UKI-karusellens 5. løp ble arrangert  torsdag 15. september med 8 km terrengløp i ordinær karusell og Mosjonskarusellen.

Raskest i kvinneklassen var arrangørklubbens Helena Seland Myhre (K18-19)som løp på 35:29 foran Ann-Louise Vålvannet som vant K40-44 på 35:47.

I herreklassen ble det seier til UKI-veteranen Ole Fredrik Mørck (M50-54) som slo alle de yngre konkurrentene og vant med tiden 30:18. Også andremann, Pål Berg-Knutsen, løper i M50-54 og kom inn på tiden 30:35. Det er i det hele tatt en svært høy snittalder blant deltagerne i den ordinære UKI-karusellen. Det er ikke så ulikt andre løpskaruseller og skyldes nok ert betydelig større konkurransetilbud i tillegg til karusellene, enn hva det var tidligere.

IMG_6698_Ole_F_Mørck (640x427).jpgOle Fredrik Mørck var raskest i den 8 km lange terrengløypa i UKI-karusellen. Bildet er fra første løp i årets karusell (foto: Olav Engen).

Nykommer: "To like"
Ung-karusellen og Funksjonshemmede løp "To like" som går ut på at 300 m løpes to ganger på mest mulig lik tid. Resultatlista viser altså differensen på de to rundene. Nedenfor ser du også link til en egen detaljert resultatliste for "To like" med tiden på de to rundene for hver enkelt. Det minste avviket var på bare 0,5 sekunder, det var det Johan Akseli Sveen i G14 so kjlarte. Det var ytterligere 9 andre med et avvik mindre enn 2 sekunder på de to rundene.

IMG_6474_Jakob_A_Sveen (640x426).jpgEn av de som beregnet farten bra var Jacob Antti Sveen (&12), som med et avvik på 1,1 sekund var fjerde best av alle og bare 0,6 sekund dårligere enn storebroren. Bildet er fra første løp i årets UKI-karusell (foto: Olav Engen).