Det ble en varm, men fin opplevelse i sola for de 35 (25 menn og 10 kvinner) som stilte til start i det uhøytidelige, sosiale og trivelige Handyman-løpet onsdag ettermiddag. Det 10 km lange løpet går i naturskjønne omgivelser på skogsveier i Fredrikstadmarka. Løypa er kupert og har et par skikkkelig krevende og lange bakker på siste halvdel av runden. Temperaturen lå på 25 grader, og bakkene kunne nok derfor føles ekstra lange i varmen.

Eva Slørdahl Conradi tok en solid seier blant kvinnene med den sterke tiden 41:36. Nærmest henne fulgte Thea Mathisen på 43:29. Grid Skogen løp inn til 3. plass med 47:31.

Blant mennene måtte fjorårsvinner Lasse Lieberknecht se seg slått av Bjørn Johannessen som i fjor kom på 3. plass. De kom i mål på henholdsvis 37:40 og 38:16. Deretter fulgte Lars Krogsrud på 3. plass med 40:10.

Resultater nederst på siden

Reportasje fra fjorårets Handyman-løp

Arrangørens hjemmeside

Det var varmt i Fredrikstadmarka i år. Løperne søkte inn i skyggen før start. (Foto: Magne Christiansen)

Starten har gått for de 35 deltakerne i Handyman-løpet. Tom Sognlien legger seg som vanlig ut i tet fra start. (Foto: Magne Christiansen)

Bjørn Johannessen vant årets Handyman-løp på 37:40. (Foto: Magne Christiansen)

Ikke langt bak fulgte fjorårsvinner Lasse Lieberknecht på 2. plass med 38:16. (Foto: Bjørn Johannessen)

Lars Krogsrud ble nummer tre på 40:10. (Foto: Bjørn Johannessen)

Eva Slørdahl Conradi ble beste kvinne med solide 41:36. (Foto: Bjørn Johannessen)

På 2. plass blant kvinnene fulgte Thea Mathisen med 43:29. (Foto: Bjørn Johannessen)

Grid Skogen 3. beste kvinne. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ivar Kummervold. (Foto: Bjørn Johannessen)

Sekretariatet. Her noteres tidene flittig ned etter hvert som løperne ropes i mål. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kai Berg, etterfulgt av Martin Sture. (Foto: Bjørn Johannessen)

Magne Christiansen med full kontroll på ropert og stoppeklokke. (Foto: Bjørn Johannessen)

Hvem vinner? Syklist eller løper? (Foto: Bjørn Johannessen)

Sven Simonsen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Morten Jensen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Eli Aune Karlsen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Godt med en pust i bakken etter løpet. (Foto: Bjørn Johannessen)

Sliten? (Foto: Bjørn Johannessen)