UKI-karusellen har ikke like mange deltagere som i glansdagene på 80- og 90-tallet, men er like fullt et stort arrangement med mange hundre deltagere. Nå kan de også boltre seg i nye løyper med utgangspunkt i det nye flotte Jessheim friidrettsstadion.

Tordagens løp gikk i flott kveldsvær med i alt 309 startende. Denne gangen var det 3 km i UKI-karusellen og 2 kilometer i UNG-karusellen på en blanding av terreng- og vegunderlag.

I kvinneklassen vant Karoline Næss fra arrangørklubben (K20 år og yngre) 6 sekunder foran Monica Raaen-Iversen fra Kjelsås (K35-39). Noe spurtoppgjør ble det ikke, siden Monica løp i et tidligere startfelt. Rita Milli fra Nordre Eidsvoll IL (K35-39) kom på en soleklar 3.plass

I herreklassen var det Oppstad ILs Per Erik Monsrud (M21-34) som seiret 9 sekunder foran Ull/Kisa ILs Jørgen Gundersen (M20 år og yngre). Det ble spurtoppgjør om tredjeplassen der unggutten Lars Anders Tenold fra arrangørklubben fikk lurt seg noen centimeter foran Rune Nilsen (M40-44) fra Raumnes & Årnes IL.

Samleside for løp på Romerike 2012
Her finner du link til innbydelse, resultater og reportasjer.
Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike):
2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005

BILDER FRA JESSHEIM 16.AUGUST

Martin Eilertsen i G11-12 spurter mot mål

Oscar Haaning Johnsen lurer på hvem som kommer bak, og det er Hedda Aakre Skartvedt.
Begge løper i 11-12 årsklassen og konkurrerer for Ull/Kisa Il.

Ivar Laake fra Ull/Kisa IL (G11-12) har peilet inn målslusa...

Det er folksomt på friidrettsstadion når det er UKI-karuell,

Oskar Kjos fra Ullensaker Skiklubb fant en fin hvileplass på pallen.

Som far så sønn - begge var raskest i sine respektive klasser.
Gaute Jahren Hoel vant Gutter 10 år.

Sivert Rustad fra Sørumsand IF har oppdaget fotografen.

Spurtoppgjør mellom Ull/Kisa-jentene Amalie Westby Liestøl og Tina Rydningen Lægdheim i J10.

Per Erik Monsrud kommer først inn på 3 kilometer'n - med Jørgen Gundersen noen sekunder bak.

Jørgen vant M 20 år og yngre, men måtte se seg slått av seniorvinneren med 9 sekunder.

Lars Anders tenold ble nummer to i M 20 år og yngre og tredjemann totalt.

Øivind Sveen (M 20 år og yngre)  fra Gjerdrum Langrenn vant spurten mot den dobbelt så gamle Rune Nilsen fra raumnes & Årnes. De fikk samme tid på 4. og 5.plass totalt.

Denne karen har vi sett i mer vinterlige idretter tidligere, men han kan da løpe også.
Kristian Hammer vant M35-39 og var nummer 6 totalt.

Knut Fredrik Rud fra Gjerdrum IL spurter inn til 2.plass i M40-44.
Ved siden av ser vi Sebastian Lunde fra Ullensaker som løpi M 20 år og yngre.

Jon Gulleik Grææ fra Løpsklubben 1814 (i sort) slår Thorbjørn Næss fra Ull/Kisa IL med ett sekund.
De ble hhv 2 i M21-34 og 4 i M40-44.

Øystein Milli fra Eidsvold Værks skiklub løper inn til 5.plass i M40-44.

Ikke noe å utsette på innsatsen til Steinar Kilde som fighter seg inn til 7.plass i M40-44.

Monica Raaen-Iversen startet i et av herrefeltene, så det ble aldri noe spurtoppgjør om totalseieren.
Kjelsåsjenta vant K35-39 på en tid 6 sekunder etter totalseier for kvinnene.

Andre Børve fra OSL, nummer 8 i M40-44.

Tor Oskar Rydheim fra PEAB BIL ble nummer 9 i M40-44.

Så kommer førstemann i feltet for gutta som har rundet 45 år.
Rune Engebråten fra Halmsås & Omegn Skilag leder med 30 meter, men er sterkt jaget bakfra...

... for der kommer Ottar Moum Larsen fra Raknehaugen SK.
Den som vil slå fighteren fra Jessheim trenger en solid ledelse for ikke å bli spurtet ned.
Rune Engebråten var sjanseløs i spyrten om seieren i M45-49.

Hurdølingen Bernt Hoel løper for "Tversoglangs" - men mest rett fram og fort nok til å kapre 3.plassen i M45-49.
Litt tidligere var den en annen Hoel som løper for "Tversoglangs jr" som vant 10 års klassen.

Lars Myhre fra arrangørklubben ble nummer 4 i M45-49.

Dag Liløkken Hage fra Tollernes IL vant M50-54.

Ole Vikerhaug fra Fet Skiklubb ligger her foran Tore-Michael Engen fra IL Mogutten, men i mål var rekkefølgen omvendt til 2. og 3.plass i M50-54. Bak dem skimter vi Jan Monsrud fra SSB Kongsvinger som vant M55-59.

Kjetil Thøgersen fra Kilab AS løper inn til 7.plass i M45-49.

Rolf Arne Halseth fra Ull/Kisa IL ble nummer 8 i M45-49.

Anders Ask fra Tollernes IL ble nummer 2 i M55-59.

Nest siste startpulje - nå  er det gutte 60 år+ som kommer:
Dag Amundsen er en av veldig mange deltagere fra arrangørklubben.
Han kom på 3.plass i M60-64.

Jon Romundgard fra Raumnes & Årnes IL ble nummer 7 i M60-64.

Petter Kildal fra Haga IF var totalt overlegen i M70-74.

I siste startpulje kom kvinnene, og aller først kom Karoline Næss fra arrangørklubben.

Karoline tar ut de siste kreftene foran tribunen på Jessheim friidrettsstadion.

Rita Milli fra Nordre Eidsvoll IL løper inn til 2.plass i K35-39m og 3.plass totalt.

Hege Bjørndal fra Nordre Eidsvoll IL har startnummer 4 og ble nummer 4 totalt.
Hun kom på 2.plass etter Karoline Næss i klasse Kvinner under 20 år.

Gro Elvhaug fra Borgen IL vant K40-44.

Liv Tanja Eiken fra OSL BIL ble nummr 2 i K40-44.

Brita Kristin By vant K 45-49.

... og en fornøyd Anne-Brit Strandset fra Romerike Runners team vinner K50-54.