De elektroniske terminlistene til Kondis ligger til enhver tid tilgjengelige på nett og inneholder både løp, sykkel, langrenn og multisport: 

terminlista.kondis.no

I tillegg til terminlistene på nett, utgir Kondis også en bladutgave av terminlistene to ganger i året
  • Vinterterminlista utgis i desember og inneholder i hovedsak skirenn pluss vinteren og vårens mosjonsløp. 
  • Hovedterminlista utgis ved påsketider og inneholder mosjonsløp, sykkelritt og multisport fra våren og ut resten av året. 

Begge bladutgavene av terminlistene produseres på bakgrunn av terminlistene på nett.

Bladutgaven av terminlista for vinteren 2023/24 utgis i forbindelse med desembernummeret av Kondis og skal inneholde konkurranser innen langrenn og løp fram til begynnelsen/midten av mai.

Gratis til utøver og arrangør
Hensikten med terminlistene er todelt. De er ment å hjelpe mosjonister og utøvere til å få oversikt over det som finnes av kondisjonskrevende konkurransetilbud i Norge. Men terminlistene er også ment som et tilbud til arrangørene slik at de får markedsført sine arrangement på best mulig måte og dermed når ut til flest mulig potensielle deltagere. 

Det beste av alt er at det er fullstendig gratis for arrangørene å ha arrangement oppført i terminlistene til Kondis. For utøverne, uansett om du er Kondis-medlem eller ikke, koster det heller ikke noe å benytte de elektroniske utgavene terminlistene. 

Ønsker du derimot å være medlem av Kondis og motta bladutgaven av terminlista og støtte oss i arbeidet vi gjør, så kan du melde deg inn HER

For at terminlistene skal blir så korrekte som mulig, må arrangørene selv legge inn sine egne arrangement. Arrangøren er de som sitter inne med mest kunnskap om arrangementet, og med nærmere 3000 arrangement totalt i terminlistene har Kondis dessverre heller ikke kapasitet nok til å legge inn alt. 

Legg inn arrangementet nå
Når vi nå går mot vinteren er vi samtidig inne i perioden hvor det er viktig å legge inn vinteren og vårens arrangement innen både turrenn på ski og mosjonsløp. Om dere som er arrangører ikke har gjort det allerede, så legg arrangementet inn i terminlista allerede i dag. Har dere dato klar, så legg inn. Øvrig info om arrangementet kan alltid føyes til eller endres senere.

Er du som arrangør ikke allerede registrert med brukertilgang, så send en mail til terminlista@kondis.no. Husk samtidig å oppgi hvilket arrangement og hvilken arrangør det gjelder. 

Framgangsmåte for innlogging terminlista 
a) I terminlista.kondis.no trykker du på "Mine arrangement" øverst i høyre hjørne (eller direkte link: https://terminlista.kondis.no/login). 
b) Du får da opp et felt der du skriver inn e-post-adressen som du er registrert med brukertilgang. Trykk "logg inn". 
c) Det vil automatisk bli sendt en mail til denne e-post-adressen med en link du kan trykke på (om e-posten ikke dukker opp, så sjekk om den har havnet som reklame eller søppelpost). 
d) Ved å trykke på linken i e-posten blir du logget direkte inn i terminlista (altså ingen passord som må huskes). 
e) Etter innlogging får du opp arrangementene som er tilknyttet den arrangøren du har tilgang til.
f) Til høyre for løpene finner du et valg for "Kopier" slik at du kan kopiere løpene over til neste års terminliste og sette arrangementsdatoen for neste år. 

Det er mulig å legge inn flere brukere (e-post-adresser) med tilgang til samme arrangør/arrangement. 

Send en mail til terminlista@kondis.no om du har spørsmål. 

Ha en flott vinter!