Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lufta inne i høydeteltet har et oksygennivå tilsvarende det en finner på 2400 meters høyde. (Foto: Tore Sandberg)
Cato Thunes

Lufta inne i høydeteltet har et oksygennivå tilsvarende det en finner på 2400 meters høyde. (Foto: Tore Sandberg)

Cato Thunes – høydeopphold for en ikke-olympier

Jeg er ingen olympier, men en over gjennomsnittet interessert maratonentusiast. I mange år har jeg spist, sovet og trent som en supermosjonist. Det er rett og slett ikke så mange flere «skruer» igjen å stramme på for å bli en raskere løper. Men hva med et høydeopphold – det har jeg aldri testet. Kanskje kan det ha en effekt, men hvordan skal en veteran argumentere for at det er legitimt?
Publisert | Oppdatert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Er du ikke medlem?
Få digital tilgang for kun 10 kroner.

Bli medlem her! Allerede medlem? Logg inn her


Når du melder deg inn i Kondis, kan du velge mellom å tegne løpende månedlig medlemskap, medlemskap ut 2024 eller ut 2025. Velger du det siste inkluderer dette også et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner.

Logg inn som Kondismedlem:

Velg hvordan du vil logge inn. Har du fått ditt medlemsnummer kan du logge inn med medlemsnummeret og ditt postnummer: Har du ikke mottatt medlemsnummer enda? Logg inn med din ConnectID-bruker.

Om Cato Thunes og Livsløpet

Cato-Thunes-portrett-foto-privat.jpg
Cato Thunes er i tillegg til å være sogneprest grunnlegger av Livsløpet. Filosofien Livsløpet springer ut av er de praksiserfaringer som Cato har gjort i møte med mennesker livet har gått i stykker for. Livsløpet er en betegnelse som viser til tilværelsens ulike faser fra fødsel til død. Livsløpstenkningen vil kunne gi deg hjelp til å gjenvinne fotfeste i livet. (Foto: privat)