Hele 102 løpere fullførte en av distansene i nyttårsløpet til Egersund IK friidrett. Kraftig regn og mye vind tidligere på dagen gjorde nok sitt til at flere valgte å bli hjemme.

Torstein Tengsareid avsluttet et sterkt løpeår med å vinne begge løpene på hjemmebane. Han var uten konkuranse, og i langløypa løp han inn til solide 16.25, som er personlig bestenotering i denne løypa og kun 26 sekunder bak den sterke løyperekorden til Trond Idland.

I kvinneklassen var det et gledelig gjensyn med Anne Jorunn Hodne. Hun har vært skadet i lang tid og løp sitt første løp på flere år og vant til slutt med god margin til Kirsti J Skåtøy.

RESULTATER

Anne Jorunn Hodne inn til seier i langløypa.                        Foto: Thomas Hetland.

Leif Inge Nesvåg fra Egersund er en jevnlig deltager i lokale løp.          Foto: Thomas Hetland.

Magne Melhus og Agner Gjertsen i fint driv.                    Foto: Thomas Hetland.

Mari Hoås løper kortløypa på 1,7 km.                                 Foto: Thomas Hetland.