Er dette Stortingets raskeste dame? Ihvertfall vinner Elisabet Lie Hansen, Stortinget, Salomon Trail Tour 16. juni 1 runde med 7 sekunders marginal til nr. 2 Anne Dahl. Vinnertiden var 19:55, løypepers for Hansen.  Det er nesten minuttet raskere enn hun løp i det første løpet i Salomon Trail Tour for en drøy måned siden.

Vi vet ikke om fotballen eller det fine været skal få skylda, men deltakelsen i det 6. Salomon Trail Tour var den desidert svakeste for året. Bare 60 fullførte det siste løpet før sommerferien. Nå tar terrengkarusellen pause før den er tilbake i august med det første av de fire siste løpene:

Fellesstarten har gått kl.18:30

Thorvald  Mosvold, XXL vinner 1 runde på 17:15 . Nok en gang var det strålende flott sommervær ved Sognsvann som vi ser i bakgrunnen.

Monica Strand nøyde seg med en runde denne gangen, så løp hun også sitt første UltraBirk bare to dager før. Debuten gikk glimrende en 8.plass

Ole Jacob Følling vant to runder denne mandagen. 31:56 betød seier med over tre minutter

Lene Axelsen, Bull Ski & Kajakk vant to runder på 38:59  26.mai ble hun nr.2 på 39:04,  12.mai vant hun 38:40 og 5.mai var vinnertiden på 38:57. 24 sekunder mellom beste og dårligste løp viser stor jevnhet.
3 seiere og 1 andreplass gjør henne til Salomon Dronning så langt i år.

En av de beste spurtene for kvelden sto Mariann Børsum Haugen og Arunas Andrijauskas for.

Pia Neergaard representerte løpeskjørtenes venner med spreke klyv.

Annicken Eide Fiskvik hadde kveldens gladeste smil der hun løp mot mål med Sognsvann som flott bakgrunn.

Det nederlandske paret Sven Van Manster og Mirtte Niehoff hadde kommet til Norge fra Sverige dagen før på ferie og syntes Salomon Trail Tour var et flott løp! Været var de også godt fornøyd med.

Ole-Jacob Følling og Lene Axelsen med premier for kveldens seiere på 8km.