Ingvill Måkestad Bovim har tidligere i år løpt på 2.00,68, og hun var nå 25 hundredeler bak - i det som var hennes nest raskeste løp for året.

- For en svak avslutning - 2.00,93. Følte meg fin i 650 m, skriver Ingvill i en twittermelding etter løpet. Hun avslutter banesesongen med 1500 m i Diamond League-stevnet i Brussel nå på fredag.

Vinner i Zagreb ble  Maggie Vessey fra USA som dro feltet et godt stykke bak haren som løp ifra alle. Yunesy Santiusty fra Cuba ble en klar toer bare 6 hundredeler bak Vessey. I alt løp fem jenter under 2 blank.

Ellers løp kenyanske Nixon Chepseba svært fort på 1500 m da han vant på 3.30,94. Her løp hele seks mann under 3.35.

På 3000 m hinder for menn ble det som vanlig kenyansk seier, denne gang ved Hillary Yego som noterte 8.12,81. Finske Jukka Keskisalo ble nummer åtte med 8.36,89.