Den tradisjonsrike Stenfjellrunden har start og mål på Gåsbu langrennssenter, arena for NM på ski del 1 i 2018 og 2013, samt NM junior i 2016. Stenfjellrunden har en flott løypetrase på 42,5 km som går i variert og småkupert terreng med noen utfordrende partier.

I 2022 ble det satt ny løyperekord både i dame- og herreklassen ved Maren Engeskaug Nilsen fra Team Driv Trening (2:14:15) og Petter Stakston fra Søre Ål IL (1:52:25). 2023-utgaven hadde 367 fullførende løpere, og det ligger dagen i forveien an til samme antall deltagere i år. 

Været på Gåsbu

Værmelding for Gåsbu på yr.no

Påmelding og Startliste NB! Det er  ikke mulig å melde seg på lørdag! Siste frist er fredag kl 23:59!

Vinner og løyperekordholder fra 2022, Maren Engeskaug Nielsen, som gikk inn til en sterk 15. plass i Marcialonga sist søndag, er klar for å forsvare tilnavnet “Dronninga av Hedmarksvidda” på blanke ski på lørdag og uttaler på de nye nettsidene til Skiplukkern Innlandet langløpscup: "Stenfjellrunden er Norges fineste renn!" 

Maren Engeskaug Nielsen i diagonal opp mot Stenfjellet i 2022. (Foto: Stein Arne Negård)

I år er den korteste distansen på 23 km KM langdistanse for juniorer. Det er kun de som representerer sin klubb i Hedmark skikrets på startlista som deltar i KM. Det er viktig at de som ønsker å delta i KM melder seg på for sin respektive klubb i Hedmark Skikrets.

Stenfjellrundens nettsider
Stenfjellrundens facebookside
Samleside for Stenfjellrunden med reportasjer, bilder og alle resultater 2004-2023

Skiplukkern Innlandet langløpscups nettsider
Skiplukkern Innlandet langløpscup på Facebook

Kan være grafikk av tekst