Som alltid var det god deltakelse i alle løps øvelsene, som ble avsluttet med en 10.000m med mange deltakere. Stevnet gikk på det flotte friidrettsanlegget i Longford Park, Stretford, der Trafford Athletic Club holder til. Anlegget ligger like i nærheten av det mer kjente fotballanlegget  Old Trafford til Manchester United.

Stevnet gikk på kvelden i flombelysning og det var gode forhold ca. 15 grader og opphold. 10.000m gikk kl. 2100.

Thomas var første og løp 800m  kl.20.20  i det beste heatet, og kom inn på sterke 1.50,33 og ble totalt nr. 2.

Vidar løp kl. 20.45 også han ble nr. 2 totalt i et sterkt heat med flere sterke engelske 1500m løpere. Han fikk den fine tiden 3.46.42 som er en pers forbedring på over 3 sekunder.

Bjarte Bogstad er flink med statistikk og har gjennomgått de beste tidene oppnådd av en «ekte bergenser» ,noe som det også kan være artig å skrive om. Dette er hentet fra hans kommentarer til løpet på Facebook siden , Gular Team Mellom og Lang.

Dette ble begges avslutningsstevne for denne sesongen.

Lars Røttingen 3.48.47

Og Øyvind Fretheim med 3.45.66 i 1995 var nok forrige bergensar under 3.46 - men det forandrar ikkje på konklusjonen om at det var lenge sidan ein bergensar løp så fort som Vidar gjorde i Manchester

Ellers har det vært flere gode løp av hordalendinger under 3.50 i år. Best er Thomas Solberg Eide på 3.41,46, Gular og Odda, fulgt av nå Dahle, så Tom Erling Kårbø på 3.47,61, Stord, Erik Hovlandsdal 3.48,61 Gular, og Kjetil Hammarsland Måkestad, Gular og Odda på 3.49.28

Link til alle resultatene:

Vidar Dahle løp en sterk 1500 m, solid pers på 3.46,42. Her fra NM banestafetter på Jessheim tidligere i år.

Det ble en ny spurt mellom Thomas Solberg Eide og Vetle Aasland under 800 m på Longford Park i Manchester.
Begge satte ny pers. Bildet fra tidligere i år under junior NM i Sigdal.

Longford Park i Manchester, ikke langt fra mer kjente Old Trafford.