Sokndal friidrettsklubb arrangerte Strandaløpet for 40. gang i helgen. Arrangøren kunne ikke vært mer heldige med været for dette flotte løpet helt sør i Rogaland. Desverre var det en del nedgang i antall deltagere fra fjoårets rekordoppslutning.

Salim Yousif fra Egersund IK var til slutt helt suveren blant mennene. Han vant med god margin til sin klubbkamerat Henning S Sæstad. Kristoffer Pettersen fra Kristiansand løpeklubb kom på 3.plass.

I kvinneklassen gikk alle pallplassene til løpere fra Egersund IK. Her seiret Kirsti J Skåtøy foran Karianne E Pettersen og Heidi Nilsen.

RESULTATER:

Menn     Kvinner    Mosjon   Rekorder

Reidar Helland(119) fra Moi IL holder forsatt koken selv om nå løper i M60. Her har han følge av Are Herstad(120) og Fredrik Andersen(117).  Foto: Thomas Hetland.

Kristoffer Pettersen hadde akkurat mønstret av på sin fiskebåt. Da passet det glimrend med løp i Sokndal på vei hjem til Sørlandet.      Foto: Thomas Hetland.

Eirik Kvile og Jan Hetland på den ærverdig broen på Strando i Sokndal.   Foto: Thomas Hetland.

Karianne E Pettersen, Helge Åse og William Gjertsen er snart halvveis i løpet.       Foto: Thomas Hetland.

Kirsti J Skåtøy vinner Strandaløpet på suverent vis blandt damene.    Foto: Thomas Hetland.