Det var DNB BIL i samarbeid med Bergens Turnforening som arrangerte det første bedriftsløpet i årets sesong. Lett regnvær og litt kjølig vær forhindret ikke de mange orienteringsentusiastene i Bergen fra å ta frem kompasset og delta på onsdagsløp.

Det var denne gangen lagt opp som et gateløp der postene lå i området rundt Sletten Senter og Bergenshallen, man kan si det var en forsiktig begynnelse på en sesong som ellers kun vil foregå i terrenget.

Løperne fikk en god del asfaltunderlag, men også turer ut i park og marker med bløtt og vått underlag. 

I den lengste løypen på 3,9 km ble vinnertiden 20:04, vunnet av Markus Kjærner-Semb, så det ble holdt høy fart til o-løp å være.

Resultatliste fra bedriftsløp 6. april

DSC00452_640.jpg

Stine Bjørkevoll stempler inn på nest siste post i den lengste løypen. Det var ikke så mange av kvinnene som hadde valgt det lengste alternativet.

DSC00434_640.jpgOle Lauvskar fra DNB BIL styrte tidtaking og resultatservice.

DSC00440_640.jpg

Det var tilløp til kø ved målområdet, som var plassert mellom Turnhallen og den nye tennishallen på Slettebakken.

DSC00431_640.jpg

Eva Krzywinski fra Bergen Turnforening leier ut brikker til de løperne som ikke har sin egen. Det brukes elektroniske brikker for å registrere seg på postene.

DSC00441_640.jpgLøpsleder Astri Hole representerer både DNB BIL og Bergen Turnforening. Hun var godt fornøyd med både arrangement og deltakelse: - Men været kunne vi jo ikke gjøre noe med.

DSC00444_640.jpg

Kjetil Døskeland fra Statoil BIL løper inn til en 3. plass i sin aldersklasse.