NM sprint stafetten gikk over 4 etapper fordelt på dame-, herre-, dame- og herreløper med etappelegnder på 3,5-3,9 km i gatene i Bodø sentrum med 55 lag til start.

Etter første etappe vekslet landslagsløper, Andrine Benjaminsen i tet for Lillomarka OL, tett fulgt av Ane Dyrkorn, NTNUI. På 2. etappe var NTNUI i ledelsen med Mats Eidsmo med med Cornelius Bjørk fra Bækkelaget på 2. plass 38 sek bak. Etter 3. etappen var spenningen tilbake i stafetten etter en knall etappe av Hemings Josefine Lind, som hadde løpt  seg opp i ryggen på Ingeborg Rygg Eikeland fra NTNUI. Tittelforsvareren fra Trondheim ledet nå med kun 7 sekunder.

Det var nå duket for et mestermøte på siste etappe: Gårsdagens vinner Eirik Langedal Breivik, NTNUI og verdensmester og torsdagens vinner fra Heming Kasper Fosser. Breivik gikk ut 7 sek foran Fosser, men han slapp aldri Fosser opp til seg og kunne tilslutt løpe i mål med 19 sekunders seiers margin. Bækkelaget fulgte på 3. plass, 1,04 min bak NTNUI.

På vinnerlaget løp: Ane Dyrkorn, Mats Eidsmo, Ingeborg Rygg Eikeland og Eirik Langedal Breivik.