Torbjoern_Ludvigsen_Tveitafjellet_Opp_2014_loeyperekord_IMG_5099.jpg
Det var fine og tørre løyper i årets Tveitafjellet Opp. Det benyttet Torbjørn Ludvigsen seg av til å sette løyperekord. Han slo den gamle rekorden med hele 26 sekunder, den tilhørte selveste Jon Tvedt og var fra 2008. Oppladningen til Ludvigsen var å løpe inn til andreplass i Fløyen Opp dagen før.  Rekorden lyder nå på 21:38 På andreplass kom Henrik Angersmund, Varegg IL 24,10 og på tredje Sondre Øvre-Helland  T.I.F. Viking 24,15.

136 deltakere og resultater klassevis og totalt finner du her.

Hilde_Aasheim_Oystein_Hanstveit.jpg
Også Hilde Åsheim, Osterøy IL vant med god margin. 27:07 var over fem minutter foran Hanne Liland, Varegg IL 32:21 På tredje kom tvillingene Emma og Anna Hanstveit som løp på 32:45. Tvillingene er bare 10 år gamle og dette skrev Hanne Liland om møtet med jentene i motbakkeløpet på Vareggs hjemmeside:
"Hanne selv hadde den spesielle opplevelsen å bli jaget av to pittesmå jenter. Hun tok de igjen halvveis, og trodde de ville trøtne etterhvert, men neida, de holdt hele veien. Hanne måtte løpe for livet for å holde de to bak seg. Til slutt var marginen ca 20 sekunder i favør Hanne. Trusselen fra tvillingene førte til at Vareggs mest aktive løper perset med 2.15 minutter."

premievinnere_IMG_5190.jpgPremiepallen for jentene og gutta.