Kjell Johannessen ble historisk som den første og foreløpig eneste som har løpt "5 løp på 5 dager på rad i en og samme by i Norge" . Som Kondis hadde utlovet ble det en premie til den som gjennomførte en slik bragd.  Kjell tar her i mot boka FØDT TIL Å LØPE  av SRMs initiativtaker Heming Leira.

Når arrangørene av Sognsvann Rundt Medsols utroper løypa rundt Sognsvann til å være landets mest brukte treningsløype er det nok ingen som tør si imot det. En dag i året har også løypa besøk av de raskeste løperne ikke bare i Norge, men i hele verden. Opp gjennom alle år har løperne som deltar i Bislett Games brukt løypa rundt Sognsvann til en lett liten treningstur rundt Sognsvann før stevnet. Slik også i går. 


Fotograf:  Stian S. Møller

Men det var raske norske ben også oppe på Sognsvann. Vinner av Sentrumsløpet Veronika Blom løp (veldig kontrollert så det ut til) 3 runder på 37:11, det førte henne opp på 4.plass på adelskalenderen på 3 runder.


Vinnere på Sognsvann Rundt Medsols løp nr. 325

  Menn       Kvinner      
1 runde Jon Per Nygaard Ren-Eng  10.15 Ida Marie Dahl  Ringkollen SK 12.01
2 runder Mathias  Nipen  Tyrving 22.28 Gro Jordalen Privat 25.41
3 runder Anders  Nordberg Slevik IL 33.47 Veronika Blom   Vidar 37.11
4 runder Harald Solhaug Næss Vidar 44.54 Solgunn Marita  Tverfjell Privat 59.23
5 runder Bjørn Ivar Nilsen Nordea 57.24 ingen deltok . .  
                 


ALLE  RESULTATER   Se flere bilder fra onsdagens løpsevenement på SRM sin hjemmeside.


 Aktiv mot kreft var på besøk med egen stand og masse folk denne onsdagen.                           Fotograf:  Stian S. Møller