På kondis.no får du foruten hundrevis av løpsreportasjer også påminnelser om økning av startkontingenter og andre varsler om større og mindre kondisjonsarrangementer som nærmer seg. De siste årene har imidlertid flere av løpene også begynt med prøveløping av løypene, og opptil flere ganger før selve løpene. 
Spesielt i Oslområdet hvor det gjerne er relative store deltakertall, arrangøren på slike prøveløp. Både relativt nye løp og klassiske løp byr på slike muligheter til å teste løypene.

Forrige onsdag var det LYN sitt ganske nye Ivar Formos Minneløp som ble prøveløpt. Lørdag var det klassiske Nordmarkstraver'n, i går var det trappeløpet KollenOpp og i morgen er det klassiske Sørkedalsløpet som byr på testløp. 

Testløpingen av Sørkedalsløpet 24. og 31. august
Det vil bli testløping både i morgen og onsdag 31. august. Det guides på tider fra 55 minutter til 90 minutter (som tilsvarer rask gange) i 11 km traseen og i raskt og rolig tempo i 3 km traseen. Løperen velger selv hvilken guidet gruppe de skal være med i testløpene. Traseen ble lagt om i 2014, så de som bare har løpt Sørkedalsløpet før den tid, bør bli med på testløpet. Alle som skal delta oppfordres til å være med på testløpene. Det er en fin måte å finpusse formen på og man kan nok tjene litt tid på å huske alle detaljer i løypa.

Les om Sørkedalsløpet.
Meld deg på 11 eller 3km

Se alle reportasjene fra Sørkedalsløpet på kondis.no