Fokus Bank Oslo Maraton

Samlesider, Oslo Maraton


Det er i skrivende stund 7 måneder til Fokus Bank Oslo maraton. Det betyr at det snart er på tide å sette seg et mål for sesongen 2012. Og hvorfor ikke velge Oslo maraton?
Mulighetene er flere : du kan løpe 3,10,21 eller 42 km. Og som Kondis medlem får du nå altså rabatt på påmeldingen. Har du som medlem - allerede meldt deg på? Ingen skade skjedd, vi ordner det med en liten gave på startnummerutdelingen i september. Og er du ikke medlem - så slår du raskt 2 fluer i et smekk.

Kondis er i år 50 år - dette skal også markeres gjennom årets Oslo maraton. Og siden Kondis opprinnelig het Den Norske Maratonklubben - blir fokuset maraton. Maraton skal gjøres til noe alle kan gjøre. Og tid er ikke viktig. Ikke viktig i den forstand at du må trene som en helt i 7 måneder, grue deg i 7 måneder - og kanskje ikke komme til start.

Kondis tilbyr i år en egen pulje - KONDIS-pulja !


Bildet viser Tom Rune Berthelsen som fartsholder for 5 timer puljen i 2011. Ganske få rundt han...
FOTO : Bjørn Hytjanstorp


KONDIS-PULJA
Som bildet over viser så var det ikke mange i den puljen. i år skal det bli noe helt annet. 5timers puljen / Kondispulja er for deg som :

- gjerne vil løpe, men uten tidspresset
- vil ha det gøy lengre
- ikke opptatt av tid, men mestring
- vil prøve noe annet
- vil se Oslo og samtidig få mosjon

Kan du svare JA - på 1 eller flere spørsmål her? Så meld deg på maraton distansen. Skriv samtidig opp tiden 5 timer, heng det på veggen og start treningen.
Lekeleder og tour guide blir Kondis president Tim Bennett. Målet er ubeskjedent nok å få til den største pulja  av alle puljer. Sammen er vi go'e og sammen er vi dynamitt.
Og vet du om flere som har snakket om å prøve noe slikt ? Ikke nøl - gi beskjed og kom i gang.

På Kondis sin Facebookside - kan du på veggen skrive : JA JEG VIL!!  


Kondis-presidenten fra fjorårets Oslo Maraton.
FOTO : Kjell Vigestad

"Tough time don't last, but tough people do"
A.C. Green

AND THE SKY IS THE LIMIT

FOTO : Kjell Vigestad