Sondre Øvre-Helland tok seieren på 10 km da Somerkarusellen startet op 6. juni. Vinnertiden ble sterke 32.41 i det varme, flotte sommerværet. Nærmest fulgte Erlend Nymark jensen fra Bergen Løpeklubb på 32.52. Disse to var i en egen klasse på 10 km.

Unge Adele Henriksen fra Gneist vant kvinnenes 10 km. 13-åringen ble klokket inn på 39.49. Til Kondis kunne hun fortelle at hun hadde tatt det litt med ro i starten grunnet en liten skade i foten. Men etter hvert ble foten bedre og hun kjørte siste halvdel vesentlig raskere enn første.

Nærmest fulgte Rikke Bersaas Thorheim fra BUL drøye 3 minutter bak vinneren.

Jens Larsen Åstveit fra Gneist hadde få problemer med å vinne herrens 5 km. Etter to tøffe konkurranser under Framolekene forrige uke, ble dette en grei treningstur på 17.07. Kjell Monstad og Bjørn Tore Kronen Taranger fulgte nærmest.

Pernille Thomassen fra Gular vant kvinnenes 5 km på 19.16. Therese Andersen og Pia Kloster på de neste plassene.

Jens Larsen Åstveit og Pernille Thomassen med medalje og sponsorpremier for beste herre / dame på 5

5 Andreas Jensen Gneist 18:48

Neste løp går 20. juni, og da håper arrangøren enda flere finner veien til Fana Stadion.
Påmelding, klikk på logo under.

IMG_4391.jpgFana Kickboksingklubb klar til å ta imot deltagerne før start

IMG_4402.jpgNora Svendsen, Bjørg Fagnastøl og Ole Andvik avslappet før start.

IMG_4404.jpgSpeaker Erik Hanøy slapper av i varmen med en Olden jordbær-lime.

IMG_1908.jpgNoen velger å ta oppladingen på tribunen.

IMG_1982.jpgSondre Øvre-Hellan tar teten fra start.

Hugo Bjørdal på vei ut fra Fana Stadion

IMG_2024.jpgMonika Rekdal løp 10km på 51.39.

IMG_2085.jpgGresset har grodd etter vinterens karusell der nesten 40 000 bein har tråkket over plenen i all slags vintervær

IMG_2108.jpgFolksomt ut av tunellen.

IMG_2127.jpgSilje Brynhildsen og Gunnar Lorens Lien

Flere løpere kommer ut av tunellen.

IMG_2257.jpgAnette Kristiansen og Arhur Lillefosse er veteraner i Sommerkarusellen

IMG_2310.jpgJens Larsen Åstveit har full kontroll

Kjell Monstad stormer inn til 2. plass

IMG_2348.jpgGneist sine "friske viljer" løp stafett. Her er det Heine Røssland som tar over stafettansvaret.

IMG_2377.jpgOg som jublende går i mål på 25.15

IMG_2358.jpgIvar Andreas Sandø fornøyd med egen innsats.

IMG_2400.jpgSondre Øvre-Helland vinner 10 km.

IMG_4413.jpgOlden sponser drikke til tørste deltagere etter løpet.

IMG_4416.jpgFrode Haukanes, en av 4 heldige vinnere av et gavekort fra MX Laguneparken.

IMG_4426.jpgSlapper av i skyggen etter vel gjennomført løp.

IMG_4430.jpgUnni Straus i godt humør etter dagens 5 km på 26.21.