Søndag 17. november arrangeres NM i maraton for seniorer og veteraner sannsynligvis senere på året enn noen gang tidligere i maraton-NMs historie. Mesterskapet er altså lagt inn i Jessheim Vintermaraton. Det blir også en flott sesongavslutning for mange mosjonister som ikke jakter NM-plasseringer, så her blir det en fin miks med løpere i ulik fart.

Ull/Kisa IL inviterer til Jessheim Vintermaraton for 30. gang søndag 17. november. Løypa er nå litt korrigert etter at diverse anleggsarbeider er fullført. Det betyr færre skarpe svinger og man unngår møtende løpere ut/inn fra arenaen på Jessheim friidrettsstadion. Løypa er ikke paddeflat, men rask og lettløpt i bynære omgivelser. Det løpes fire runder på helmaraton og to runder på maraton. Vanligvis er det snøfritt på Jessheim Vintermaraton, men det er ikke umulig at vi for første gang kan få et NM i maraton som arrangeres på "vinterføre".

Jessheim Vintermaraton er et Kondis kvalitetsløp. Løypa er kontrollmålt og det er full klasseinndeling på både hel- og halvmaraton. De som løper for klubb tilsluttet NFIF blir automatisk registrert som NM-deltagere. Det er gode garderobeforhold og grei adkomst både kollektivt og med egen bil.

Se hele INNBYDELSEN (pdf 1MB)

PÅMELDING

STARTLISTE 91 påmeldte per 24. oktober

Løpets hjemmeside

Kondisomtale fra fjorårets løp: Hafsås og Lerkerød vant vintermaraton

Løypekart:
Endelig_loypekart2_2013.jpg