Det ble en flott start på sesongen i Elverumtrimmen mandag kveld! Til tross for at det vårlige været igjen lot vente på seg, kunne arrangørene i FIK Orion fornøyd dele ut hele 180 deltakerkort allerde i det første av i alt 15 løpene. Med noen uregistrerte ledsagere i tillegg til de mange svært unge elverumtrimmerne, ble det derfor over 200 som tok i bruk de mjuke stiene i Stavåsen mandag kveld.

Elverumtrimmen er inne i sin 39. seong og er en uhøytidelig karusell hvor det ikke blir satt opp noen resultatlister. Deltakerne som ønsker det får notert tider på deltakerkortet sitt, men det blir likevel utkjempet mange harde dueller på de mjuke barnålstiene som er særpreget for skogene lengst sør i Østerdalen.

Mandagens vinnere ble Ola Erik Heen Moe og Margrete Ellingsbø som kom inn på ganske nøyaktig 20 og 22 minutter på den 5,5 km lange og småkuperte langrunden. Søsknene Ola Andreas og Karoline Grøtting var de to første i mål på 3 km, og Even Lindaas og Carina Sveen var aller raskest på 1,5 km.

Bildet: De to første i mål på Elverumtrimmen anno 2014 etter en kjapp 700 m rundt Strandbygda Skistadion.

Samleside for Elverumtrimmen
Elverumtrimmen på terminlista
Album med 130 bilder  (Alle foto: Bjørnar Lønstad-Halvorsen)

Start_lang_loype.jpg
De aller raskeste på 3 og 5,5 km med (fra venstre) Karoline Grøtting, Eirik Nordaas, Askild Bø og Ola Erik Heen Moe i første rekke.

Start_kort_loype.jpg
Even Lindaas og Carina Sveen leder an fra start på 1,5 km.  

Lene_Aadlandsvik_spurt.jpg Skiskytter Lene Ådlandsvik fra Sørskogbygda i energisk spurt etter 5,5 km.

Jubel_i_maal.jpg
Jippi! Sesongen er i gang!