BIL 11:12 +02:47
  Longva,Jann Even Skanska BIL 11:12 +02:47
183 Boting,Maarten Varegg IL 11:13 +02:48
  Fossedal,Bjarte Varegg IL 11:13 +02:48
  Seim,Bjarte Team Koren 11:13 +02:48
186 Saltkjel,Ole Martin DNB 11:14 +02:49
  Korosov,Anton Bjerknes Senteret 11:14 +02:49
  Midtkandal,Bendik Askøy FK 11:14 +02:49
189 Nybø,Hans Olav Statoil Bergen BIL 11:15 +02:50
  Jøssang,Asle Statoil Bergen BIL 11:15 +02:50
191 Grahl-Madsen,Martin Avinor 11:16 +02:51
  Kvalheim,Olav Noteam 11:16 +02:51
  Sæter,Morten Pitney Bowes Norge 11:16 +02:51
  Geitle,Henrik Varegg IL 11:16 +02:51
195 Sviggum,Kent Avinor 11:17 +02:52
  Osborne,David Veritas 11:17 +02:52
  Sæther,Mathias CMR 11:17 +02:52
  Nyhammer,Marius Aibel AS 11:17 +02:52
  Mostraum,Johnny Osterøy IL 11:17 +02:52
200 Mundal,Kjell Erling Jølster IL 11:18 +02:53
  Snilstveit,Gitle Framo BIL 11:18 +02:53
  Thomas,Simpson Sweco 11:18 +02:53
  Fagerli,Vegard Fjellhug/Vereide 11:18 +02:53
  Thorn,Thomas Bergsvik Åsane CK / Logiteam 11:18 +02:53
  Reikvam,Tore - 11:18 +02:53
206 Arnestad,Sindre BKK BIL 11:19 +02:54
  Nilsen,Øystein Aibel AS 11:19 +02:54
  Johannesen,Arne Gular 11:19 +02:54
  Bongom,Bjørn Sparebanken Vest 11:19 +02:54
210 Sommer,Anders Varegg IL 11:20 +02:55
  Houge,Jørgen Blystad Straight Back Running Team 11:20 +02:55
  Jacobsen,Jon Christian BKK BIL 11:20 +02:55
213 Nymark,Tore ABB 11:21 +02:56
  Evensen,Endre Bergen Klatreklubb 11:21 +02:56
  Vik,Heine Reinertsen 11:21 +02:56
  Morken,Preben - 11:21 +02:56
  mjåtvedt,arne Sweco 11:21 +02:56
218 Vea,Sveinung Jæger 11:22 +02:57
  Forland,Kjetil Petrolia ASA 11:22 +02:57
220 Midtkandal,Trond Eidsfossen Sykkel 11:23 +02:58
  Drageset,Erik Fristad Varegg IL 11:23 +02:58
  Instebø,Tore BCK (Bergen Cykle Klubb) 11:23 +02:58
223 Tronstad,Morten Varegg Team Melkesyre 11:24 +02:59
  Skiftestad,Kai - 11:24 +02:59
  Nielsen,Knut Erik BKK BIL 11:24 +02:59
  Langhelle,Frode Archer løpe og sykkelklubb 11:24 +02:59
227 Svihus,Årstein BCK (Bergen Cykle Klubb) 11:25 +03:00
  Vold,Anders Statoil Bergen BIL 11:25 +03:00
  Østby,Morten Hallvard Lerøy A/S 11:25 +03:00
  Munoz Ansoleaga,Pablo Noteam 11:25 +03:00
231 Dyrhovden,Ruben Samnanger IL 11:26 +03:01
  Risnes,Aleksander BF BIL 11:26 +03:01
  Van Gool,Vidar Team Proffen 11:26 +03:01
234 Instanes,Bjørn Cowi 11:27 +03:02
  Valen,Harald Varegg IL 11:27 +03:02
  Verås Larsen,Eirik Flekkefjord Kajakklubb 11:27 +03:02
237 Kvalshaug,Martin Kårvåg IL 11:28 +03:03
  Valland,Martin Skandiabanken 11:28 +03:03
  Roska,Helge Eidsfossen Sykkel 11:28 +03:03
240 Vestbøstad,Kristoffer Aker Solutions (ABS Stord) 11:29 +03:04
  Fimreite,Stian Noteam 11:29 +03:04
242 Mæland,Sjur Georg Cowi 11:30 +03:05
  Boge,Anders Vaksdal IL 11:30 +03:05
244 Terum,Olav Aurland IL 11:31 +03:06
  Brøste,Runar Webstep 11:31 +03:06
246 van der Heijden,Thom Statoil Bergen BIL 11:32 +03:07
  Herheim,Rune Vossevangen CK 11:32 +03:07
  Olsen,Hugo Jan Telenor/Telesport Bergen 11:32 +03:07
  Takle,Klaus Nikolai Brekke IL 11:32 +03:07
  Simmenes,Harald Osterøy IL 11:32 +03:07
  Sunde,Hallvard Burø Førde IL 11:32 +03:07
252 Engeli,Lars Varegg IL 11:33 +03:08
  Hestness,Thorolf Nymark 11:33 +03:08
  Kaarbøe,Oddvar Bergen Ck 11:33 +03:08
255 Linga,Ørjan Øystese fotball 11:34 +03:09
  Årekol,Jakob Cowi 11:34 +03:09
257 Vågenes,Tormod Sparebanken Vest 11:35 +03:10
  Reikvam,Håkon Gular 11:35 +03:10
  Brekke,Erling Rådgivende Biologer 11:35 +03:10
  Jansen,Anders - 11:35 +03:10
261 Nørgaard,Jakob Medisinernes Cykleklubb 11:36 +03:11
  Nesse,Haagen Varegg IL 11:36 +03:11
  Thomassen,Pål Varegg IL 11:36 +03:11
  Måge,John Olav Strandebarm IL 11:36 +03:11
  Boge,Bjarne Bergen Triathlon Club 11:36 +03:11
  Frøyland,Snorre Bergen Triathlon Club 11:36 +03:11
267 Gabrielsen,Magnus Konkurransetilsynet 11:37 +03:12
  Skarstein,Kenneth Statoil Bergen BIL 11:37 +03:12
  Carlsen,Trym Fana langrenn & skiskyting 11:37 +03:12
  Rommetveit,Tarjei Archer løpe og sykkelklubb 11:37 +03:12
  Bråten,Kristian Sweco 11:37 +03:12
  Mallesvik,Vidar Team Moses 11:37 +03:12
  Aasen,Andre Mathopen IL 11:37 +03:12
274 Ringheim,Arnstein Vossevangen CK 11:38 +03:13
  Akcora,Svein Statoil Bergen BIL 11:38 +03:13
  Hjemgaard,Jan Tryg Forsikring 11:38 +03:13
  Wold,Vidar Bratli KPMG 11:38 +03:13
  Arnestad,Odd Sverre BKK BIL 11:38 +03:13
279 Seliussen,Morten CellVision 11:39 +03:14
  huseby,sjur Rieber & Søn 11:39 +03:14
  Kvåle,Daniel Tottenham 11:39 +03:14
  Tysseland,Stian Samnanger IL 11:39 +03:14
  Krokeide,Jan Inge Krokeide 11:39 +03:14
284 Torgersen,Rune Statoil Bergen BIL 11:40 +03:15
  Bjarkøy,Jonas - 11:40 +03:15
  Stemme,Øistein Brady Energy 11:40 +03:15
287 Erlend,Kristiansen TV 2 Sporty 11:41 +03:16
  Sandbrekken,Helge CSC B.I.L. 11:41 +03:16
  Folkestad,Børge KLP 11:41 +03:16
  Dalseid,Ove Stråleterapien 11:41 +03:16
291 Iden,Kjetil TV 2 Sporty 11:42 +03:17
  Vikebø,Frode Havforskningsinstituttet/Bjerk 11:42 +03:17
  Ener Nakling,Arne Betanien 11:42 +03:17
294 Klanderud,Tore Noteam 11:43 +03:18
  Askvik-Jørgensen,Olav Bergen Ck 11:43 +03:18
  Heltne,Jon-Kenneth EMBL 11:43 +03:18
  Instebø,Arne Noteam 11:43 +03:18
  Nordeide,Sturle Gneist 11:43 +03:18
  Austnes,Peter Nordea 11:43 +03:18
300 Kjærner-Semb,Jan Varegg IL 11:44 +03:19
  Storebø,Trond Erik Melkesyre.no 11:44 +03:19
  Opdal,Are Nordnes Friidrett 11:44 +03:19
  Leganger,Erik Wikborg Rein & Co 11:44 +03:19
  Nordeide,Christer Meyer Nfoto.no 11:44 +03:19
305 Olaussen,Stein Henrik Vassdal & Eriksen AS 11:45 +03:20
306 Stenersen,Sigve Team Stenersen 11:46 +03:21
  Taraldset,Ole Jacob GexCon AS. 11:46 +03:21
  Thorvik,Arne BKK BIL 11:46 +03:21
  Rød,Odd Magne Bergen Group 11:46 +03:21
  Hjartåker Åstveit,Helge Vestsiden Il 11:46 +03:21
  Tharaldsen,Benjamin - 11:46 +03:21
312 Jacobsen,Marius gaassand Varegg IL 11:47 +03:22
  Lauvås,Audun BKK BIL 11:47 +03:22
  Knudsen,Magne Lokøen Odfjell Drilling 11:47 +03:22
  Bater,Thomas Fram Skatval 11:47 +03:22
  Askildsen,Thomas Team Proffen 11:47 +03:22
317 Furnes,Ståle Hordaveg 11:48 +03:23
  Ulvang,Bjørn Tryg Forsikring 11:48 +03:23
  Vagstad,Frank Brady Energy 11:48 +03:23
  Kulild,Kristian Samnanger IL 11:48 +03:23
321 Lohne,Rolf IKM Valves 11:49 +03:24
  Nilsen,Stein Ask 11:49 +03:24
  Hansen,Rune CSC B.I.L. 11:49 +03:24
  Ingvaldsen,Ørjan Varegg IL 11:49 +03:24
  helge,tjelmeland Hordaveg 11:49 +03:24
  Arnesen,Sondre N. Norwegian Hull Club 11:49 +03:24
  Haga,Eirik Spangelo NORE NESET 11:49 +03:24
  Hatlebrekke,Martin Avinor 11:49 +03:24
  Follesøy,Stig Aibel AS 11:49 +03:24
  Bysheim,Johannes Mjøsdalen 11:49 +03:24
331 Lund,Carl Eilert Macody Varegg IL 11:50 +03:25
  Midtsæter,Henrik Lovstafetten Bergen 11:50 +03:25
  Thorbjørnsen,Preben Milde Konkurransetilsynet 11:50 +03:25
  Osen,Arild FHI Bergen 11:50 +03:25
  Solberg,Tord Eirik Ask 11:50 +03:25
  Nyberg,Øyvind Smørbukkene 11:50 +03:25
  Eidnes,Knut Aibel AS 11:50 +03:25
  Hordnes,Knut Betanien 11:50 +03:25
  Kvamme,Geir DNB 11:50 +03:25
  Søyland,Thor-Andre Fana 11:50 +03:25
341 Vikenes,Thomas Laco 11:51 +03:26
  Roaldsand,Simon Varegg IL 11:51 +03:26
343 Nilsen,Dag Henry Vaksdal IL 11:52 +03:27
  Pesch,Lars GexCon AS. 11:52 +03:27
  Risøy,Endre Team Nese/Risøy 11:52 +03:27
  Heimdal Espe,Idar Odfjell Drilling 11:52 +03:27
  Tysseland,Svein Tore Samnanger IL 11:52 +03:27
  Raadal-Simonsen,Fredrik Fana Fotball 11:52 +03:27
  Massimo,Marius Wettersteiner 11:52 +03:27
  Bater,Pål Fram Skatval 11:52 +03:27
  Torvik,Einride Noteam 11:52 +03:27
352 Hansen,Hågen Wikborg Rein & Co 11:53 +03:28
  Øygard,Kjell Jølster IL 11:53 +03:28
  Mjelde,Eirik Chr KKG 11:53 +03:28
  Steinnes,Martin Per Indredavik (BFG-Fana) 11:53 +03:28
356 Frantzen,Øyvind Kalandseid IL 11:54 +03:29
  Sølberg,Ole Johnny Cowi 11:54 +03:29
358 Opstad,Rune Statoil Bergen BIL 11:55 +03:30
  Ringheim,Øystein Memira 11:55 +03:30
  Sjursæther,Arne Handelsbanken 11:55 +03:30
  Johannessen,Carl-Emil NHHI Tennis 11:55 +03:30
  Landøy,Jan Ove Bergen Politi IL 11:55 +03:30
363 Pedersen,Robert Fossmark Wikborg Rein & Co 11:56 +03:31
  Lium,Simen Smeby Wikborg Rein & Co 11:56 +03:31
  Røyrøy,Anders Statoil Bergen BIL 11:56 +03:31
366 Jacobsson,Jesper Statoil Bergen BIL 11:57 +03:32
  Brendsdal,Jan-Egil DNB 11:57 +03:32
  Hjelle,Mads Delfi Data Bil 11:57 +03:32
369 Bjune,Jon Vegar Statoil Bergen BIL 11:58 +03:33
  Minde,Rune BF BIL 11:58 +03:33
  Storaker,Jan Erik Reno Il 11:58 +03:33
  Fosse,Eskil Varegg IL 11:58 +03:33
  Bentdal,Fredrik Securitas BiL 11:58 +03:33
  Laffers,Lukas NHH SAM 11:58 +03:33
375 Yndestad,Stian Aktiv Eiendomsmegling 11:59 +03:34
  Kvam,Rune Gullfjell IL 11:59 +03:34
  Bruvik,Jon Sigurd Fana IL 11:59 +03:34
  Roald,Håkon EVRY AS 11:59 +03:34
379 Braathen,Christian Sparebanken Vest 12:00 +03:35
  Haugen,Lars Noteam 12:00 +03:35
  Askeland,Rune BKK BIL 12:00 +03:35
  Torstein,Kjerpeset Trio 12:00 +03:35
  Rimestad,Fabian Filip Skandiabanken 12:00 +03:35
  Grande,Torbjørn Austbø Cowi 12:00 +03:35
385 Strømsnes,Sigve Fagerli BKK BIL 12:01 +03:36
386 Mossestad,Freddy Jæger 12:02 +03:37
  Åsebø,Gaute Fana IL Skøyter 12:02 +03:37
  Knutsen,thomas Godt Brød 12:02 +03:37
  Hefte,Stein Kjetil CK Henie 12:02 +03:37
  Vestbøstad,Håkon Aker Solutions (ABS Stord) 12:02 +03:37
  Eriksen,Jahn Brusdal Norengros K J Brusdal A/s 12:02 +03:37
  Teige,Roar Noteam 12:02 +03:37
393 Sørli,Egil Statoil Bergen BIL 12:03 +03:38
  Hjermann,Magnus Aaberge Sparebanken Vest 12:03 +03:38
  Grande,Bjørn Vidar Aker Solutions BIL 12:03 +03:38
  Frantzen,Daniel BKK BIL 12:03 +03:38
  Rasmussen,Thomas Handelsbanken 12:03 +03:38
  Vestbøstad,Simon Aker Solutions (ABS Stord) 12:03 +03:38
  Kaland,Jim Cowi 12:03 +03:38
400 Svardal,Stig Jarle Sweco 12:04 +03:39
  Eide,Iver Eidsfossen Sykkel 12:04 +03:39
402 Fauske,Geir Tryg Forsikring 12:05 +03:40
  Knudsen,Arne Wilhelm Vestbotjenester AS 12:05 +03:40
  Eik,Jan Roald Odfjell Drilling 12:05 +03:40
  Tombre,Ove Asko 12:05 +03:40
  Tvilde,Tore Voss Friidrett 12:05 +03:40
407 Mjelde,Geir Ove Samnanger IL 12:06 +03:41
  Pettersen,Torstein Klokk KPMG 12:06 +03:41
409 Svalland Aas,Ørjan Varegg IL 12:07 +03:42
  Rokne,Robert Asplan Viak AS 12:07 +03:42
  Hagen,Torbjørn Noteam 12:07 +03:42
  erlandsen,lars Rådgivende Biologer 12:07 +03:42
  Martinsen,Trond Einar Sweco 12:07 +03:42
414 Amundsen,Jacob Birkeland Meyer TV 2 Sporty 12:08 +03:43
  Tveiten,Per Øyvind Fana 12:08 +03:43
  Leversund,Geir Tore Eikefjord IL 12:08 +03:43
417 Øie,Roy Kenneth Kroppsknøarlauget 12:09 +03:44
  Heimseter,Helge Eikefjord IL 12:09 +03:44
  Rykkje,Kristian Fana IL Orientering 12:09 +03:44
  Dame,Claus Rangi Viking T & IF 12:09 +03:44
  Schau,Martin Nubben FK 12:09 +03:44
  Kirkeli,Frode Aker Solutions BIL 12:09 +03:44
423 Breidvik,Aleander TV 2 Sporty 12:10 +03:45
  Irgens,Christian Asplan Viak AS 12:10 +03:45
  Lerøy,Knut Hallvard Hallvard Lerøy A/S 12:10 +03:45
  Stenbakk,Terje Nfoto.no 12:10 +03:45
  Hvidsten,Thor Advokatfirmaet Harris 12:10 +03:45
428 Tonning,Gullak Hydro Høyanger B I L 12:11 +03:46
  Fjellbo,Marius Michelsen TV 2 Sporty 12:11 +03:46
  Kvarven,Aleander Stord Sykleklubb 12:11 +03:46
431 Jensen,Tom Erik Varegg IL 12:12 +03:47
  Myrum,Craig - 12:12 +03:47
  Kjetil,Lunde PWC 12:12 +03:47
  Årdal,Bjørn Team Moses 12:12 +03:47
  Olsen,Kjell M. B. - 12:12 +03:47
  Sellevoll,Børge Nordhordland BK 12:12 +03:47
  Espen,Lofthus Multiconsult BIL 12:12 +03:47
  Fossmark,Asbjørn Samnanger IL 12:12 +03:47
439 Davidsen,Mathias TV 2 Sporty 12:13 +03:48
  Lea,Pål KKG 12:13 +03:48
  Mohn,Heine Knowit 12:13 +03:48
  Winterthun,Cato BKK BIL 12:13 +03:48
  Skeie,Paul StormGeo 12:13 +03:48
444 Hammersland,Rune Hald 12:14 +03:49
  Stalheim,Kristian Åsane Cykle Klubb 12:14 +03:49
  Brekke,Svein Viking T & IF 12:14 +03:49
  Storås Fromreide,Erik Per Indredavik (BFG-Fana) 12:14 +03:49
448 Hadler-Olsen,Sigurd Noteam 12:15 +03:50
  Myklebust,Johannes ABB 12:15 +03:50
  Hopsdal,Leif Erik Fyllingen IL Sykkel 12:15 +03:50
  Knut Jonas,Fevang Noteam 12:15 +03:50
  Stokke,Atle DNV 12:15 +03:50
453 Sætersdal,Rasmus Viking T & IF 12:16 +03:51
  Hansen,Roar Inge StormGeo 12:16 +03:51
  Tharaldsen,Per Joachim - 12:16 +03:51
  Claussen,Espen Team Claussen/IL JUTUL 12:16 +03:51
  Nilsen,Andres Fjordheim Kristiansand Idrettsforening 12:16 +03:51
  Myklebust Ness,Mattias Godt Brød 12:16 +03:51
  Østensen,Gard Kråkenes IL 12:16 +03:51
  Steene,Trond - 12:16 +03:51
461 Grønnestad,Dag Varegg IL 12:17 +03:52
  Larsen,Bjørn Christian Sprek og Blid 12:17 +03:52
  Finne,Helge Voss IL 12:17 +03:52
  Bratlie,Andreas Sweco 12:17 +03:52
  Karlsen,Geir Karl it's learning BIL 12:17 +03:52
  Shultz,Martin - 12:17 +03:52
  Krokeide,Torbjørn Krokeide 12:17 +03:52
  Høgheim,Victor Bergens Turnforening 12:17 +03:52
469 Can,Sezgin vannkanten muskelterapi 12:18 +03:53
  Ljøstad Nilsen,Mads Bergen Triathlon Club 12:18 +03:53
  Grieg,Per-Christian Grieg Team 12:18 +03:53
  Moberg,Bjarte Columbus IT 12:18 +03:53
  Vindheim,Ivan Marine Harvest 12:18 +03:53
  Hestad,Åsmund - 12:18 +03:53
  Thor Christian,Havsgård - 12:18 +03:53
  Hauan,Christian Eskeland Det norske oljeselskap ASA 12:18 +03:53
477 Karlsen,Tor Statoil Bergen BIL 12:19 +03:54
  Osa,Bjarte - 12:19 +03:54
  Fossmark,Morten Aadland AKS-77 12:19 +03:54
  Berg,Øyvind G Team Leiro 12:19 +03:54
  Boge,August Aase Noteam 12:19 +03:54
  Boge,Edvard Aase Noteam 12:19 +03:54
483 Hellen,Brage Rådgivende Biologer 12:20 +03:55
  Skjerven,Christen Bergen Triathlon Club 12:20 +03:55
  Småbrekke,Jan Eirik Sweco 12:20 +03:55
  Ordemann,Cato Andre - 12:20 +03:55
  Aasen,Aage Førde CK 12:20 +03:55
488 Stadheim,Einar Vik Il 12:21 +03:56
  Meyer,Robert CSC B.I.L. 12:21 +03:56
  Koch,Roger ABB 12:21 +03:56
  Ressem,Ole Jostein Telenor/Telesport Bergen 12:21 +03:56
  Eikner,Sigurd Fana IL Orientering 12:21 +03:56
  Lynas,Matthew KPMG 12:21 +03:56
  Klevstrand,Simen M. Wikborg Rein & Co 12:21 +03:56
  Seliussen,Andre Fana IL 12:21 +03:56
  Boge,Lars Fellseskjøpet Agri 12:21 +03:56
  Boge,Erik Fellseskjøpet Agri 12:21 +03:56
498 Molland,Leif AKS-77 12:22 +03:57
  Kalberg,Ingvar Statoil Bergen BIL 12:22 +03:57
  Skjelvan,Ketil Ola Varegg IL 12:22 +03:57
  Nilssen,Frank Per Indredavik (BFG-Fana) 12:22 +03:57
  Sellevold,Øystein Wikborg Rein & Co 12:22 +03:57
  Vaktskjold,Mats Nordnes Friidrett 12:22 +03:57
504 Ullevoldsæter,Bjørn Vaksdal IL 12:23 +03:58
  Weiseth,Tage Unneland Norengros K J Brusdal A/s 12:23 +03:58
  Vaktskjold,Arild Nordnes Il 12:23 +03:58