Solo_tetduoen_etter_900m_IMG_0025.jpg
Fra fjorårets Solo opp og ned i Holmenkollstafetten. Runar Gilberg har fanget inn teten etter 900 m.
Til venstre: Stian Håkonsen, Ringerike Brann og Redning holdt teten helt inn til mål og vant. 


Dessverre blir det ikke noen mulighet til å løpe årets Holmenkollstafett alene slik det har vært mulig de siste årene. Dette har vært et populært tilbud for de som ikke har hatt noe lag å løpe for og som liker en god utfordring som Holmenkollstafett-traséen er med sine kraftige oppover- og nedoverbakker. Som løper er det ikke et løp hvor det er tettere med tilskuere langs løypa enn det er i nettopp Holmenkollstafetten.

Dette skriver arrangør Tjalve på sin facebookside:

Vi beklager å måtte meddele at klasse H1 i YT Holmenkollstafetten dessverre er avlyst.

Grunnen til avlysningen er kapasitetsproblemer under arrangementet og langs løypetraséen. Vi klarer dessverre ikke skape et godt nok kvalitetsmessig løp for de som ønsker å løpe hele traséen alene.

Som arrangør har vi derfor blitt nødt til å ta et veivalg og det har falt på å ta bort H1-klassen for å kunne utvikle stafetten som konsept videre.

Vi beklager ulempene dette medfører.


For de som ikke får muligheten til å oppleve Holmenkollstafetten gjennom Opp og Ned solo kan kanskje en plass på Kondis sitt Holmenkollstafett-lag være en mulighet.

I fjor kom Kondis litt for sent på banen med å prøve å sette opp et lag. Det meldte seg nok løpere til å dane et lag, men kondis hadde ikke kapasitet til å organisere det hele. I år er vi før ute og lanserte 9. februar at det blir eget Kondis-lag med Tim Bennett i spissen som organisator.

Så har du lyst til å være med på et eget Kondis-lag i Holmenkollstafetten er det bare å melde sin interesse Kondis betaler startkontingenten.

Les kondis sin reportasje fra Holmenkollstafetten i 2015 med hele 86 bilder

Kondis har egen samleside med hundrevis av bilder fra tidligere Holmenkollstafetter

Meld deg på Kondis sitt eget Holmenkollstafettlag her
 

Siste_veksling_mange_A20G2591.jpg
På Kondis sitt stafettlag er det plass til alle! Bli med og løp på lag med Kondis-president Tim Bennett. Foto: Kjell Vigestad