Årets Smestaddammen Rundt ble arrangert i flott og skiftende sommervær, med nesten 70 deltakere. Løpet ble i år arrangert for andre gang.

Treningscamp arrangerte søndag 2. juni løpet Smestaddammen Rundt, for andre gang. Løpet ble startet opp i 2012 som et rent barneløp med valgfritt antall runder rundt dammen på en fin gangvei rundt vannet på 500 meter.  I debutløpet deltok 35 barn. På andre forsøk ble det 70 påmeldte deltakere, og veldig få ble skremt av tordenværet bare en time før start.

Værgudene ble kanskje den mest synlige deltakeren, da det var en ustadig type som skiftet mellom deilig sol til hefitge regnbyger, som gjorde stor skade i det primitive sekretariatets på en parkbenk. Startlistene er ikke særlig lesbare... men alle fikk sine startnummer og ble klare til start!

De minste barna startet sitt løp bare få minutter på overtid, og gjøv løs på sine 1 eller 2 runder. Det var et felt på ca 60 fryktløse barn som la i vei i et forrykene tempo som arrangørens hare hadde store problemer med å følge. Foreldrene heiet og hoiet (og neste år må vi få flere foreldre med startnummer på!) og stemningen var veldig god!

Etter løpet ble det ike bare delt ut flotte premier, men flere foreldre hadde stilt opp for å forsyne de spreke barna med muffins, kaker og boller. Saft fantes det selvsagt også.

De litt større barna og noen få voksne gjorde seg så klar for sin sprint på 6 runder - 3 km. Om tempoet var høyt i første felt, gikk det enda fortere unna de første hundre meterne her. Det var flere som fikk kjenne på det litt ut i første runden allerede. Det ble litt skifte i tet, og litt mer spredning i feltet. Håper å få til et større felt her til neste år. En liten regnskur fikk de også på sin ferd, men det må ha vært deilig og nedkjølende!

Resultater 3 km sprint

Barn

83 Magnus Mortensen(2000) 11.58.0
82 Nora Andersen(2001) 13.26.3
80 Aleksander Schei(2001) 13.44.8
81 Selma Andersen(2001) - DNF (skade)

Voksne
91 Stian S Johnsen 11.11.3
95 Lasse Bing Larsen 12.26.3
98 Jon Magne Nilsen 12.36.0
97 Justin Fackrell 12.41.2
92 Pål Rydland 13.21.0
94 Regis Nome 13.49.4

Masse bilder og noen resultater på Treningscamps sin blogg.


Søndagen hadde noen praktfulle regnskyll men heldigvis var solen og en god temperatur også tilstede.


 Silja, Sverre og Tim en av mange familier som hadde tatt turen til Smestad denne søndagen.


POKKAL!!!!!!


Når barneløp er hovedsaken må bananene vike!


Den grønne lunge med Smestaddammen er blitt en vireklig perle og istedenfor å kaste perlene til svinene tar kondisjonistene gresset i egne hender og arrangerer løp!