Ingressbildet: Kirsti J Skåtøy inn til klar seier i kvinneklassen. Foto: Thomas Hetland.

Den fjerde utgaven av Egersund IK terrengtrim gikk i Kiellandskogen like utenfor sentrum av Egersund. Denne uhøytidelige trimmen samlet nok en gang over 100 løpere. 108 løpere stilte til start i denne forholdsvis flate løypen som var våt og sleip etter mye regn den siste tiden.

Kirsti J Skåtøy vant nok en gang kvinneklassen på suverent vis. Nærmest Skåtøy kom unge Kornelia Herstad som gjorde et fint løp. I herreklassen vant Thomas Hetland foran sin treningskamerat Jon Arne Hoås.

Neste løp i denne karusellen er byløpet i sentrum av Egersund lørdag 13 september.

RESULTATER

De eldste barna har starte på 1km løypa.                             Foto: Ingve Aalbu.

Full konsentrasjon for de aller minste barna.                                       Foto: Thomas Hetland.

Den danske triatleten Troels Ravn inn til 3.plass.                                        Foto: Thomas Hetland.

Marita Aasen er snart ferdig med sitt løp, bak kommer Frank L Pedersen.  Foto: Thomas Hetland.

Are Herstad  med Kjell Åvendal rett bak.                                           Foto: Thomas Hetland.

Thomas Hetland inn til seier i herreklassen.                                                  Foto: Ingve Aalbu.