Det var også veldig varmt i dagens motbakkeløp med 25 grader ved start, men med litt lavere temperatur når en beveget seg oppover i høyden. Vinden var fraværende med en liten trekk langs topp-partiet. Løypa var tørr og fin.

Godøy IL var arrangør av motbakkeløpet og løpet var en del av Møre fjell- og motbakkecup som i 2024 består av 12 løp i Møre og Romsdal. Storhornet 497 er her nummer to i rekken.

Arne Nygaard, Molde var raskeste mann til toppen og fikk tiden 28.05. På andre plass kom Bjørnar Skjeflo Unhjem, Isfjorden IL med tiden 28.24. Nummer tre blei Mats Nesset Busæt, Apalvika SK på 29.00.

Kvinneklassen blei vunnet av Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF på tiden 29.52. Nummer to blei Helene Birkeli, Fana IL på tiden 30.53. På tredjeplass kom Ida Brakstad Orset, Romsdal Randoneeklubb med tiden 33.07.

Flere Bilder

Resultater

Arne_NygaardArne Nygaard vinner 2024-utgaven av Storehornet 497.

Bjørnar_Skjeflo_UnhjemBjørnar Skjeflo Unhjem blir nest beste herreløper og beste gutt under 20 år.

Mats_Nesset_BusætMats Nesset Busæt blir nummer tre.

Ingeborg_Synstnes_HoleIngeborg Synstnes Hole vant Åndalsnesløpet i går. I dag var hun igjen beste kvinne i Storehornet 497 på Godøya.

Helene_BirkeliHelene Birkeli blir nest beste kvinne.

Ida_Brakstad_OrsetIda Brakstad Orset sprang også Åndalsnesløpet i går. I dag blei det tredjeplass, en plass opp fra i går.

Utsikt_toppenUtsikt fra toppen mot Ålesund.

MaalomraadetFra målområdet.