Flømyrløpet er 5,3 km lang - et realt skogsløp over myr, sump, skogsstier og litt vei. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordseterveien ca. 1 km ovenfor Birkebeineren skistadion. Flømyrløpet er det sjuende løpet i Sørdalskarusellen og arrangeres av DnB i samarbeid med Litrim. Neste løp i Sørdalskarusellen er Vegmuseumsløpet som går onsdag 24. august.

Resultatene

Raskeste kvinneløper, Marit Østvang fra Vingelen er innbitt konsentrert der hun passerer ett av flere gjørmehull i løypa.

Løpets vinner Hans-Inge Klette i flott driv gjennom et til dels krevende terreng i Flømyrløpet.

Nina Svamo (42) vant klasse K 30-39 år. Her ligger hun foran Marita Klevmoen (22) som ble nr. 2 i K 16-29 år, Guro Strand Rønnestad (36) som ble nr. 3 i K 30-39 år og Marcus Midtenget i M 16-29 år.

Hege Skari løp nok en gang et meget sterkt løp og ble vinner av K 40-49 år og nest raskeste kvinne totalt.

Simen Næss Berge fra Lillehammer (28) ble vinner av M 16-29 år.

Sigrid Jøranli Sundgaard fra Søre Ål Il ble vinner av yngste jenteklasse K 0-16 år. Her i et flott driv rett før mål.

Superveteranene Svein Larsen (nr. 88) og Åge Ludvigsen (nr. 89) deltar begge i klasse M70+. Begge er hyppige deltakere i Sørdalskarusellen. Her diskuteres sikkert løpstaktikk under oppvarmingen før løpet.

Allsidige Berit Høivik ble nok en gang vinner av K 60-69 år.

Flømyrløpet går i frodig og variert natur med blåbærlyngen tett innpå.

Her passerer Pål Aril Olsen (51) i M 30-39, Anne Gunn Kraabøl (56) som ble nr. 3 i K 40-49 år og Dag Amundsen (97) som ble nr. 2 i M 60-69 år.

Real spurtduell mot mål mellom øyværinger. Heine Steinar Sandvoll i M 0-15 år måtte se seg slått av de de eldre deltakerne Linda Jeanette Berger (126) i K 30-39 og Rune Hagen (64) i M 40-49 år.