SE ALLE BILDENE HER I VÅR BILDEDATABASE.

Holmenkollstafetten er reine 17. mai for løpeinteresserte. Denne dagen samles både store og små for å løpe hver sin etappe i stafetten som fordeler seg på 15 etapper over store deler av Oslo. De som ikke løper står langs veien og heier, og barn har utsalg av muffins, vaffler og saft langs løypa. Enkelte steder kan du også få kjøpe tegninger om du vil. 

Åpent for alle

Kondis gikk tidlig ut og annonserte på Kondis.no etter Kondismedlemmer som hadde lyst til å løpe på Kondislaget. Det var ingen krav til verken alder eller kvalifikasjoner. Det eneste vi skulle gjøre var å vise løpeglede og ha det moro. De som hadde lang reisevei ble tilbudt reisestøtte, og snart hadde vi et lag på 15 personer som ville være med. 

Møttes på Kondiskontoret

Vi avtalte å møtes på Kondiskontoret hvor vi fikk utdelt startnummer og T-skjorter med navnene til hele laget påtrykt på ryggen. Deretter dro Solfrid Haugen, som skulle løpe førsteetappen, ned til Bislett og hentet stafettpinnen, mens vi andre dro ut til våre respektive etapper. Etter løpet dro vi til Egon og spiste en bedre middag og var enige om at dette måtte vi gjenta også til neste år, og da klarer vi kanskje å få med enda et lag.

Kondis/Sol Møllenes Haugen
Beviset: Etter en stund kom det snap fra Solfrid Haugen om at hun hadde lyktes med å hente ut stafettpinnen. Nå var det bare å vente til den kom til hver enkelt av oss. Foto: Kristian Hagen.

Kondis/Marianne RøhmeVinderen: Fra Forskningsparken til Vinderen løp visepresident Bodil Brå Alsvik (her i grønn t-skjorte og startnummer 2213 bak) og vekslet med daglig leder Marianne Røhme som tok pinnen med videre til Slemdal. Foto: Marianne Røhme

Kondis/Marianne Røhme
Kondis.no-reporteren: Det var litt moro å skulle dekke Kondisgjengen sitt løp samtidig som en skulle løpe selv. Tilskuerne syntes nok jeg var litt vel selvopptatt som var opptatt av å ta selfier mens jeg løp opp til Slemdal. Foto: meg selv.

Kondis/Marianne Røhme
Gleder seg til monsterbakkene: På Slemdal ventet en svært så løpeglad president Tim Bennett som virkelig så fram til å løpe bakkene opp til Besserud. Foto: Marianne Røhme.

Kondis/Marianne Røhme
Fra Besserud: Oppe på Besserud ventet Signe Selven fra Trondheim på Tim, og brakte pinnen ned til Gressbanen hvor Sigrun Sunde fra Bergen stod og ventet. Foto: Marianne Røhme.

20170513_155814_002_resized (002)2.jpg
12. etappe: Marianne Johansen hadde en kort og hektisk etappe for Kondislaget. Hun løp fra Nordraaks gate til Arno Bergs plass. Foto: Privat.

Lars Henrik Phil.jpg
Flott plassering: Lars Henrik Pihl løp oss inn til en 14. plass av 58 deltakere i klassen da han passerte målstreken inne på Bislett. Foto: Privat.

Les også: Tjalve og Gular troner på toppen i Holmenkollstafetten