Med 3 arrangementer ved Fossum klubbhus søndag 17.oktober var det duket for folkefest nord i Bærum. Terrenget var iset og solen varmet i ryggen. Dvs perfekte forhold både for de unge i Mærradilten og de fra 12 år og opp i Mærraskallen.

 
Løpet har blitt arrangert i flere år av Fossum IF. Mærraskallen er på 14 km skogsterreng og Mærradilten følger lysløypetraseen på 5 km.
 
Det var supre forhold med frost på myren. Artig løype med mye sti opp til løypens høyeste punkt. Over en myr, litt mer sti og en raskt avslutning med ca. 5 km grus ned igjen til Fossum.
 
Mads Ek Strøm kom først i mål på 1:03:25, tett etterfulgt av Åsmund Treu Røe på 1:03:29.
De tre raskeste jentene var:  Kathrine Harsem Fossum IF  1:15:31 , Tiril Eckhoff Fossum IF  1:16:32 og Hanne Lotte Moen Tåsen il   1:19:14 
 
I mål fikk løperne en bøff med navnet på løpet, en god formidling av løpet til neste år. Foreldrene på Fossum hadde stelt med bakst og drev både kantinen i klubbhuset og stod parkeringsvakt. Dermed kunne løperne kose seg med både grillmat, drikke og kaker etter endt løp. Folkefest var det også ved Østernvann og hele veien til Brunkollen.
 
Takk til arrangør Jørn Røkaas og alle andre som bidro til å gjøre dette til en fin folkefest!
 
Maerraskallen_2010_resultater.pdf
Resultater 2004-2009

Bilder og tekst:  Siren Tjøtta og  Kristine Stenvold
Mads_Ek_Stroem_AAsmund_Treu_Roee_640x480

Mads Ek Strøm og Åsmund Treu Rø var de to raskeste gutta

Maerradilten_Start

Start Mærradilten

Maerraskallen_i_Skauen

I skauen

Kristine_Stenvold_Hege_Bang

Kristine Stenvold og Hege Bang