Det vil bli et meget spesielt løp.

Løpet vil rett og slett bli arrangert på danskebåten, Stena Saga. Jeg har i hele 2010 jobbet med detaljene for å få dette til. Løpet vil gå av stabelen 9.juni. Det vil bli mulighet for å løpe maraton, 6 og 12 timer i tillegg til 100 km. Løpet vil bli arrangert utendørs på øverste dekk og løypa er oppmålt til 140 m.

 
Deltagelse vil koste 500 kr for alle distanser, ferjetur tilbake naturligvis inkludert. Det er anledning til å ha med seg en ledsager som reiser gratis. Barn under ti år reiser også gratis på løpecruiset.
 
Det vil bli servert buffet fra båtens kjøkken helt fra start. I tillegg blir det naturligvis satt fram tradisjonellt ultrasnacks.
 
Vi har og vært så heldige å få Ole Ivars til å underholde  ute på dekk så danskebåtstemningen er sikret.
 
Deltagelsen er på grunn av plassmangel begrenset til 40 deltakere, så her gjelder det å melde seg på raskt. Først til mølla.
 
Påmelding til einar.cyvin@kondis.no, kontonr.:3785.102540
 
 
Tre løpere er allerede spesialinvitert og har takket ja. Det er Bjørn Tore Kronen Taranger (norgesrekordholder), Gjermund Sørstad (tidligere norgesrekordholder) og norgesrekordholder på 24-timers, Jon Harald Berge. Dette vil bli en skikkelig duell. Den som vinner vil besitte verdensrekord på 12-timersløp til sjøs.
 
 
 
 
 
 
Bjoern_Tore_Kronen_Taranger 2D5J3856
Bjørn Tore Kronen Taranger
Jon_Harald_Berge_Aarets_ultraloeper
Jon Harald Berge
42_soerstad_inn_MG_0635
Gjermund Sørstad
Topp_oleivars
Ole Ivars