Vintermaraton_innbydelse.jpg- Det er fremdeles god tid igjen til å spiss formen inn mot årets Jessheim Vintermaraton, og vi i Ull/KIsa IL Friidrett skal gjøre vårt ytterste for å lage et nytt godt arrangement. Den som sier dette er løpsleder Per-Einar Roth.

Ultraløper-Roth forteller at påmeldingen er godt i gang med drøyt 50 påmeldte pr nå, men at folk tradisjonelt er sene med å melde seg på siden klubben er så hyggelige å operere med ordinær påmeldingsavgift helt til dagen før arrangementet, dvs 15. november.

I fjor var maraton-NM lagt inn i arrangementet, da var det 170 startende på helmaraton. Det var 396 påmeldte totalt på hel- og halvmaraton og 366 startende, nest mest i løpets 30-årige historie, bare 19 mindre enn i rekordåret 1992.

Reportasje fra fjorårets løp:
Venås og Strupstad vant maraton-NM

Vintermaraton2013_Maria-Venaas_John-Henry-Strupstad_454x460.jpgStarttider:
Maraton 11:00
Halvmaraton 13:00

Det blir IKKE tidligstart for ”seine” løpere i år. Arrangøren venter til alle er i mål – uansett løpstid!  De løpere som forventer å bruke lang tid må ha med seg refleksvest som påsettes senest ved utgang på siste runde!

Løypene:
Løypen som ble lagt om noe før fjorårets løp holdes uendret – se løpets hjemmeside for kart.

Hel- og halvmaraton går i sløyfer på 10,59 km, to runder for halvmarayon, fire runder for helmaraton. Deler av løypa er småkupert, men likevel lettløpt. Den går for det meste på gangveg og sykkelsti. Et par partier går gjennom boligområder med begrenset biltrafikk. 

Tidtaking:
Tid (mellomtid/er og sluttid) tas med brikke festet i startnummeret. Tidene registreres ved passering av startmatten. Ingen må passere over matta ved oppvarming før start.

Forbudt med headset:
Det er ikke lov å løpe med musikk på øret da dette kan skape trafikale problemer og man hører ikke andre løpere som kommer bakfra.

Premiering:
Alle får i utgangspunktet sine deltakerpremier like etter målpassering. Det er også egen premiering til de 3 beste i alle klasser. Premiering skjer i kafeteriaen i 2.etg. i hovedbygningen på stadion. Her vil også de som i år deltar for 5., 10., 15. og 20.gang få sine løpspremier.

Parkering:
Følg henvisninger fra parkeringsvaktene. Det er gratis parkering inntil stadion.

Mer info på løpets hjemmeside og på løpets facebookside

INNBYDELSE pdf 1MB

PÅMELDING ToppTid

Startlisten oppdateres fortløpende

Vintermaraton2013_Tetfemtett-3km.jpg