Det var også mulighet til å velge kortere distanser – 1 runde på 3,3 km eller 4 runder på til sammen 13,2 km. Og noen tok noe midt imellom, som Kjerstin Bjønness som valgte å gå 10 runder, altså 33 km.

Svein-Erik Bakke begynte tidligst sammen med kona Torunn Paulsen Tofteng, og han fikk raskt kallenavnet «kvart på sju-mannen». Han løp raskest av alle og smilte hele veien, fra han startet og helt til målstreken. Torunn nøyde seg med 7 runder (23,1 km) for å spare seg til Göteborgsvarvet.

Emil Løvgren så sterk ut mesteparten av tida, men innrømmet at han trodde Nøtterøy hadde flatere terreng! Duoen Halvor Hammerstad og Nicolas Ness Turco holdt sammen absolutt hele veien.

Vinner Svein Erik Bakke blir gratulert av en energisk speaker fra Bergand Lyd. (Foto: Camilla Wulff Bergland)

Løpet har ikke fullstendig resultatliste, men her er de raskeste på de ulike distansene. Ingen kvinner fullførte ultradistansen.

Distanse Vinner herer Vinner damer
3,3 km Anco de Boer (19:51) Mia Geitle Andersen (22:42)
13,2 km Einar Støwer (1:20:07) Maren Werner (1:24:10)
52,8 km Svein Erik Bakke (5:50:31)

Løpsleder Einar Anbjørn Hansen forteller at han har planer om å arrangere flere ultraløp på Nøtterøy, og neste løp blir Strengsdal Backyard 28. september. Med 221 høydemeter per runde skal det være Norges bratteste Backyard-løp.

Kjerstin-Bjoenness.jpgKjerstin Bjønness tok det hele som en gåtur og fikk med seg 10 runder og til sammen 33 kilometer. (Foto: Camilla Wulff Bergland)

Nicolas-Ness-Turco-og-Halvor-Hammerstad.jpgHalvor Hammerstad (1003) og Nicolas Ness Turco løp sammen på alle de 16 rundene. (Foto: Camilla Wulff Bergland)

Medaljer.jpgOg etterpå vanka det medaljer enten en hadde løpt veldig langt eller litt mindre langt. (Foto: Camilla Wulff Bergland)