Det var brukbare forhold med enkelte regndråper i lufta i lørdagens løp. I den meget kuperte løypa på en runde av 2692 m var det 13-åringenes og de unges dag. Løpet ble dominert av Sandnes IL sine løpere.

Innbydelse

Jakob Ingebrigtsen imponerte stort da han vant på den sterke tiden 8.31 etter en tett kamp med Jan Erik Wergeland, som har slitt store deler av sommeren med skade. Begge satt ny pers.

13 år gamle Camilla Ziesler sprang for første gang under 10 minutter. Caroline Ziesler var best på to runder, og gjorde et flott comeback da hun presterte 10.22 per runde i gjennomsnitt. Mohammed Dost, også han fra Sandnes IL, vant langløypa på 8076 m på meget respektable 30.42. Kvinneklassens langløype ble vunnet av Kristine Os fra GTI.

Totalt var det 52 fullførende deltakere i Arborettrimmen, som i år arrangeres for 35. gang.

Bilder

Jakob Ingebrigtsen vinner den 2692 m lange løypa i Arborettrimmen. (Begge foto: arrangøren)